IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Вати, шА одите ли? :



    Коментар


    • Ехо спешалистите къде обяснявахте колко рубли ще е златото,
      я кажете колко злато е станала щайга краставици в путлеристан (вутинчо, пак ли няма да можеш го сметна?)
      Ц ц ц, забелязваме нали, че цяла щайга не дават?


      Click image for larger version

Name:	krastapvatnik.jpg
Views:	1
Size:	71.0 КБ
ID:	4022604

      Коментар


      • Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

        Не знам какво имаш предвид под "уважавам всяка позиция" след като си грабнал да громиш ник по ник участниците в темата. Включвам се само за да изразя шока от това, което прочетох от теб. Наистина не го очаквах...

        Копейката може да ти опакова излизане от ЕС като пробългарска позиция. Купуваш ли?

        Пробългарската позиция е да останем в западната и в частност на европейската сфера на влияния след прокарването на задаващата се нова желязна завеса. Не знам защо хора, които защитават домовете и земята си, трябва да бъдат наричани орки.

        Да твърдиш, че няма украинска нация е дугинова философия. В прав текст казваш, че споделяш доктрината за руския свят на Дугин.

        Няма никакакъв, ама абсолютно никакъв шанс България да стане по-читава страна, докато дори и образовани хора, заможни хора, не могат да се ориентират в собствените си интереси и по онтошение на околния свят. Интересът на България е тотална капитулация на Кремъл и изрязване на пъпната ни връв.

        За да ги няма тези безобразия, като пропагандните акции на вражески посланик пред 11-окласници и на постетителите във варненско читалище. Eй така ако го разбираш българския интерес като скрийншота по-долу, ебаси...



        [ATTACH=CONFIG]n4022534[/ATTACH]
        +1

        Коментар


        • Груйо, кажи само защо хора, които защитават домовете и земята си, ги наричаш орки....
          на Толкин нищо не си чел/запомнил?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

            Имах предвид че е жена , а не на какви опити да го подлагаш
            Не знам, не съм надничал.

            Коментар


            • https://pulse.mail.ru/article/goldma...=pulse_mail_ru

              Коментар


              • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Ти не виждаш, ама тука на една Zетка глей какво и се случило в Путлеристан https://youtu.be/ltZkor-cyV8?t=312 някви руснаци я изгонили поради что е интересното..
                https://www.youtube.com/watch?v=mLTgVSH194A Руски снайперисти нахлуха в крепостта на украинските войници в Маринка, някои избират да се предадат?

                A kojto не се е предал??

                Коментар


                • Ей, браво, можело да има смислена дискусия, а не само тъпотиЙ с избити хора и от двете страни. Мерси и на Тепкси, и на бай Митьо, и на Ретро-то за искреното и личното - все пак се знаем виртуално и не виждам причина да се ядем един друг.

                  Ето, аз ще призная грешка - моите говеда следваше да играят с орки1 едни приятелски мачове, ама феновете се разбунтуваха и не ги играхме. Аз лично бях с все тая дали ще ги играем, или няма да ги играем - имаме си там Мъри, той си решава. Обаче сутринта си направих статистическа проверка и видях, че нито един отбор от ЕС не е играл с орки1, освен няколко български (всъщност доста български). Ся, за мен спорт и политика, изкуство и политика и т.н. не следва да се смесват, ама на, щяхме да направим грешка с подобни проверки, защото Левски е основният клуб у нас и не отива да се показва като орколюбец в такива времена.

                  Та аз нямам проблем да призная, ако греша, просто не виждам като как ще се случи тази победа на орки2. И още по-веселото - ние какво печелим и в двата случая? Примерно орки1 печелят (както очаквам) - ние като как сме застрашени? Не сме гранични, нямаме някакви проблеми с тях, далече са ни, прекъснали сме повечето търговски контакти - къв ни е проблемът? Може да вдигнем малко разходите за отбрана и толкова - голяма работа и без това следва да се смени въоръжението (в тоя ред на мисли съм много ЗА даването на оръжия на Украйна, но ако Запада ни компенсира с негови по-съвременни аналози). Та къв ни е проблемът севентуална победа на орки1? ще нападнат Полша ли? Или десант ще направят в Бургас - те в Одеса, дето е на кОр място от Херсон не могат, та във Варна и Бургас ще могат

                  Гледаме втория вариант - орки2 печелят. Всичко е супер и дано стане така - да, там има руски малцинства, да, няма такава нация, но да, има такава граница и в 21 век е недопустимо подобно преначертаване на граници, само щото си по-силен. Та те печелят - огромни суми се изливат в Украйна и ние ставаме периферия. Украйна влиза в ЕС с едно диво самочувствие и всякакви кол центрове, дейта и ала-бала се мести оттук там. Имаме огромно количество мафиоти (бивши военни), които плъзват из европа и ебават майката на целия европейски ред (или кво, те орки2 не са такива, а са хрисими овчици). Въобще пълна красота.

