IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Tц, тц. Днес, уви няма генерал, а само редови агитатор. Ама като няма риба, и ракът е повод за наздравица

    https://youtu.be/mDnGM3Ng20I

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

      Само дето, се боя: Щатите, май точно ТОВА целят. Употребата на ЯО може да ескалира внезапно и да настъпи Армагедон. Не забравяй че, ТЕ (САЩ !) СА ЕДИНСТВЕНИТЕ, НАНЕСЛИ ЯДРЕН УДАР.
      Няма да ескалира, това е много мощно оръжие, само идиот който не може да го пази е последния в който трябва да попадне. Много силно натискат Русия към Китай, той може да поиска да го притежава, а и САЩ и Китай са неподходящи притежатели за това оръжие. Съвсем скоро е доказано случайно с друга руска технология, която е била споделена със САЩ и попада и в Китай и къде ли не.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        войната е зло, използват се оръжия с които се убиват хора. Ако има начин да се спре той трябва да се използва. Случайните неща са много малко, Русия не случайно разполага с мощно оръжие каквото никоя друга държава няма. Употребата му ще спре войната, много невинни хора няма да загинат, те нищо не подозират и нямат никаква вина - те може би са добри хора и няма друг начин да бъдат спасени. НАТО не е никаква организация за защита и предотвратяване на войни, пред очите на всички те запалиха тази война в която са загубили живота си 1.75 милиона човешки същества вече. НАТО не трябва да съществува, Светът без НАТО би бил по добър.
        Само дето, се боя: Щатите, май точно ТОВА целят. Употребата на ЯО може да ескалира внезапно и да настъпи Армагедон. Не забравяй че, ТЕ (САЩ !) СА ЕДИНСТВЕНИТЕ, НАНЕСЛИ ЯДРЕН УДАР.
        Last edited by X_Y; 03.04.2023, 09:30.

        Коментар


        • войната е зло, използват се оръжия с които се убиват хора. Ако има начин да се спре той трябва да се използва. Случайните неща са много малко, Русия не случайно разполага с мощно оръжие каквото никоя друга държава няма. Употребата му ще спре войната, много невинни хора няма да загинат, те нищо не подозират и нямат никаква вина - те може би са добри хора и няма друг начин да бъдат спасени. НАТО не е никаква организация за защита и предотвратяване на войни, пред очите на всички те запалиха тази война в която са загубили живота си 1.75 милиона човешки същества вече. НАТО не трябва да съществува, Светът без НАТО би бил по добър.
          Last edited by X_Y; 03.04.2023, 09:28.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • https://youtube.com/shorts/WVPMJXdntjc?feature=share

            Коментар


            • Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
              Страхотен клип. Препоръчвам на всички да го изгледат, а на русоробите да си го гледат сутрин, обед, вечер и всеки път преди да напишат поредната глупост в темата.

              Коментар


              • Няма нужда от НАТО, съвършенно излишен военен съюз, който за да съществува предизвиква войни.

                Коментар


                • Всъщност по този начин ще спасят САЩ , защо трябва да загинат милиони нищо неподозиращи американци. Дори Тръмп не иска да се кандидатира за президент втори път там, та се налага да бъде заклещен чрез съдебен процес срещу него. Дядото е ясен, той е с чатала на врата чрез съдебните дела срещу сина му..ай е мръднал и синчето отива в затвора. В САЩ май всичко е такова.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • https://www.youtube.com/watch?v=zbqs...%D0%BB%D1%96UA

                    Коментар


                    • Защото вие ребятата нали и викате Масква..та и аз затова. По добре е да спрат войната отколкото военните технологии на Русия на Сахаров да попаднат в ръце за които не са били предназначени. А друг начин да я спрат освен с оръжие каквото САЩ не може да налее в касапницата там няма, като използват такова и САЩ просто ще олекнат, защото тези надъханите украинци ще си кажат - Какво правим ние при слабаците ?
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от GiRo

                        Лицето трейдър нещо си призовава за ядрен геноцид на два пъти, а модерацията спи. Всъщност не точно, трие всички останали мнения по въпроса.
                        Какъв ядрен геноцид , те ще хвърлят бомба по военен обект. Разбира се че може да го направят и войната изведнъж за часове ще спре.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader
                          Ще го направят, свалят ли тези цивилни в Масква и дойдат ли военните първото нещо ще е да употребят термоядрено оръжие.
                          Колкото повече плашите с ЯО, толкова повече оръжия тръгват към Украйна. На никой вече не му дреме за ядрените ви опорки, товарищ.

                          П.П. На български Масква се пише Москва
                          Не е препоръка за каквото и да било.

                          Коментар


                          • Или видеото с жената е старо и сега е пуснато. Със сигурност има много видеа заснети от видеорегистратори на коли, там са много популярни.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                              Фейк на руската пропагандна машина....

                              Търси начин да оправдае зверствата на орките в Украйна, но няма да го бъде. Клипчето е снимано от пропагандната машина и е правено за промитите мозъци на зомбирания руски народ. В него болшинството от хора (пардон - зомбирани пияници) може и да повярва, но не и в западния свят. Самият ти не вярваш, но понеже са ти заплатили, пускаш клип, който You Tube никога няма да го сложи на първо място за гледане. Тоест линка ти е даден от пропагандната централа в Москва.
                              Матеев, моли се никога да не попадаш в ръцете на весеушниците, които се славят с пословичната си жестокост, че ще отслабнеш набързо и ще се стопиш до 45 кила...

                              Никой от про-западните мисирки-журналисти не смее да стъпи при весеушниците. Страх ги е, че ще ги тероризират, и ще ги ползват за пушечно месо.
                              Единствените журналисти(дори и западни такива), които се осмеляват да предават директно от фронта го правят от руска страна, а не от украинска... едва ли е случайно...

                              https://www.youtube.com/watch?v=DAo7go-4l0g
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                              Коментар


                              • Май наистина е фейк и това видео, те отдавна не си маркират каските с жълта лента. Изглежда всички видеа от там са фейк предимно. Те дори нямат никъв интернет в зоната, Старлинк пишеше че започнал да прекъсва и го бъгват и накрая е изчезнал. Те нямат връзка с останалия свят.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X