Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Има го публично, "Знам, че се вълнувате от проблема със Запорожкия АЕЦ" ха познай на кого са думи и как изглеждаше като ги казва.
Путин освен обстрела на централата и терористичния акт срещу Кримския мост, изброи следния списък с терористичните актове на правителството на Зеля в понеделник след срещата със силовия блок... : 1. Взривяването на колата на Дарья Дугина; 2 Три неуспешни акта срещу Курската АЕЦ на СБУ; 3. Опит за тероридтичен акт сруще Турския поток;
Както много доббре знаем, любимия инструмент на Батко е тероризма
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
М-да великият Иван Колев:
"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!"
Снимай да видим какво пише в твоята книжка, не в жълтата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеимам биографична книжка на царска печатница за храбрия генерал кавалерист Иван Колев от 20-те години на миналия век.
"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!"
Снимай да видим какво пише в твоята книжка, не в жълтатаНе е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
не мълча ве, говоря постоянно за 3 млн българи в гробищата за 30 години ЕвроАтлантическо робство... погледни данни от НСИ
освен геноцид има и етноцид, но темата е дългаНе е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Почти като съветските бомбардировки над Добрич или потапянето на "Струма". Братски снаряди и торпеда, православни, славянски.
Асвабадителни!
Най-култовото е, че русолюб номер 1 на държавата е бивш уредник на Историческия музей именно в Добрич.
имам биографична книжка на царска печатница за храбрия генерал кавалерист Иван Колев от 20-те години на миналия век. Такива глупости, които сега се пишат в уикепедия и други ресурси, където хигиената е доста ниска, нема и нема... Просто тогава е имало живи свидетели на събитията и нема как лъжите и манипулациите да минат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЗнаково посещение в Питер на президента на ОЭА. Какво ли са си говорили Владимир Владимирович и президента на Емиратите, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
а някой беше ли бомбил Ландон, когато Черчил беше решил да прави от София картофена нива, можеш да прочетеш в Уики че бомбардировките над София са терористични
ех лицемерчета, гинеколожката Уршула ФондерМондер ша ви опрай
Асвабадителни!
Най-култовото е, че русолюб номер 1 на държавата е бивш уредник на Историческия музей именно в Добрич.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеА украинците пък казаха че почват Трета световна война, и сгрешиха..не трета, последна световна война. Всички да изперкали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Е тука един от водачите им, вече е забравил, че трябваше да е Освободител,
директно си иска 5млн. геноцид, или избиване на всички украинци. Този е на къса каишка към путлер, та по-скоро са путлерови думи (автора трудно връзва сложно изложение)
https://twitter.com/i/status/1579791707167928322
Коментар
Коментар