                  който и от двата варианта да е, за нас все е зле, затова е важно войната да свърши възможно най-скоро, а това няма как да стане с още оръжия за орки2. Това е моето мнение и считам, че то е пробългарско.

                  Тепкси, за лайНена си прав - да, ковид много повлия на вярата в подобни институции и приказката за лъжливото овчарче е в пълния ѝ блясък. И точно в този случай говориш за уотабаутизъм - Путлер беше супер зле по време на ковид (безспорен факт, само Беларус и Швеция се оказаха с топки), затова да не придиряме толкова на лайНена, тя просто изпра едни много милиарди и вече не е такава, ми говори само най-чисти истини и няма задни интереси. Точно като оркските милиардери

                  Факи, аз нямам драма с това, че трябва да има върховенство на закона, за да ти дадат пари - съгласен съм. Странно как същите тези критерии не важаха за Унгария, когато тя спря кинтите за поредно просене на орки2 и изведбъж стана правова и демократична и ѝ махнаха запора на кинтите, щом тя склони да разпише помощта за Украйна? Странно е и поведението за Шенген - като как държави, чийто граници са на решето, са в Шенген, ама ние не можем? Или в Холандия няма корушция и през Ротердам не минава основния път на кокаина към Европа? А най-странното е как абсолютно нереформирана кочина като северна фиромия с удивителен говор на омразата към страна-членка на ЕС, идентичен с този на орките, между другото, беше допусната до преговори за влизане в същия този ЕС, като ни смазаха от натиск, за да ги пуснем. И да, има десни като мен, които се срамуват от умнокрасивитета и го считат за слугинаж в стойка Г към Запада, точно както башите им са били в съшата стойка към сесесерето. Това за мен е позор
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                    То и аз, ама знам ли, опитвам с добро.
                    Имах предвид че е жена , а не на какви опити да го подлагаш

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

                      Митко ??
                      мммм...скептичен съм
                      То и аз, ама знам ли, опитвам с добро.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                        Както неведнъж съм писал - ако еврогениите не ни бяха поднесли двегодишния цирк с "вагони без говорене", затворени танцови школи, но отворени балетни такива и забрана за разходка в планината сам, вероятно броят инфектирани с картинки с фалшиви цитати на Путин а-ла Дичка Тодорова щеше да е по-малък. Не обвинявам напълно всички тези хора - когато две години Урсула и Жан Мишел са ти обяснявали глупости, си недоверчив дори ако заявяват, че водата е мокра. А голяма част от българите нямат нито време, нито знания да се информират от място, различно от фейсбук.

                        Но точно там идва критичното мислене - ако Урсула каже "Водата е мокра", да кажем ли, че греши, само защото излиза от нейната уста?

                        Напомням само, че "алтернативата на Запада" предложи експерименталния Спутник, забрана за работа за една цяла работна седмица и уволнение на небоцнати в Петер. Отделно Москва също си беше в пълен локдаун.

                        В началото на 30-те съм и факт, че житейския опит на баща ми и неговия сблъсък с БКП ми е повлиял много. Факт е, че разочарованите от една кауза и движение обикновено стават негови противници.
                        Факт е и също, че неговите бивши червени съмишленици днес са уредени великолепно, единия прати дъщеря си в гаден загниващ Лондон (впрочем честа дестинация за ком-наследнички), а другия въртеше успешен бизнес с финансов консултинг, преди да се оттегли да си гледа старините.

                        Грую, честно казано аз не виждам уатабаутизма при себе си - по моему това е "Понеже САЩ свалиха Саддам, сега чеченците на Кадиров може да избиват християни". Смея да кажа, че при мен тази "връзка" я няма - не желая злото на нито един руснак. Любимият ми филм е руски, любимите ми писатели повечето са руснаци, като дете запях "Ну, погоди", а един от любимите семейни моменти е как заедно гледаме "Кавказка пленница" и "Операция Ьи".
                        Но трябва да умеем да разграничаваме романтичната представа за огромна Русия, нейните отрудени бабушки и малките дървени къщички насред брезови поляни от диктуващите нейния дневен ред - мазните олигарси от Единна Русия - с едната ръка горейки знамето на ЕС, а с другата правейки си селфи с детето и жената по време на семейната ваканция на вилата в Кан.

