IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • mitaka7, те вече ги използваха, не са украински. Те са преправени и това нещо се вижда, едно такова му свършила батерията и вълните го изкарали на брега, имаше снимки. То е направено грамотно и преправено неграмотно и това се вижда. Има си собствена оригинална камера, която е за военни цели и втора някаква китайска монтирана на носа му, има монтирано и нещо друго.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
      mirodes, дори да си върнат териториите ги чакат много тежки времена, народа им не иска да участва във войната с Русия, както и руснаците не искат да воюват срещу тях. Там могат да настанат бунтове след войната, които да са много по големи от нея, а Русия е много голяма. Те чакат помощ от Европа, тя обаче в резултат на войната и санкциите е в много тежко състояние. Не мисля че европейската икономика, ще спре свободното си падане. Дори войната вече да беше свършила. Ама какво съм се загрижил за тях, ние в момента спешно трябва да искаме помощ от Европа, да не станем ..не ми се казва. Толкова ни пада икономиката, че направо е скъсала синджира.
      Как точно разбра,че украинците не искат да си защитават Родината срещу руските окупатори?Тия победи на бойното поле украинците ли ги извоюваха или някой друг?
      И е нормално след война да има дълго възстановяване. А в случая и руснаците ще трябва да плащат репарации ако искат мир.

      Коментар


      • mirodes, дори да си върнат териториите ги чакат много тежки времена, народа им не иска да участва във войната с Русия, както и руснаците не искат да воюват срещу тях. Там могат да настанат бунтове след войната, които да са много по големи от нея, а Русия е много голяма. Те чакат помощ от Европа, тя обаче в резултат на войната и санкциите е в много тежко състояние. Не мисля че европейската икономика, ще спре свободното си падане. Дори войната вече да беше свършила. Ама какво съм се загрижил за тях, ние в момента спешно трябва да искаме помощ от Европа, да не станем ..не ми се казва. Толкова ни пада икономиката, че направо е скъсала синджира.

        Коментар


        • Украйна представи за първи път своя военоморски дрон - Investor.bg

          Не ми се мисли какво ще стане. Ще има гонитба по Черно море.

          Предполагам няма да се крият в устието на Волга, че ще замирише, сещате се на какво?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
            briko, точно си е боеспособна, украинците търсят оръжие от него време, нищо че е станало опасно и за този който стреля с него. Прави сметка какво би било, ако тези боеприпаси бяха свежи. И хаймарсите не стават, ако нямат за прикритие снаряди от Град, ще ги свалят ракетите.
            Може ли пак да го напишеш след като се успокоиш? Нищо не зависи от теб в тази война, та "Ко каза Ко"?

            Коментар


            • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
              Когато тотално си загубил връзка реалността и не знаеш кога да спреш ...

              В России может появиться первая частная военная компания при православной церкви. Называться она будет ЧВК «Андреевский Крест»

              https://ibb.co/vd9BZRJ
              Тия с тик-токъра Кадиров ли ще се бият?

              Коментар


              • Когато тотално си загубил връзка реалността и не знаеш кога да спреш ...

                В России может появиться первая частная военная компания при православной церкви. Называться она будет ЧВК «Андреевский Крест»
                Last edited by GiRo; 12.11.2022, 18:01.
                Не е препоръка за каквото и да било.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                  Хората им казваха от Европа да търсят дипломатическо решение, и дипломатическо решение може да доведе до връщане на територии и наистина ще се върнат и войната ще приключи. Иначе просто я хронифицират.
                  Брей. Викаш Херсон и Харковска област си я върнаха с дипломация.С дипломация и руските войски се изтеглиха от покрайнините на Киев и Северна Украйна.
                  Дипломация ще има едва когато всички руски войски се изтеглят от Украйна, включително Крим.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                    mitaka7, това че Зеленски след войната ще се отегли е просто несериозно. Мисълта ми беше друга, че те трябва да мислят за това време и да има дипломация, проговори. Като гледам какви условия поставят на Русия ми е ясно, че действат или емоционално или глупаво. Ако наистина споразумението е да не влизат в НАТО и ЕС, то значи са и много наивни и глупави. Те заради това нещо, че Русия е против започнаха войната, ще я спечелят и ще се откажат ! Какъв е смисъла ?
                    Споразумение към момента няма. Предложения предполагам има много и от двете страни. Ако имаш предвид излязлото последните часове, там никъде не пише за ЕС, както и пише, че 6 държави се ангажират със спазването му. Предполагам две от тях биха били Великобритания и Полша. Как ти се струва тогава, имало ли е смисъл от това да не се предадат украинците? Я виж Чехия, Словения, Полша, Хърватска къде са и къде сме ние с петоколонниците? И Украйна ще ни задмине с двеста, ако не разкараме родоотстъпниците.

                    Коментар


                    • Хората им казваха от Европа да търсят дипломатическо решение, и дипломатическо решение може да доведе до връщане на територии и наистина ще се върнат и войната ще приключи. Иначе просто я хронифицират.

                      Коментар


                      • briko, точно си е боеспособна, украинците търсят оръжие от него време, нищо че е станало опасно и за този който стреля с него. Прави сметка какво би било, ако тези боеприпаси бяха свежи. И хаймарсите не стават, ако нямат за прикритие снаряди от Град, ще ги свалят ракетите.

                        Коментар


                        • mitaka7, това че Зеленски след войната ще се отегли е просто несериозно. Мисълта ми беше друга, че те трябва да мислят за това време и да има дипломация, проговори. Като гледам какви условия поставят на Русия ми е ясно, че действат или емоционално или глупаво. Ако наистина споразумението е да не влизат в НАТО и ЕС, то значи са и много наивни и глупави. Те заради това нещо, че Русия е против започнаха войната, ще я спечелят и ще се откажат ! Какъв е смисъла ?

                          Коментар


                          • https://youtu.be/zRl_wAuv9do
                            Пффф, голям смях

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

                              Що говориш глупости? Явно не си бил в казармата или някой ти е промивал мозъка с боеспособността на армията по време на комунизма.
                              От 24.02.22г. наблюдаваме боеспособността на една бивша комунистическа армия..... кошмар.

                              Коментар


                              • Тук руснаците правят " тактическо отстъпление" от Херсон
                                https://youtu.be/h44hITGLPwg

                                Коментар

                                Working...
                                X