Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
За молбите не знам. Ако някои страни бъдат приети, ще е на съвещание на главния орган на БРИКС. И всички медии ще го съобщят, а не само единици зевзеци. Аз си мисля друго: Веднага ще се отбележи промяна в политиката на приетите държави по отношение на почти всичко. Затова, тези от ЕС, май скоро даже на начални преговори относно встъпване няма да ги повикат. Днес тежки русофоби, а утре...ако ТАКИВА резки промени, още не съм видял у никого.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
И дълбоко вчрваш, че има общо и с Украйна ли?
П.П.Опитваш се да се измъкнеш и олекваш. Повтарям, темата НЕ Е Русия -САЩ.
всъщност тия войни имат много повече общо с темата тук, от на вутинча спамовете за негри и индианци
Дори в Яндекс можете да прочетете за тях.
иначе, те днешен Севастопол
аре на рашистите - тежък ви ден.
Нема се плашункайте - Вярвайте!!! както хитлеристите са вярвали, като приключили при Сталинград - тъпо и животински са вярвали във величието на Третия райх (а дори наистина са имали недостъпни за другите оръжия)
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Казах ти, че "официалните молби" почнаха от вас.
И също чакам информация за молбите на Гърция, Нигерия и Мексико. Нали ги пише в българиантаймс?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Добре, добре, Гърция са подали молба за членство, Нигерия са подали молба за членство, Швеция и Дания - тоже. Даже и Украйна е подала, даже са я и приели.
В крайна сметка, кой може да докаже обратното, нали така?
Last edited by Pyramid; 13.09.2023, 08:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеD.Y.F-091066
Коментар
-
Че Микрон защо се трепа и мори да го пуснат на конференцията им? А Гърция, се бори за финансов въздух няма особени изгледи за успех без голям икономически съюз зад себе си. А ЕС са формени предатели, хвани единия, удари другия. Друг въпрос, кого от БРИКС ще поканят.
В крайна сметка, кой може да докаже обратното, нали така?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Казах ти, чакам да ми покажеш официалната молба на С. Арабия. То бива олигофренщини бива, но ти надминаваш и Глупикс.
И Пирамид ти каза. Такива официални документи, няма да намериш в нета. Но щом искаш да видиш. Първо-молбата на С.Арабия.
Дебилщини, безкрай.
П.П. Преставам, да ти отговарям на тема БРИКС. Само ще се гавря, с теб.
И също чакам информация за молбите на Гърция, Нигерия и Мексико. Нали ги пише в българиантаймс?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Може ли някакъв линк, по-достоверен от дъбългериантаймс?!?
Щото АИА казва друго
https://www.aa.com.tr/en/americas/me...-brics/2964007
Та чудя се на кой да вярвам - на турското БТА или на сайт, направен от Венци Чикагото?
И Пирамид ти каза. Такива официални документи, няма да намериш в нета. Но щом искаш да видиш. Първо-молбата на С.Арабия.
Коментар
-
Аз пък вярвам, че когато Мексико, Гърция и Нигерия не са подали молби за членство според собствените си власти, значи вероятно не са.
И докато за Мексико и Нигерия може да хване дикиш пред по-необразованата част от обществото, то не знам какъв екземпляр трябва да си, за да смяташ, че страна-членка на ЕС би кандидатствала едновременно да е и в БРИКС. Бетер "Беларус иска да е щат в САЩ".
Коментар
-
Сирия поиска САЩ да платят „откраднат“ петрол за $115,2 млрд. и да изтеглят войските си от сирийските петролни находища
Kадри, публикувани в социалните мрежи, показват конвой от цистерни, контрабандиращи петрол от Ракка за Ирак.
Сирия призова ООН да предприеме действия срещу САЩ заради „окупацията на части от сирийската територия, както и незаконния добив на природни ресурси в тези райони“, съобщи сирийската информационна агенция SANA.
Дамаск също поиска компенсация от Вашингтон за това, което определи като „ограбване“ на националния газ и петрол.
Според писмо, изпратено от министерството на външните работи на Сирия до генералния секретар на ООН Антонио Гутериш, както и до Албания, която председателства Съвета за сигурност на ООН, сирийските дипломати призовават международната организация да сложи край на нарушенията на международното право и Хартата на ООН от страна на САЩ, които незаконно разполагат войски в североизточната и югоизточната част на страната.
Вашингтон и съюзническите бойни групировки също са виновни за ограбването на „богатството и стратегическите ресурси“ на страната, се казва в писмото до ООН, цитирано от SANA.
Според оценките, посочени в писмото, преките и косвени щети, нанесени на петролния сектор и минералните богатства на Сирия от американските военни от 2011 до 2023 г., възлизат на 115,2 милиарда долара.
Писмото завършва с искане „американските служители да бъдат държани отговорни за тези кражби и американската администрация да бъде принудена да компенсира за тях“. Дамаск също така призова за изтеглянето на целия американски военен персонал от Сирия и връщането на всички петролни и газови полета под контрола на сирийската държава.
Бившият президент Доналд Тръмп призна публично, че „американските военни са в Сирия само заради петрола“.
Сирииците не бомбардираха ли веднъж такъв керван с цистерни
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не вярвам точно на нас тук, в една върла говорилня, някой да ни представи тези официални молби. Кои сме ние, че да ни допуснат до такова ниво? Опитвам се да оценя, дори само ориентировъчно, за какво неща може да става реч и...Абе, и там (БРИКС), ще има нова на класифициран допуск, "от Лъв нагоре". И съгласувания съответни. Няма да ни допуснат, ама съвсем.
И докато за Мексико и Нигерия може да хване дикиш пред по-необразованата част от обществото, то не знам какъв екземпляр трябва да си, за да смяташ, че страна-членка на ЕС би кандидатствала едновременно да е и в БРИКС. Бетер "Беларус иска да е щат в САЩ".
- 7 Харесвания
Коментар
-
Заповядай:
https://thebulgariantimes.com/%D0%BD...D%D1%8F%D1%82/
Сега държа, да ми покажеш официалната молба на С.Арабия, за членство в БРИКС.
Щото АИА казва друго
https://www.aa.com.tr/en/americas/me...-brics/2964007
Та чудя се на кой да вярвам - на турското БТА или на сайт, направен от Венци Чикагото?
Last edited by RUBLA; 13.09.2023, 13:15.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар