IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ердоган: Вратите ми са затворени за посланика на САЩ

    Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че вратите му са затворени за посланика на САЩ в Турция Джефри Флейк, който се срещна с опозиционния кандидат Кемал Кълъчдароглу.

    „Джо Байдън посещава Кемал. Засрамете се, мислете с главата си. Вие сте посланик. Вашият събеседник тук е президентът. Как ще се изправите след това и ще поискате среща с президента? Вратите ни са затворени за него, той вече не може да влезе. Защо? Той трябва да си знае мястото“, каза Ердоган в неделя, цитиран от турските медии.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

      Да? А тези какви са? Херувимчета?
      Старшинка, ето нещо което може да ти помогне ... евентуално ...
      Основното, което определя отношението на руснаците към войната, е възрастта, сочи ново допитване. Има деца, които се опитват да спасят родителите си, отровени от телевизионната пропаганда.
      Не е препоръка за каквото и да било.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от IaneSandanski

        И аз се питам защо се търпят безкрайните чаршафи на Неон, пълни с най-невероятни конспирации от утайката на интернет, а се трият постовете на Матеев? Безкрайните безсмислени чаршафи на супертрейдъра и заяжданията на пирамидата дори няма да ги коментирам, очевидно и те не са проблем.
        Най-малкото, защото, такива като Матеев с неговите пропаганди и агитации, ни тласкат към война. България, веднъж вече, е била в такава война. БАСТА!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от GiRo

          Старшинка, кротни се малко. Фашизмът умря през 1945. Живееш в миналото, там ти е проблемът.
          Да? А тези какви са? Херувимчета?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

            Май са повечко. ТУК, не са от останалия половин свят, който тези лидери представляват и защитават от безобразията и своеволията на Вашингтон.
            Алууу, фантазиите на старшинката. Русия нападна Украйна, не Вашингтон. Съвсем загубихте връзка с действителността
            Не е препоръка за каквото и да било.

            Коментар


            • Американски сенатор: До 5 г. доларът вече няма да е глобална валута и няма да можем да налагаме санкции

              Сенатор Марко Рубио предупреди, че санкциите на САЩ ще станат безсилни през следващите 5 години, тъй като страните, които работят с Китай, ще започнат да използват собствената си валута вместо щатския долар.

              „Точно днес Бразилия, най-голямата страна в западното полукълбо на юг от нас сключи търговска сделка с Китай“, каза Рубио в интервю за Fox News. „Отсега нататък те ще търгуват със собствените си валути, за да заобиколят долара.“

              „Те създават вторична икономика в света, напълно независима от Съединените щати“, продължи Рубио. „Няма да се налага да говорим за санкции след 5 години, защото ще има толкова много държави, които ще извършват транзакции във валути, различни от долара, че няма да имаме възможност да ги санкционираме”, каза Рубио.

              Сенаторът отправи остра критика към липсата на адекватна според него реакция спрямо политиката на Китай: „Докато седим тук, фокусирани върху някои от лудостите, които се случват, хора, които основно посвещават живота си в тази страна, за да гарантират, че е законно да се осакатяват деца, да се правят драг шоута в училищата, ние имаме друга суперсила, която основно иска да стане доминиращата сила в света за наша сметка и тези хора не искат да се фокусират върху това.“

              https://twitter.com/i/status/1642713152533020672

              Коментар


              • Американски журналист посети предполагаем „лагер за отвлечени украински деца“ в Москва и обвини в лъжа МНС (ВИДЕО)

                Международният наказателен съд (МНС) издаде заповед за арест на руския президент Владимир Путин, обвинявайки го в „незаконно депортиране“ на украински деца в мрежа от лагери в Русия. Заповедта се основава на доклад на Yale HRL – център, който се финансира от Държавния департамент на САЩ, показа разследване на американската медия Gray Zone. Американският журналист Джереми Лофредо, съавтор на статията, е посетил един от въпросните лагери, спонсорирани от руското правителство. Той обвини в лъжа и манипулация твърденията на МНС.

