Tepix, в момента борбата е за това кой ще има атомни централи, който ги има ще има и индустрия. Със соларки и ветрогенератори индустрия не може да се захрани, то може но те не могат. Войната с Русия е за технологиите и, дори не е за суровини защото тях ти има достатъчно и на други места, не е и за територия защото дори Китай има повече територия отколкото му трябва.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Efendi, ако живеехте в държава без руско влияние, ти в момента щеше да си в Анадола, с фес на главата, и в килера щеше да приготвяш юфката на господаря ти.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеКакво полезно за България е направила Русия през последните 30 г., да не говорим преди това? Виж си собственото състояние, ако живеехме в държава без руско влияние и проядена от всякъде от корупция, може би нямаше да носиш цимент на гарата в горна.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
В Германия са на две крачки от военно положение.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВижте немците как дърпат напред сред скапани държави, които са на по ниско ниво и го правят без враждебност и сила ! Наложиха в ЕС високи данъци, но в Германия след като им ги вземе държавата тези пари им ги връща и те реално са с много ниски данъци. В скапаните държави чиновниците като набарат парите понеже корупцията е много висока какво става - пари които са им паднали те назад към тези от които са ги взели не връщат и тези държави си потъват.
Коментар
-
Вижте немците как дърпат напред сред скапани държави, които са на по ниско ниво и го правят без враждебност и сила ! Наложиха в ЕС високи данъци, но в Германия след като им ги вземе държавата тези пари им ги връща и те реално са с много ниски данъци. В скапаните държави чиновниците като набарат парите понеже корупцията е много висока какво става - пари които са им паднали те назад към тези от които са ги взели не връщат и тези държави си потъват.D.Y.F-091066
Коментар
-
Агро, защото ти се привижда връждебна политика. Продават ти евтино разни неща и това ти изглежда враждебно. Ти мислиш ли че така както продават евтино имат възможност да финансират разни неща ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами то и сега не нося цимент бе, драги. Халюцинираш. А Русия за България какво, са не в длъжна да се слага на неблагодарници? Кога ще дойдеш на себе си?
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Защо и за кой употребяваш определението соросоиди? Аз, и не само, имаме много негативно мнение за Сорос и неговата политика. Това не ми пречи да имам много по-лошо мнение за Путин и неговата политика. Не съм фанатик, за да вярвам сляпо на всичко западно, както вие вярвате на всичко руско. Не всички анти путлеристи са привърженици на запада и на Сорос. Ако целиш да ме провокираш или да ме засегнеш по този начин, със същия успех можеш да ме наречеш русороб!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Защо и за кой употребяваш определението соросоиди? Аз, и не само, имаме много негативно мнение за Сорос и неговата политика. Това не ми пречи да имам много по-лошо мнение за Путин и неговата политика. Не съм фанатик, за да вярвам сляпо на всичко западно, както вие вярвате на всичко руско. Не всички анти путлеристи са привърженици на запада и на Сорос. Ако целиш да ме провокираш или да ме засегнеш по този начин, със същия успех можеш да ме наречеш русороб!
Ама русоробите работят с опорки, при тях мисъл липсва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Писал съм кое е анти българщина. Да се кланяте на държава, която нагло и открито води враждебна политика към нашата държава! Кое не ти е ясно? Кое му е българското на това? Какво полезно за България е направила Русия през последните 30 г., да не говорим преди това? Виж си собственото състояние, ако живеехме в държава без руско влияние и проядена от всякъде от корупция, може би нямаше да носиш цимент на гарата в горна.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Писал съм кое е анти българщина. Да се кланяте на държава, която нагло и открито води враждебна политика към нашата държава! Кое не ти е ясно? Кое му е българското на това? Какво полезно за България е направила Русия през последните 30 г., да не говорим преди това? Виж си собственото състояние, ако живеехме в държава без руско влияние и проядена от всякъде от корупция, може би нямаше да носиш цимент на гарата в горна.Last edited by Pyramid; 21.07.2023, 13:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Истинските българи винаги са били русофили а подлогите русофоби просто употребяват И си играят с думи които не разбират.
слава на родителите които възпитават децата си в любов към България на и в почит към Русия
за децата на инджевци Татяна Кристи Дайнов чафо и барбарони Изобщо не ме интересува даже мисля че половината или повече от половината от изброените нямат деца обикновено соросоида български деца няма
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар