атаката от 7.10 е така планирана, че да изгори висички мостове (дето почти ги нямаше) и да вкара евреите в газа, която с малката си територия и толкова гъсто населена да се превърне в гробище. Това да обърне близкият изток с главата надолу и да раздели света окончателно. Според мен големият печеливш е путин ... ако, че другарите от Иран финансират и подкрепят сума терористи и въоръжени групи в региона.
скромното ми мнение е, че евреите трябваше да ударят Иран безкомпромисно,а в газа по-кротко..защото тези хора са изтласкани там при създаването на Израел и ситуацията е малко като модерен лагер за северно американски индианци.
Ако запукат Иран и защо не Доха където е централата на Хамас (един прецизен удар) - ще стане лудница, но поне ще го отнесат основните виновници за ситуацията.
скромното ми мнение е, че евреите трябваше да ударят Иран безкомпромисно,а в газа по-кротко..защото тези хора са изтласкани там при създаването на Израел и ситуацията е малко като модерен лагер за северно американски индианци.
Ако запукат Иран и защо не Доха където е централата на Хамас (един прецизен удар) - ще стане лудница, но поне ще го отнесат основните виновници за ситуацията.
Коментар