IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Путин уби Литвиненко,защото намекна,че е хомосексуалист(друга е думата, но ще ме цензурират),сега арестува Гиркин пак за подобни намеци.
    Явно е много чувствителен на тази тема,но публична тайна е връзката му с Ролдугин.
    Така че начело на Русия е един човек със сбъркана сексуалност.
    Ама иначе бил привърженик на традиционните семейни ценности.
    ...Ами, естествено, ТИ си бил там, ТИ си видял как "Путин убива", седял си под кревата и си наблюдавал митичната "връзка с Ролдугин"...
    А още, не можеш да научиш БЪЛГАРСКИЯ език.

Коментар

• Колективният Запад ги създаде, сега те са в нашите европейски градове. Също както Колективният Запад създаде Ал Кайда, ISIS, които по-късно се обърнаха срещу собствените си създатели. Изправени сме пред десетилетия на нацистка терористична идеология в Европа, защото нашите елити приеха, че е нормално да си партнират с АЗОВ и други крайнодесни групи в Украйна.
      Кармата ще бъде брутална

Видяно и снимано в София .

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
        Все си мисля, че Путин за една стотна от парите (без да броим жертвите), които похарчи досега във войната, можеше поне 10 пъти да свали и назначи управлението в Украйна. Ама, на, опита се да се напрай на велик и хълцукна. Велика руска показуха.
        Ако пък донбасци бяха наясно какво ще стане след започване на войната, досега десет пъти щяха да го скопят, не че той не е, щом задява дечица, ама това е друга тема.
        И като теглим чертата, какво имаме накрая - Путин освободи донбасци от най-ценното им - живота им. Пък русофилистиците нека го венцеславят.

ПП Едно време комунистите(рашистите) "освободиха" десетки хиляди българи без съд и присъда, а останалия народ го "освободиха" от всякакво движимо и недвижимо имущество. А сега тоя изрод и убиец Путин, "освободи" донбасците като ги зарови всички на два метра под земята.
        Путин уби Литвиненко,защото намекна,че е хомосексуалист(друга е думата, но ще ме цензурират),сега арестува Гиркин пак за подобни намеци.
        Явно е много чувствителен на тази тема,но публична тайна е връзката му с Ролдугин.
        Така че начело на Русия е един човек със сбъркана сексуалност.
        Ама иначе бил привърженик на традиционните семейни ценности.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Нервен и с нарушено самообладание, хич не ми приличаш на един от "побеждаващите". Жалка работа, Митко.
          Това са факти. Жал ми е за хората. За умопомрачените ми е все тая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Коментарите , коментарите прочети ....тук таме.
            От близо 700 , 650 се смеят в захлас на тази "днешна" новина ...
            Иначе и аз съм " за" жени в Руската Армия ....ама леки
            От украинки и полякини .
            Мисля че и Руските войници ще са съгласни много
            То и в Държавата Израел, жените служат редовна служба с мъжете. И това, е нормално.

Коментар

Все си мисля, че Путин за една стотна от парите (без да броим жертвите), които похарчи досега във войната, можеше поне 10 пъти да свали и назначи управлението в Украйна. Ама, на, опита се да се напрай на велик и хълцукна. Велика руска показуха.
              Ако пък донбасци бяха наясно какво ще стане след започване на войната, досега десет пъти щяха да го скопят, не че той не е, щом задява дечица, ама това е друга тема.
              И като теглим чертата, какво имаме накрая - Путин освободи донбасци от най-ценното им - живота им. Пък русофилистиците нека го венцеславят.

ПП Едно време комунистите(рашистите) "освободиха" десетки хиляди българи без съд и присъда, а останалия народ го "освободиха" от всякакво движимо и недвижимо имущество. А сега тоя изрод и убиец Путин, "освободи" донбасците като ги зарови всички на два метра под земята.
              Нервен и с нарушено самообладание, хич не ми приличаш на един от "побеждаващите". Жалка работа, Митко.

