Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Избор няма Русия, ако ги пуснат после задължително следва да тръгнат тях да Освобождават. Обаче с Русия ще си счупят врата, руснаците не искат да са свободни с бензин по 5лева, искат несвободни с бензин по 1лв..е няма да карат ферарита с него, но ще карат нови Лади каквато всеки може да си позволи.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеПопитали Солженицин "За какво му беше на СССР войната в Афганистан".
Той отговаря :
“Попитайте един раков тумор, защо се разпространява?
Той убива самото тяло ,макар че ще умре с него.”
Сега си задайте въпроса за какво му беше на Путлер войната в Украйна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеSKP, нашите защо ще купуват тогава тези марсоходи за 1.5 милиарда..веднага ще дойде и ще каже - Дай ! Аз на мястото на Радев щях веднага да го попитам - Какво ми носиш ? И като каже нищо...а връщай се тогава.
- 1 like
Коментар
-
SKP, нашите защо ще купуват тогава тези марсоходи за 1.5 милиарда..веднага ще дойде и ще каже - Дай ! Аз на мястото на Радев щях веднага да го попитам - Какво ми носиш ? И като каже нищо...а връщай се тогава.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Е то по тая логика "Защо НАТО се разширява?", "Защо САЩ водят войни?"
САЩ също бяха в Афганистан и постигнаха същото като СССР-то - демек едно голямо нищо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеПопитали Солженицин "За какво му беше на СССР войната в Афганистан".
Той отговаря :
“Попитайте един раков тумор, защо се разпространява?
Той убива самото тяло ,макар че ще умре с него.”
Сега си задайте въпроса за какво му беше на Путлер войната в Украйна?
Е то по тая логика "Защо НАТО се разширява?", "Защо САЩ водят войни?"
САЩ също бяха в Афганистан и постигнаха същото като СССР-то - демек едно голямо нищо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vassago Разгледай мнениеИз учЕбника по диамат: “Комунистът е победа на материята над мисълта.”
О. Уайлд да ме прощава.
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Русия е в неизбежна самоотбрана, САЩ толкова я наближиха че няма друго обяснение за това че го правят, освен че имат намерение да я нападнат. Защото Русия има злато, има ресурси които добива и най важното сами правят тези неща. Казахстан не им е интересен - нищо нямат.
Попитайте САЩ защо го правят, единственно руснаците им се възхищават, всички други чакат САЩ да паднат за да ги разфасоват буквално.Last edited by supertrader; 06.09.2023, 15:13.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Аз не искам да пиша и да търся в гугъл нищо, за тази цел си има гугъл хексперти като затката и соската, ааааааааааа имаше един който гледал филма чернобил 2 пъти и познаваше тока на монитора дали е от ядрена дали от тец или вец. Когато казваш нещо , го подкрепяш като барби и габровеца с доказателства, а не министерството махнало субсидиите- кое министерство не става ясно
Тааааааааа не пиши глупости дал съм ти цените 55 рубли за 1 кило бензин- ако 1 рубла е 2 ст значи 1 лев за кило бензин. Ти с твоята малка заплатка колко кила бензин може да си купишD.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
Коментар