IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

    На това, му казват "вброс". Подхвърляне (на всякакви глупости), стига да е в интерес на "Правата вяра".
    стандартна рашка пропаганда, я как знаеш

    Коментар


    • А Гиркин е жесток артист, иска да набута укр. баш в устата на лъва. Те руснаците въобще не се представят зле във военно отношение..оръжия и такива неща, зле са мотивационно - народа е готов да участва във война но срещу богаташите си.

      Коментар


      • satz, те досторите са станали толкова много, че 99.999...% са си баш от отбора на пациентите.

        Коментар


        • Реално Русия може да обезлюди тези области, като евакуира руснаците - населението и да ги даде на Украйна, тя може да се справи да осигури толкова хора в Русия. В момента там работят толкова украинци, колкото хора има в тези области, може и повече да са. Но не го правят. Може би сигуацията се използва от държавните структури да се разправят с местните руски богаташи и народа удобрява това нещо.

          Коментар


          • Mateev, какво значение има, не виждате ли че руснаците няма да се предадат. Война между руснаци и украинци е лош вариант. Те наистина са руснаци и едните и другите. Ами няма да отстъпят. Според мен е време да се спре даването на неща на Украйна, защото само се пролива излишно кръв. Другото е че украинците може да се вдигнат и да направят един бърз метеж, след него в техните ръце ще се окажат всички тези подаръци. Не се е случило нещо такова от другата страна, не са се запалили и те да го направят спрямо тяхната управляваща класа. В Русия са на крачка от това да посегнат масово на олигарсите си. Украинците като научат и ще го копират. Виж бедните мразят богатите, а най големия проблем в Русия е да съберат мотивирана войска. Ти гледаш пропагандата, но погледни какво коментират под нея и ще се изненадаш. Първо руснаци пишеха, че няма да се бият заради олигарсите си които били едни крадци окрали държавата. Днес мярнах някъде че и украинците са на същото мнение и тях ги мобилизират и се крият и не искат да отидат на война. Те помежду си това коментират.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
              ... направи си труда поне веднъж да изгледаш публикуваните от нас клипове или източници на информация, защото иначе жестоко се излагаш като кифладжия. Кон с капаци - гледаш жирафа и викаш "е те такова животно нема".
              "Пациент мисли че е при психиатъра:
              - Докторе, едно виждам и чувам, друго говоря?
              - Съжалявам, путифилия+едноцифрено IQ не се лекува - доживот е, а аз съм патолог..."

              Коментар


              • Бункер - 22 серия. Новый год. Премьера Сатирически-патриотической комедии 2022


                Тази серия си струва да се изгледа - страхотна е ...
                То и другите серии трябва да се изгледат, но тази е много актуална ...

                Коментар


                • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Нещо сте се объркали- барби каза само 6-700 човека за целия ден. Ако ви слуша и ви вярва човек наистина ще си помисли че утре укропите са пред москва
                  Точно утре не, но натам вървят нещата ...

                  И вместо да ни опонираш и плещиш глупост след глупост на всеки един наш постинг, направи си труда поне веднъж да изгледаш публикуваните от нас клипове или източници на информация, защото иначе жестоко се излагаш като кифладжия. Кон с капаци - гледаш жирафа и викаш "е те такова животно нема".
                  Last edited by Mateev; 02.01.2023, 22:40.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                    По словам нашего источника в Генштабе,
                    Хахаха, какво пушиш човек

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                      [SIZE=24px][COLOR=#FF0000][

                      Подробности относно удара в Макеевка, подкрепен с кадри от подготовката и реализацията. Украинците са знаели за обекта, но нарочно са се по.
                      Нещо сте се объркали- барби каза само 6-700 човека за целия ден. Ако ви слуша и ви вярва човек наистина ще си помисли че утре укропите са пред москва

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                        Даваш линк за многото бункери в Швейцария, но знаеш ли за последните изявления от страна на Вашингтон? Оказва се, че американците отдавна имат ракети за унищожаване на бункери с дълбочина до 300 метра, и за това има доказателства с изпитания, а сега вече се говори за нещо друго. Говори се не за ракети, а за ТЕХНОЛОГИЯ за унищожаване на бункери с дълбочина до 2 километра. След като не се говори за единична ракета, а за ТЕХНОЛОГИЯ, вероятно става въпрос за повече от една ракети, удрящи в някаква последователност, щото наистина един потенциален 2-километров бункер да бъде гарантирано унищожен.

