IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
    Празни приказки без доказателства !
    Пропагандата я правите вие по поръчка на козяк ! Задачката ви - обработка на общественото мнение, за да се подготви и оправдае предстоящото вкарване на България във войната . Няма да ви се получи !
    Доказателства хиляди, включително и признания на заловени военопленици, участвали в изтребването на цивилни. Да не говорим за хилядите очевидци на случващите се извращения.

    Вашата пропагандна машина наистина не признава нищо, но всички знаем, че там са се събрали лъжец до лъжец, терорист до терорист и садист до садист. Тези хора не са казвали истината на руския народ от повече от 20 години, а ти баш сега си решил да им вярваш.

    Нали знаеш приказката за лъжливото овчарче. В случая говорим за цяло лъжливо стадо от зомбирани отрепки. Дори и някой някога хей така за разнообразие да каже истината, никой няма да му повярва. Така че не се напъвай повече да пишеш в този форум, а още веднъж си прочети приказката за лъжливото овчарче.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Ако войниците които са с нея го осъзнаят там на полетата и другата страна им покаже че единственния им избор е да тръгнат в обратната посока, те със сигурност биха могли да го направят. Защото какъв друг избор имат те освен да се ядосат много на тези които ги изпращат и ръководят. Тогава Киев няма да падне за 3 дни, ще падне за 1 ден, веднага щом влязат в града.
      Да, трябва да тръгнат обратно, но не украинците, а руските пияни орки. И да, Москва може да падне за 1 ден, а Путин да бъде обесен на първия срещнат мост.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
        Орбан: ЕС продължава да говори за изпращане на войски в Украйна. Опасността от нова световна война е реална

        Заплахата от нова световна война е съвсем реална и това не е преувеличение, казва унгарският премиер Виктор Орбан. В петък в предаването на радио "Кошут" той заяви, че в Европейския съюз продължават да се водят разговори за изпращане на войски в Украйна и че това крие риск от пряк сблъсък с Русия.

        Премиерът заяви, че Западът изпраща все по-мощни оръжейни системи в Украйна, за да продължи военните действия срещу Русия, и затова третата световна война вече не е "някакво литературно преувеличение". "Сега това е реална опасност", подчерта Орбан.

        Той отбеляза, че "европейските лидери вече тихо разговарят за това дали страните от Европейския съюз биха могли да изпратят в Украйна някакви мироопазващи войски". "Това би било преминаване на червена линия", предупреди унгарският премиер.
        Какви червени линии бе Йовчо - вие сте агресорите, вие сте терористите, и можете да спрете всичко това ако просто си изтеглите кръвожадните пияни орки от Украйна. Не се опитвай да вменяваш вина на някой друг, след като сами си знаете насрания гъз.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          ...

          А при напускането си орките са минирали целия град, включително и детските площадки. Тоест кръвожадните садисти са искали още и още жертви, включително деца. Висша форма на тероризъм, висша форма на садизъм.
          Кармата е кучка- орките сега масово се жалват от ... дефицита на мини

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

            Матеев попитах нещо вчера- защо италианските войници осъдиха правителството си че са били в зона с ядрено оръжие, казват че 400 човека са умрели, очакват и други. Пуснах ти статии и клипове, дали ше бъдеш така добър да коментираш тези стари новини
            Аз виждам възможни няколко варианта за "отговор": Или ще се прави, че не разбира, какво го питаш, или ще започне пак да разправя че, видиш ли, не било имало данни, или ще започне да напада, как "орките" туй, че онуй и т.н. Много рядко слаб човек си признава грешките.

            Коментар


            • ООН: Почти половината от руските военнопленници в Украйна са били измъчвани

              Почти половината от руските военнослужещи, заловени по време на специалната военна операция в Украйна, са били измъчвани и малтретирани от украинските сили за сигурност. Това заяви върховният комисар на ООН по правата на човека Фолкер Тюрк по време на речта си на 52-рата сесия на Съвета на ООН по правата на човека (СПЧ) в Женева.



              "Почти половината от интервюираните руски военнопленници са били измъчвани или малтретирани. Съобщава се, че повечето от тези случаи са се случили скоро след като са били заловени. Не открихме значителни доказателства за малтретиране в по-постоянните места за задържане", подчертава Тюрк.

              Върховният комисар отбеляза, че граждански лица, задържани в Украйна, също са били измъчвани.

              "Моите служители са документирали 91 случая на насилствени изчезвания и произволни задържания от страна на украинските сили за сигурност", каза той.



              "От 73-те жертви, които интервюирахме, 53% са били измъчвани или малтретирани", продължи Тюрк. "Регистрирахме 24 случая на сексуално насилие от страна на украински служители, като повечето от тези случаи включваха сексуално насилие в началните етапи на задържането."

              Той подчерта, че няма значителни доказателства за малтретиране в по-постоянните места за задържане.

