IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    pinoccio, тези войни ги палят за да се получи глобална хиперинфлация, но са толкова отнесени от вихъра че не знаят че когато в хората няма пари те не могат да купуват на по високи цени, защото нямат с какво. В общи линии банално и тези опити са от 2008-ма година, депресията която предизвикаха пак беше с надеждата да се обезценят дълговете и да поспрат на китайците икономиката да не е толкова бърза, че направо ги обезсърчават и им чупят самочувствието на американците. Това е цялата работа, а украинците са хванати за ушите. Реално за тях не им пука въобще и биха ги затрили с изключение на някои които са влюбени до уши в тяхната храброст - глупост. Откъде да знаят те че така не може да се разпали хиперинфлация, не знаят че може да има хора които нямат пари понеже тези които го мислят никога не са били безпарични.
    Това становище за развитието на хиперинфлацията никой по света не го е осмислил, а само г-н Путин. Имаше преди години дебат между Путин и Обама. Руснака беше с класи под американския президент.

Коментар

• Между другото по добре гледайте на разни срещи Путин какво говори, изключително смислено за ралика от други лидери на държави. Единственото нещо за което не излъга, но не пожела да каже е един като го попита за курса на рублата дали ще гравитира около 100. Бях пуснал линк, той много добре обясни за ситуацията с Нагорни Карабах и какво е било предлагано за да се реши отдавна.
      D.Y.F-091066

Коментар

• pinoccio, тези войни ги палят за да се получи глобална хиперинфлация, но са толкова отнесени от вихъра че не знаят че когато в хората няма пари те не могат да купуват на по високи цени, защото нямат с какво. В общи линии банално и тези опити са от 2008-ма година, депресията която предизвикаха пак беше с надеждата да се обезценят дълговете и да поспрат на китайците икономиката да не е толкова бърза, че направо ги обезсърчават и им чупят самочувствието на американците. Това е цялата работа, а украинците са хванати за ушите. Реално за тях не им пука въобще и биха ги затрили с изключение на някои които са влюбени до уши в тяхната храброст - глупост. Откъде да знаят те че така не може да се разпали хиперинфлация, не знаят че може да има хора които нямат пари понеже тези които го мислят никога не са били безпарични.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

На мен обаче, ми вдигна. Разправям му аз за обмена тук а той ми каза да предам на Матейка да се лекува. Тъй ми рече, вЕрвай ми.
          Е, значи е жив и здрав човекът. Другите да си пият хапчетата. Звучи банално, но всяко пропускане има кумулативен ефект и накрая виждаме резултата. Как е възможно човек да си зареже кошерите и да пише такива глупотевини?
          Last edited by pinoccio; 27.10.2023, 21:04.

Коментар

• Моя соседка говорит - у Сталина тоже было 13 двойников. Я ей отвечаю - ну, так мы бы до сих пор благополучно при Сталине жили бы. Знай, меняй вовремя, делов то.

Коментар

• И аз отдавна имам подозрения че това не е Матеев.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                Ако Путин беше жив, нищо не му пречеше да се покаже по телевизора и да затвори устата на всички световни спекулации. Да, ама не го прави ...

Така че за мене той е умрял (време му беше) и сега основният въпрос е до какви глобални световни събития ще доведе това - спиране на войната в Украйна или още по-голяма ескалация на конфликта чак до ниво световна ядрена война.
                Ти не си Матеев. Или съвсем си изперкал. Къде видя, световни конспирации? Освен в канчетата на сороспиите, пишещи в този форум.

Това от днес:

https://t.me/dimsmirnov175/57522

Утре, сигурно пак ще е по мрежите.

Last edited by SKP; 27.10.2023, 20:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Русия вече е изгубила повече техника край Авдийвка (https://bit.ly/46RcwYT), отколкото край Угледар в началото на годината, пишат анализатори на ISW.

Въпреки че руските командири са прехвърлили допълнителни сили на фронтовата линия при Авдеевка, за да компенсират значителните загуби на жива сила, Русия вероятно ще се затрудни да компенсира загубите на техника, особено на бронирани машини.

Анализаторите отбелязват, че това вероятно ще подкопае настъпателния потенциал на окупаторите в бъдеще.
                  От толкова време си тук, а така и не разбра че, Авдеевка, е най-тежко укрепеният отбранителен район и е някак естествено да се държи здраво. Въпросът обаче е, не дали че падне, а кога точно. Процесът тече.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

И за мен е умрял. Звъня му, а въобще не ми вдига телефона.
                    На мен обаче, ми вдигна. Разправям му аз за обмена тук а той ми каза да предам на Матейка да се лекува. Тъй ми рече, вЕрвай ми.

Коментар

Ако Путин беше жив, нищо не му пречеше да се покаже по телевизора и да затвори устата на всички световни спекулации. Да, ама не го прави ...

Така че за мене той е умрял (време му беше) и сега основният въпрос е до какви глобални световни събития ще доведе това - спиране на войната в Украйна или още по-голяма ескалация на конфликта чак до ниво световна ядрена война.
                      FAKE

Коментар

И за мен е умрял. Звъня му, а въобще не ми вдига телефона.

Коментар

• Ако Путин беше жив, нищо не му пречеше да се покаже по телевизора и да затвори устата на всички световни спекулации. Да, ама не го прави ...

Коментар

• Бискайският фактор съвсем е отебал хапчетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                              Путинисти, сър
                              чифутите ли?
                              и как така са първи дружки с говедарчетата,
                              от които прицоцкват
                              препоръка е

Коментар

• Путинисти, сър

Коментар

Working...
                                X