                        Стана дълго, но чистосърдечно - това, което идва, е за маратон, а не за спринт. Пази си нервите, информирай се от повече от един източник, следи за несъответствие между думи и дела и се затвори в кръга семейство, приятели и читави колеги. Излизай от него само, за да направиш добро или да участваш в благотворителност. Няма чувствителен или емоционален човек, който да не ми е казал, че усеща някаква промяна в начина, по който функционира света около нас. Нещо се случва.
                        Харесах, въпреки някои несъгласия и те, са на ниво фактологическо: МОЖЕ да убиват православни ахматовците. Друг въпрос е, дали трябваше да се стига до тук и какви ги вършат тези православни но, след като убиват, значи, може. Та, фактът е че, АКО НЕ БИ МОЖЕЛО, нямаше да има убити православни. Братя сме во Христа с тях но, ако са на страната на Злото и Бог е позволил ТОВА, и те гинат, като всички двуноги. НЕ, НЕ ИСКАМ ДА ГИНАТ. Ама виждаме, че става. И сблъсъкът НЕ Е верски, ами между Родина и НЕ-Родина. И ЗА ДВЕТЕ страни. И мен, ме дразнят лошите страни в олигархичната върхушка на Русия и тук, във форума (не в тази, а в други теми) също, съм го споделял. Обаче, че ТАЗИ война бе разпалена С АКТИВНОТО СЪУЧАСТИЕ на янки, ингилизи и на друсания клоун в Киев, остава факт, който не може да се подмине. Такива работи. Да се помолим да им идва ума по-скоро и жертвите да намерят покой

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                          Интересно ми е, защо насила се правиш на луд и подменяш и ти нещата. Много добре знаеш, как и защо започна войната и че не е за това, "Русия да си вземе" нещо. Съответно, и няма нищо по-лошо за България от нейния разпад (освен Ердоган са влезе и да си откъсне живо месо от България) но, никога няма да си признаеш. Накратко, Митко, ако ще казваш нещо ново давай, или поне, не се излагай.
                          Митко ??
                          мммм...скептичен съм

                          Коментар


                          • Украинската младежта е била подготвена през последните 10 години да мрази и убива руснаци или рускоговорящите, които са живели в Украина.. Сега всичко това се реализира.



                            https://twitter.com/i/status/1593502481077731328

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

                              Съществува.... но ще трябва да си ревизираш позицията за: Русия да взима каквото иска от Украйна, нас кво ни интересува.
                              Ами интересува ни....създава се опасен прецедент най-малкото.
                              За нас е по-добре Русия да загуби и тази война.
                              Иначе започваш да приличаш на разни елементарни българи ура руски патриоти.....като Марков и сие например.
                              С останалото, което пишеш, аз съм съгласен.
                              Интересно ми е, защо насила се правиш на луд и подменяш и ти нещата. Много добре знаеш, как и защо започна войната и че не е за това, "Русия да си вземе" нещо. Съответно, и няма нищо по-лошо за България от нейния разпад (освен Ердоган са влезе и да си откъсне живо месо от България) но, никога няма да си признаеш. Накратко, Митко, ако ще казваш нещо ново давай, или поне, не се излагай.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                                Добре де, има ли вариант, в който да кажа нещо различно от жу су иии, без да съм обвинен, че съм копейка? да си ме чул някога да кажа, че съм против ЕС или НАТО и трябва да излизаме от ятх? Но не и с политика със свалени гащи и жу су иии, а с ясна и точна пробългарска позиция. И тя е да тръгуваме, точно както Борис Три можеше да търгува, та си върнахме поне Южна Добруджа, а не като сегашните, които търгуват само за сосбтвената си сметка - и Курните, и жу су ии-та, и Бх-та, и Копейки, и който там се сетиш. Толкова ли е трудно да се разбере?

                                Колкото до орки2 - ми да, орки2 са си. Няма такова нещо като украинска нация, както няма и севернофиромска - и ти го казвам като човек, който не само се интересува от история, ми е чел оригинални украински учебници преди 20 години. Дивотиите в тях надминаваха севернофиромската олигофрения. Това не са опорки, това е историческата истина. И това не значи, че путлерчо следва да ги нападне и избива, но истината си е истина.

                                И финално, че излизам за един обяд - за изрязването на пъпната ни връв с Кремъл си на 100% прав, но без да го заменяме с пъпна връв към Запада със същото сервилничене. само ми е интересно, дали повечето от вас се замислят, като се махне путлерчо, дали ще дойде по-добър от него? И някакси упорито се забравят едни нюкчета. Но всичко е точно
                                Съществува.... но ще трябва да си ревизираш позицията за: Русия да взима каквото иска от Украйна, нас кво ни интересува.
                                Ами интересува ни....създава се опасен прецедент най-малкото.
                                За нас е по-добре Русия да загуби и тази война.
                                Иначе започваш да приличаш на разни елементарни българи ура руски патриоти.....като Марков и сие например.
                                С останалото, което пишеш, аз съм съгласен.

                                Коментар

                                Working...
                                X