IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    ЗАПОВЕД ОТ ХАГА ЗА АРЕСТ НА ПУТИН?
    https://www.icc-cpi.int/news/situati...vich-putin-and
    Да пращат 2-3 полицая и да го хващат, че иначе мъка седерастка

    Коментар


    • Матеев двигателите им са старите от предното поколение самолети, но имат прилична тяга и предостатъчна, имат и ново поколение двигатели на които тягата е неограничена, така се води, но корпус за самолет който да може да издържи на такъв двигател няма и дори да го направят, не може да се направи пилот да издържи. Американците са много далеч от тази технология и както го раздават тежко може би никога няма да я имат. Технологиите се разменят, има начин да се разбере дали си попаднал на партньор който те уважава и ще правиш честни сделки с него - даваш му нещо дребно, по такава дребна технология и той те завлича и почва да ти се хили колко е хитър, а ти колко си прост да му дадеш откритието си. Разбира се той няма да направи втора сделка с теб и да получи друга технология...
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

        Значи вече знаем кои са наши и кои - ваши, че като дойде времето да ги трепем, да не стават обърквации.
        Матейко, а бе имаше в габрово един завод- точмаш- точно машиностроене, работи ли още, съществува ли

        Коментар


        • Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение

          Може да е всякакъв, но ако това което казва /който и да е той/ е истина, правилно и логично, след проверка и осмисляне не е проблем да се има предвид!

          ПП: Въпросите които поставя, чакат отговор от путинофилите!
          А бе и ние чакаме отговор и от теб и от барби и от зазката и фаската, да не забравя бойкикев също, ама не би

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

            Франция е в пламъци. Масови безредици в отговор на Макрон .


            https://www.bitchute.com/video/LPktqy7GfgPm/
            Франция не е интересна, не плащат нищо

            Коментар


            • Mateev, имат Су 57 и то май доста повече от 10бр, имаше снимка преди години на летище на което бяха един до друг поне 100-тина. Но е напълно възможно много да ги пазят и да ги използват само ако е сигурно че няма да загубят такъв самолет. Те и с хиперзвуковите ракети са много предпазливи да не падне някоя цяла и затова не ги използват, тези кинжал са малки, от тях имат много бройки със сигурност, не са скъпи както се представя. Оръжията не са скъпи за тези които ги произвеждат, продажната им цена е много висока. Един изтребител сигурно не излиза повече от 5 милиона да се построи, не знам, може и наполовина и една ли му знаят цената тези които ги произвеждат, имат някаква приблизителна калкулация и тя се и променя, понеже цените на много неща които се влагат варират. При всички положения производството им носи голяма печалба, много..много пъти цената е по висока от себестоността за производителя. Това е и основна причина може би за войните, или една от основните причини. Защото го има и това, че военослужещите в мирно време са едни хора които получават ББД, или просто БД - безусловен доход, пасивен донякъде. Те разбира се работят, някои дори много и много тежка работа за която в една цивилна реализация биха получавали много повече.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                и самолетите 5-то поколение Су-57 са не само фейк, но и пълна порнография. Досега са направени само 10 бройки за тестове, но те не летят като хората. Двигателите им се оказали негодни/неработещи и затова са ги заменили със стари двигатели 4-то поколение. Бордовата им електроника е пълна селска мъка - бъгава и неработеща. Опитали са се да я направят с някакъв руски процесор, но и той като всичко друго се оказал селска мъка, та сега пак е със западни части и западни готови платки, но сглобени некадърно. Да не говорим за авиониката, за оръжията, за радарите и въобще за всичко - нищо не работи както трябва, всичко е големи бъгни и въобще селска мъка. Чудо е, че все пак този самолет може да излети и да кацне без да катастрофира, но за бойни действия въобще трябва да се забрави, Става само за паради на Червения площад и за нищо друго. Пълна безаналогова селска мъка и каруцарска излагация..
                ------------

                Тъй, амчи как... щом Матеев каза... само фейк, селска мъка и каруцарска излагация... Кои сме ние, че да спорим с него?!



                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                Коментар


                • Gerasim_Burgaski, няма да отиде ще вземе да говори, да се разприказва пред някой прокурор и после язък за човека, ще го намерят самоубил се защото имал нещастна любов с чистачката на коридорите в сградата на съда и като я питат тя ще го потвърди това нещо и всички ще застанат на нейна страна защото ще се окаже че тя има щастливо семейство и деца....
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Click image for larger version

Name:	FrbtYfsXgAEYa0c.jpg
Views:	1
Size:	92.2 КБ
ID:	4041110

                    Коментар


                    • Във Франция хората се вдигнаха, какво е това нещо 65 години възраст за пенсиониране, повечето хора няма да я доживеят при този стрес. Само и само банкерите да не печатат пари и да ги дадат на държавата а тя на пенсионерите и в икономиката им да влязат свежи пари от най ниското стъпало, пари които ще влязат първо 95% в локалната икономика, ще осигурят работа на местните хора..Тази мръсна финансова система на нищо не прилича, тя е другата голяма болест.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Има едни в русия правят драг коли и имат някакъв приятел американец спец по тази работа, който живее там, изнесъл се е в Русия. Тези са си направили принтер за метални части сами и ми направи впечатление че никой друг не показва принтер за метал който да прави толкова плътни метални части без финни шупли, падържащите осенъци на частите им се премахват много трудно с рязане, яки удари с чук, страшно здрави части правят тези хлапета. А този техния приятел не им вземе технологията и да я продаде на запад, а там с тях прави драгстери и се кефят.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

                          Как не са се сетили. В Русия всички международни организации са добре дошли, а ако бяха сглобили някоя група от Куба, Севрна Корея, Сирия и Венецуела с цветя щяха да ги посрещнат.
                          Всеки може да отиде, нищо няма да им направят. В Русия има много граждани на западни държави, които си живеят там и видеа пускаха някои с желание да станат инфлуенсъри в ютуб явно..Женени за рускини има много и има и жени които са от западни държави..ходят си и си щъкат там и си живеят живота, да не мислиш че са се бункерирали на 20 км под земята. Мога да ти намеря, има една жена която е запалена по стари къщи и места които са далеч от урбанизацията, сама жена и може да има мъж руснак там, но си ходят на такива места и се кефят..те пък съвсем лесни да бъдат изядени в Русия, ама на явно не са вкусни на никой..
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Не че Русия е света вода ненапита с този мерак да продава природни ресурси с които разполага на територията си.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Интересно е че откакто евакуираха тези деца мина ЦЯЛА ГОДИНА време и сега се сетили за тях. И нищо не казват да изпратят хора от някаква международна организиция да проверят, да искат да видят къде са те в Русия, какво се случва с тях, да говорят с тях. Това доказва че не им пука за тях и тяхната съдба, като ВСУ бяха там и не ги евакуираха, това са деца изведени от зоната на военни действия. Имаше твърдения, че се използват за жив щит...Това нещо ще се плаща, като се казва пред бога.
                              Как не са се сетили. В Русия всички международни организации са добре дошли, а ако бяха сглобили някоя група от Куба, Севрна Корея, Сирия и Венецуела с цветя щяха да ги посрещнат.

                              Коментар


                              • Който лъже, лъже само себе си и никой друг !
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X