IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Шокиран съм на колко малко хора им дреме за чуждото страдание. Не знам как си представят, че ще живее едно дете с откъсната ръка и как щяха да се чувстват, ако бяха негови родители или ако бяха на неговото място. Снимките на осакатени руски войници без крака също не ме карат да подскачам радостно - това са млади хора, чиито живот е унищожен на 20. Оттук нататък ще прекарат остатъка от дните си във влачене по санаториуми и клубове на военноинвалида да играят табла с другите счупени животи. За мен войната няма място в 21 век, ама това си е моето мнение.
    Ако си беха стоели в родината, щяха да си бъдат с крака! Всеки, който тръгва да завлядява чужда земя, трябва да знае, че отсреща са длъжни по закон да го убият. Който е ходил в казармата се е подписал, че ще убие всеки, който е дошъл да завладява неговата земя. Не трябва да има жал за нашественника., той трябва да бъде безжалостно унищожаван - така пише в закона!
    Last edited by better; 21.08.2022, 15:57.

Коментар

• analog, не е ли извратено да те кефи убийство
      D.Y.F-091066

Коментар

• Властите в Русия ще съдят комикът Наливкин. Артистът, който описва абсурдите в руския живот:
        https://youtu.be/DrSPsltdBHI
        Last edited by briko; 21.08.2022, 15:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
          Дъщерята на Александър Дугин загина при взрив на кола бомба

Отдавна чаках избрани епизоди от войната да се пренесат на руска територия. Че е убита дъщерята, а не самият Дугин е гениален ход на съдбата. Все едно дъщерята на Гьобелс да бяха улучили

Никой от обкръжението на Путин, никой от бандата пропагандатори вече няма да спи спокойно. Путин е неспособен да им гарантира защита.
          Last edited by analog; 21.08.2022, 15:01.

Коментар

• Няма парад на победата като се прибират, победа има само в болните глави.Има само осакатени хора, жертвите да кажем са добре, има липса на елементарни неща за живот, мизерия и плъхове.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Как ще стане Барби, те също се страхуват да не ги сложат на дръвника. Сталин и Хитлер са хора с единично мислене.На фронта генералите на руснаците и самата войска са коментирали помежду си че причината, за войната е тяхното приятелство и впоследствие противопоставяне един на друг, разлики няма. Това са конфликти между авторитарни хора, при това със свръх умения.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                Шокиран съм на колко малко хора им дреме за чуждото страдание.
                Още по-ужасни са тези, които проливат крокодилски сълзи за чуждото страдание,
                но хвърлят вината върху всекиго друг, само не и върху путлеристите в русия
                и Путлер в Кремъл.

Коментар

• Или примерно за 3 процента да бяха се разбрали и да е сигурно че ще са толкова. Но това е проблема пак, да са сигурни че това е процента който ще си плащат за да няма война.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Или не знам, ако бяха се съгласили може би САЩ щяха да поискат да са 5 процентa, след това 10....може и 50
                    ​​​​Не знам, но може би в Европа така са си помислили, предполагам.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Можеше да не се случи. Когато САЩ казаха, че европейските страни трябва да отделят 2 процента от бюджетите си за война, те трябваше да го направят и да превеждат тези пари в Америка, с които да се издържа армията на американците.Сащ имат оръжия за каквито в Европа въобще нямат представа че съществуват. А този отказ може да доведе до физическото унищожаване на Европа.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Предпочитам да не ме занимава вече темата с тази война, тя ще затихне сама. Няма вечни неща и войната няма да е вечна. Иначе страданията, за всички които причини ще бъдат до края на живота на тези които сега са сред живите.Знаете ли кое е най тежко, живота на инвалидите, хората с увредено здраве ще се измъчват най дълго време.
                        Шокиран съм на колко малко хора им дреме за чуждото страдание. Не знам как си представят, че ще живее едно дете с откъсната ръка и как щяха да се чувстват, ако бяха негови родители или ако бяха на неговото място. Снимките на осакатени руски войници без крака също не ме карат да подскачам радостно - това са млади хора, чиито живот е унищожен на 20. Оттук нататък ще прекарат остатъка от дните си във влачене по санаториуми и клубове на военноинвалида да играят табла с другите счупени животи. За мен войната няма място в 21 век, ама това си е моето мнение.

Коментар

• "Убивайте, убивайте, убивайте. Няма друг начин", казваше Александър Дугин за Украйна.

Кой нож вади - от нож умира.
                          Last edited by aleks262; 21.08.2022, 12:15.

Коментар

• Дъщерята на Александър Дугин загина при взрив на кола бомба

Говорител на следствието каза, че в автомобила "Тойота Ленд крузър" е било поставено взривно устройство

Така става, когато карате гадни западни (източни) боклуци, вместо яките москвичи и лади.

https://dariknews.bg/novini/sviat/dy...-bomba-2321784
                            Last edited by aleks262; 21.08.2022, 12:16.

Коментар

• Daniela Gortcheva

Украинският народен представител Лонгин Цехелски през 1914:
                              "Може би малцина българи знаятъ, че при Шипка и Плевенъ
                              цели полкове отъ руската армия,
                              които се биха за свободата на българския народъ, беха чисто украински.

Великиятъ съвремененъ украински драмитически артистъ и директоръ на театръ, Садовски, напечата миналата година своите крайно интересни спомени отъ тая освободителна война.
                              Тая отчужденость не можа да се разсее и отъ могжщия умъ на професора отъ Софийското Висше Училище, Михаилъ Драгомановъ, емигрантъ отъ Киевъ, който отъ София духовно подхранваше политическото движение въ своя роденъ край — Киевъ и Лъвовъ. Драгомановъ даде сжщо цененъ приносъ за българската наука, а именно за фолклора.
                              Едва въ най-ново време се проби прозорецъ въ тая китайска стена и тя съвсемъ скоро ще се събори, защото не напраздно българския поетъ Славейковъ, превеждаше стиховете на Шевченко, а нашият украински поетъ Федьковичъ, въодушевенъ отъ борбите на българите за освобождение, посвети на тая борба поемата си Кжрджали.
                              Между двата народа има много общо, а нищо не ги дели. Общи ни сж стремежите за политическа свобода, за обединението на всички сънародници въ една държава.
                              Българите винаги сж смятали тия стремежи за най-важни, а ние сме ги написали на знамената си и за тяхъ проливатъ своята млада кръвь украинските доброволци „Сичови стрелци“.
                              Общи сж за двата народа и страданията, които те понесоха и има да понасятъ.
                              Галиция страда сега подъ „освободителното господство“ на русите, тъй както Македония подъ сърбите.
                              Първата работа на „освободителите“ беше да затворятъ украинските училища и съюзи, да опустошатъ украинските музеи и библиотеки и да ги пренесатъ въ Москва, да арестуватъ украинските народни дейци (въ това число и митрополити Шептицки) и даже да конфискуватъ намиращите се въ частни ржце украински книги.
                              Възкръсването на Украйна може да бжде само въ интересите на България: да я освободи отъ руския колос и отъ неговите интриги на Балканите. Издигането на украинската държава ще възстанови нарушеното равновесие на Източна Европа и Черно-море. И това е въ интересите на българите.
                              "

Коментар

• мина ли вече това:

Click image for larger version

Name:	FajwoA-WQAIebz2.jpg
Views:	1
Size:	68.7 КБ
ID:	3958278

Коментар

Working...
                                X