                        И ква стана тя ся .....

                        Няма място на планетата, на което един кръвожаден диктатор и терорист да се скрие !!!!!!!!!!!!!!

                        Нещо повече - това мина между капките на изобилието от новогодишни новини, но който чете и слуша между редовете, вече го разбра. Та имаме официално изявление, че щатите вече са са готови на ОБЕЗГЛАВЯВАЩ УДАР !!!

                        Точно това е използваният термин - ОБЕЗГЛАВЯВАЩ УДАР !!!
                        Разбирай - Путин ако пожелаем, ще го докопаме и унищожим независимо колко надълбоко се е скрил под земята. ....
                        Технологията я имаме, желанието - също. Остава неясно само кога точно ще бъде избран момента за ОБЕЗГЛАВЯВАНЕ НА РФ !!!

                        https://pogled.info/svetoven/amerika...vodstvo.150596


                        Разузнавателна информация бол и едва ли Путин ще може да опази в тайна къде точно се намира в даден момент от време. И в момента все още е жив само и единствено защото в Пентагона все още не са решили, че е дошъл момента от време за решителни действия.
                        Last edited by Mateev; 02.01.2023, 22:35.

                        Коментар


                        • https://www.youtube.com/watch?v=9bPIaHg11mI

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                            По словам нашего источника в Генштабе, несколько генералов обратились к президенту с просьбой записать по поводу массовой гибели военных в Макеевке обращение. В нем тот мог бы почтить память погибших, сказать что-то воодушевляющее их семьям, возможно, даже объявить день траура.

                            «Мне что, из-за каждого мудака, которого на фронте убили, обращения писать? Я ж президент, а не похоронная бригада. Пусть идут нах*р», - ответил Путин.

                            Очевидно, президент не очень хочет ассоциироваться с провалами российской армии и с ошибками его же командиров, из-за которых гибнут люди. Кстати, именно по этой причине по трагическому инциденту в Макеевке не будет никакого расследования или поиска виновных.

                            При этом число подтвержденных погибших, по данным наших источников в Генштабе, превысило 350 человек. Подчеркнем, речь именно о подтвержденных погибших, а не о приблизительных подсчетах, которые публикуют многие телеграм-каналы. Еще минимум 100 человек потеряли руки и ноги, у некоторых выживших оторваны сразу по три конечности. Цифра потерь пока что не окончательная.
                            На това, му казват "вброс". Подхвърляне (на всякакви глупости), стига да е в интерес на "Правата вяра".

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                              Да се върнем още малко по-назад в историята и да видим Киевската Рус, за да осъзнаеш, че цялата Русия всъщност е подарък от Украйнците и Татарите, с помощта на Българите. И да, прав си - сега настана времето те да си я вземат обратно.
                              Аз предлагам, ако говориш нещо, да е пи фец, където разбираш нещата. Тук, все си измисляш.

                              Коментар


                              • Рекорд! Новогодний удар HIMARS: до 600 мобов убиты в ПТУ Макеевки. Путинские блоггеры в шоке



                                Подробности относно удара в Макеевка, подкрепен с кадри от подготовката и реализацията. Украинците са знаели за обекта, но нарочно са се подготвили така, щото удара да бъде точно в полунощ на Нова Година. Дори са украсили Хаймърса със светещи ленти, облекли са се като Дядо Мраз-овци и са снимали изстрелването на 6-те ракети точно на връх Нова година. От училището не са останали камък върху камък. Всички, които са били вътре, са или умрели (над 90%), или осакатени с липсващи крайници. Дори и останалите живи, ако има такива, са погрепани под стотици тонове строителни отпадъци., и шанса им за спасение клони към нула.

                                След този удар има още няколко в първите часове на Нова Година. Ударени са подобни цели в съседните населени места. Пак има разрушени до основи сгради и пак жертвите са много, но не чак толкова, колкото в Макеевка. За всеки един от останалите удари се говори за между 20 и 50 жертви. В общия случай Новата година по това направление от фронта е довело до около 1000 рашистки жертви.

                                За разлика от руските терористи, които стрелят по трансформатори и детски градини, ВСУ стреля само по военни обекти, като ги унищожава бавно и методично с голям почти 100%-ов успех за всеки един хамърс залп.
                                Last edited by Mateev; 02.01.2023, 22:09.

                                Коментар

                                Working...
                                X