              Коментар


              • Барби, честита годишнина



                30 марта 1814 года русские войска вошли в Париж

                30 марта 1814 года русские войска вошли в Париж. "Варвары с Востока" в отличие от "просвещенных европейцев" не стали жечь и грабить столицу Франции. Впрочем, некоторый ущерб все же был нанесен - казаки, развлекая себя рыбной ловлей, выловили в парижских прудах всех карпов. Командующий оккупационным корпусом в Париже граф Михаил Семёнович Воронцов, покидая Францию, навёл справки о неуплаченных долгах своих подчинённых и выяснил, что они составили 1,5 миллиона рублей. Он продал одно из своих имений и расплатился с французскими кредиторами.

                Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/150831...-v-parizh.html
                Politikus.info

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  А при напускането си орките са минирали целия град, включително и детските площадки. Тоест кръвожадните садисти са искали още и още жертви, включително деца. Висша форма на тероризъм, висша форма на садизъм.
                  Матеев попитах нещо вчера- защо италианските войници осъдиха правителството си че са били в зона с ядрено оръжие, казват че 400 човека са умрели, очакват и други. Пуснах ти статии и клипове, дали ше бъдеш така добър да коментираш тези стари новини

                  Коментар


                  • Басурин: Киев и Пентагон тщательно скрывают данные о гибели офицеров США на Украине

                    1:04
                    31.03.2023 12:00
                    Силовые структуры
                    Всё чаще стала поступать в последнее время информация о большом количестве погибших на Украине офицеров США. Однако официальные лица в Киеве, также как и в Пентагоне, данный факт не подтверждают и не опровергают, а наоборот тщательно скрывают информацию по потерям. Об этом пишет военный эксперт Эдуард Басурин в своём Telegram-канале.

                    Он отметил, что расследованиями занимаются в основном именно американские журналисты. А больше всего заинтересована в обнародовании количества и данных погибших офицеров США оппозиция правящей партии.
                    "Ходят слухи, что гибель большого количества американских офицеров, может стать так называемым "козырем в рукаве" у оппонентов нынешней власти. А политический сдвиг в Вашингтоне грозит подорвать западную военную поддержку Киева и поставит его под угрозу поражения", - добавил аналитик.
                    По его мнению, президент Украины Владимир Зеленский в последнее время такой унылый именно по этой причине.

                    Читайте больше на https://military.pravda.ru/news/1817...cerov_ssha_na/

                    Коментар


                    • На Украине официально зарегистрировано более 1100 похорон военнослужащих в один день

                      29-03-2023, 19:53 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 13499 • Комм.: 71 • События в мире+62

                      Только за 27 марта, на Украине официально зарегистрировано более 1100 (одна тысяча сто) похорон военнослужащих. И это, естественно, не считая поляков, трибалтов и прочей нацистской мрази, утилизированной русскими на Донбассе и юге Новороссии. Цифры потерь по месяцу можете прикинуть сами. Понять количество раненнных и изувеченных можно умножив приведенные выше цифры на три-четыре!

                      Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/150806...-odin-den.html
                      Politikus.info

                      Коментар


                      • Обикновените украинци и по-специално войниците отново и отново показват пълното си пренебрежение към Зеленски и командването. При войниците няма командване. Нито те, нито командващият знаят къде отиват.
                        Те имат много избрани думи за Зеленски

                        https://twitter.com/i/status/1641709295837298688

                        Коментар


                        • Орбан: ЕС продължава да говори за изпращане на войски в Украйна. Опасността от нова световна война е реална

                          Заплахата от нова световна война е съвсем реална и това не е преувеличение, казва унгарският премиер Виктор Орбан. В петък в предаването на радио "Кошут" той заяви, че в Европейския съюз продължават да се водят разговори за изпращане на войски в Украйна и че това крие риск от пряк сблъсък с Русия.

                          Премиерът заяви, че Западът изпраща все по-мощни оръжейни системи в Украйна, за да продължи военните действия срещу Русия, и затова третата световна война вече не е "някакво литературно преувеличение". "Сега това е реална опасност", подчерта Орбан.

                          Той отбеляза, че "европейските лидери вече тихо разговарят за това дали страните от Европейския съюз биха могли да изпратят в Украйна някакви мироопазващи войски". "Това би било преминаване на червена линия", предупреди унгарският премиер.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                            Точно така - такива платени пропагандатори като тебе наистина ни лъжат за Украйна в епични размери...
                            матейко, кой гръмна тръбите?
                            препоръка е

                            Коментар


                            • Ако войниците които са с нея го осъзнаят там на полетата и другата страна им покаже че единственния им избор е да тръгнат в обратната посока, те със сигурност биха могли да го направят. Защото какъв друг избор имат те освен да се ядосат много на тези които ги изпращат и ръководят. Тогава Киев няма да падне за 3 дни, ще падне за 1 ден, веднага щом влязат в града.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • ООН: Почти половината от руските военнопленници в Украйна са били измъчвани

                                Почти половината от руските военнослужещи, заловени по време на специалната военна операция в Украйна, са били измъчвани и малтретирани от украинските сили за сигурност. Това заяви върховният комисар на ООН по правата на човека Фолкер Тюрк по време на речта си на 52-рата сесия на Съвета на ООН по правата на човека (СПЧ) в Женева.
                                Следвайте "Гласове" в Телеграм

                                Коментар

                                Working...
                                X