Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Не 5 лева, а пари за поне 5-6 дрона по 2-3000 EUR единия съм дарил до момента на различни украински организации. Може да е малко, но от сърце, и съм страшно горд от това, че мои дронове трепят пияни орки. Също така съм помагал с дарения и на украинци/украинки в България.
Ждите прилёта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
На времето се карах с лудата веска -аферистката, тя звучеше по същия начин. Ако следвам възгледите си би трябвало да дарявам пари на руската армия, само че това се наказва в ес, независимо от пропагандирането на свобода на възгледите и мненията. Тоест аз не мога да следвам своите възгледи тъй като е наказуемо. Не е наказуемо да се облека като клоун и да си показвам задника и предника на мегдана, но е забранено да кажа че русия е права в случая- демокрация
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Най-вероятно е давал и то немалко. Не можеш да схванеш какво е да даряваш за неща които те вълнуват или просто от състрадание, щото нямаш пет евро в джоба.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Е аз вчера пуснах инфо че са пристигнали, а пирамидата коментира че от границата до бойното поле ще трябва да ходят на собствен ход, защото пътищата и тунелите не са изчислени за такива натоварвания
* - за новопристигнали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСкабеева очевидно се е напила със съпруга си, след като е завела децата на училище, и е казала, че танковете "Ейбрамс" се унищожават активно на фронта
Но както винаги, има един нюанс: тези танкове дори още не са стигнали до Украйна. След това публикацията беше редактирана.
В цирк"русия" няма промени: когато няма победи, клоуните трябва да измислят такива
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Най-вероятно е давал и то немалко. Не можеш да схванеш какво е да даряваш за неща които те вълнуват или просто от състрадание, щото нямаш пет евро в джоба.
- 1 like
Коментар
-
Скабеева очевидно се е напила със съпруга си, след като е завела децата на училище, и е казала, че танковете "Ейбрамс" се унищожават активно на фронта
Но както винаги, има един нюанс: тези танкове дори още не са стигнали до Украйна. След това публикацията беше редактирана.
В цирк"русия" няма промени: когато няма победи, клоуните трябва да измислят такива
- 7 Харесвания
Коментар
-
Как смяташ, дали габровеца е дал 5лв за дрона дарение на украйна? Аз не вярвам
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеВ 6-километров кръг между Малая Токмачка и Работино, според сайта LOSTARMOR, са унищожени най-малко 120 бронирани машини и танкове на Въоръжените сили на Украйна.
Трябваше да напишат: "Унищожени са повече от 12 000 бронирани машини и танкове на Въоръжените сили на Украйна"
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДа
Цех за производство на електроника за ракети гори в Люберци край Москва след атака с дрон
Събеседник в украинското министерство на отбраната заяви пред изданието, че думите на кмета на Москва Собянин за свалянето на дрона от ПВО са неверни, а дронът успешно е прелетял до местоназначението си.
В резултат на това в цеха на научноизследователското и производствено предприятие "Томилински електронен завод" е избухнал пожар.
Коментар
-
За благодарност, че предизвика безредиците в Луганск и Донецк и даде повод за "Спец. операцията" на пУтя, рашките арестуваха Стрелков и го затвориха заедно с азовци.
Според съпругата му, те пък го карали да пее "Батко наш Бандера".
https://www.mk.ru/politics/2023/08/3...-voennymi.html
Няма такава държава!
Оруел ряпа да яде.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Имаме си Дронамикс
Коментар
Коментар