Коментар

• Все си мисля, че Путин за една стотна от парите (без да броим жертвите), които похарчи досега във войната, можеше поне 10 пъти да свали и назначи управлението в Украйна. Ама, на, опита се да се напрай на велик и хълцукна. Велика руска показуха.

Коментар

Е, на, гледай и чети. Путин мобилизира жени.

Руската армия остана без войници, започнаха да набират и жени - Последни Новини от DNES.BG

ПП Пирамидалният, ко стана с ресурсите, дето си ги задъвкал от година и половина?
                  Коментарите , коментарите прочети ....тук таме.
                  От близо 700 , 650 се смеят в захлас на тази "днешна" новина ...
                  Иначе и аз съм " за" жени в Руската Армия ....ама леки
                  От украинки и полякини .
                  Мисля че и Руските войници ще са съгласни много

Коментар

Руската армия остана без войници, започнаха да набират и жени - Последни Новини от DNES.BG

ПП Пирамидалният, ко стана с ресурсите, дето си ги задъвкал от година и половина?
                    Митко, притеснява ли те нещо? То аз и да ги, и да не ги дъвча ресурсите, съотношението си остава близо 6:1 само по мъже, какво да говорим за индустрия, (разрушени и не) заводи за боеприпаси, енергетика и т.н. Мобилизацията и интензификацията си имат физически предел, вече достигнат в Украйна и далеч от напрягане в Русия. Превъзходството, дори и "само" количествено, е много важен фактор, дАрагой генацвале.

Коментар

• Войната си е война и има отношение към нефт и газ, ама и там, става все по-интересно. https://topcor.ru/37483-ocherednoj-a...aschenija.html

Коментар

Не обречени , мъртви зомбита са вече украинците .

500 000 убити
                        Милиони дезертирали
                        Икономика - разрушена

Каквото можаха - дадоха на соросоидите - кръв и човешки животи , в опита да отслабят РУСИЯ ..

Но не стана , нищо подобно не стана .
                        Сега американските дебили и джендъри ще се дръпнат, ще отидат да се оправят с Китай и ще оставят глупавите укри на милоста на РУСИЯ .
                        Която отново ще прояви съчувствие към кръвните си глупави братя и ще се задоволи с разчекване на зеленски и пълен излаз на Черно море включващо Одеса..

Коментар

• Не обречени , мъртви зомбита са вече украинците .

500 000 убити
                          Милиони дезертирали
                          Икономика - разрушена

Каквото можаха - дадоха на соросоидите - кръв и човешки животи , в опита да отслабят РУСИЯ ..

Но не стана , нищо подобно не стана .
                          Сега американските дебили и джендъри ще се дръпнат, ще отидат да се оправят с Китай и ще оставят глупавите укри на милоста на РУСИЯ .
                          Която отново ще прояви съчувствие към кръвните си глупави братя и ще се задоволи с разчекване на зеленски и пълен излаз на Черно море включващо Одеса..

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4094366[/ATTACH]

САЩ казаха на Киев да спре да хленчи за загубите в човешка сила и да влиза с всичко което има , да постигне резултати или рискува да не получи повече помощ....

...Не че, дори и да получи всичко, което поиска, изобщо, би могъл да победи. Нито хора, нито подготовка, нито ресурси. Обречени са, завалиите но, понеже зеленото друсано джудже си мрази избирателите, то ще ги хвърля от огън в огън, докато съвсем не останат. За да дойдат ляхите.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4094366[/ATTACH]

САЩ казаха на Киев да спре да хленчи за загубите в човешка сила и да влиза с всичко което има , да постигне резултати или рискува да не получи повече помощ....

Линк?

Коментар

• Click image for larger version

Name:	F1qbWhsXsAAosjM.jpeg
Views:	1
Size:	3.2 КБ
ID:	4094366

Коментар

Working...
                                X