                Центърът за деца „Донбас Експерс“ е разположен в околностите на Москва. Лофредо се е срещнал с младежи от разрушени от войната региони в Денецк и Луганск, които получават безплатно музикално обучение и са благодарни, че са в сигурна среда.

                https://www.youtube.com/embed/NDS1OSEIoz8

                Преглед на журналистите от Grayzone на доклада на Yale HRL установява, че съдържанието на документа противоречи на много твърдения, съдържащи се в заповедта на Международния наказателен съд. Той също така притиворечи на изявленията на неговият директор Натаниел Реймънд, направени пред медиите.

                В интервю с американския журналист Лофредо директорът на Yale HRL допълнително опроверга твърденията, които направи в интервю за CNN за масова „ситуация със заложници“ в Русия, признавайки, че повечето от лагерите, които е изследвал, са били културни програми, подобни на „плюшени мечета“. Той разкри и сътрудничеството си с американското разузнаване.

                На 17 март главният прокурор на Международния наказателен съд Карим Хан издаде заповед за арест на руския президент Владимир Путин и неговия комисар по правата на детето Мария Ллова-Белова. Заповедта, която обвинява Путин и Лолва-Белова в провеждането на „незаконно депортиране“ на украински деца в „мрежа от лагери“ в Руската федерация, вдъхнови вълна от гневни коментари на Запад.

                Американският сенатор Линдзи Греъм, може би „най-агресивната мажоретка в Конгреса за война с Русия“ според Gray Zone, обяви: „МНС издаде заповед за арест на Путин, защото той е организирал отвличането на най-малко 16 000 украински деца от техните семейства и ги е изпратил в Русия. Точно това направи Хитлер през Втората световна война.”

                Фарид Закария от CNN повтори думите на Греъм, като обяви, че заповедта на МНС разкрива, че Путин „всъщност следва части от книгата на Хитлер“.

                Прокурорът на МНС изглежда е основал заповедта си за арест на изследване, извършено от Лабораторията за хуманитарни изследвания (HRL) на Йейлския университет . Работата на Yale HRL е финансирана и ръководена от Бюрото за операции по конфликти и стабилизиране на Държавния департамент, организация, създадена от администрацията на Байдън през май 2022 г., за да работи за наказателното преследване на руски служители.

                По време на интервю с Андерсън Купър от CNN изпълнителният директор на Yale HRL, Натаниел Реймънд, твърди, че докладът му предоставя доказателство, че „хиляди деца са в ситуация на заложници“. Позовавайки се на Холокоста, Реймънд твърди: „Имаме работа с най-голямата мрежа от детски лагери, виждана през 21 век.“

                Въпреки това в интервю с Джереми Лофредо, съавтор на статията на Gray Zone, Реймънд си противоречи за много от бомбастичните твърдения, които направи пред медиите за деца заложници. По време на телефонен разговор с Лофредо Реймънд признава, че „голяма част“ от лагерите, които неговият екип е разследвал, са били „основно културно образование – като, бих казал, плюшено мече“.

                Докладът на Yale HRL по подобен начин признава, че повечето от профилираните от него лагери предоставят безплатни развлекателни програми за младежи в неравностойно положение, чиито родители се стремят „да защитят децата си от продължаващи битки“ и „да осигурят питателна храна от вида, недостъпен там, където живеят“. Докладът, финансиран от Държавния департамент, освен това признава, че не е открил „никаква документация за малтретиране на деца“.

                Yale HRL основава своето изследване изцяло на сателитни данни на Maxar, публикации в Телеграм и съобщения в руски медии, разчитайки на преводача на Google, за да ги тълкува, и на моменти представя погрешно статиите в своите цитати. Отделът, финансиран от Държавния департамент, призна, че не е извършил проучвания на място, заявявайки, че „не провежда разследвания на ниво терен и следователно не е поискал достъп до лагерите“.

                За разлика от изследователите от Йейл, които вдъхновиха заповедта за арест на МНС, американският журналист Лофредо е отишъл на място и е получил неограничен достъп до руски правителствен център в Москва, който приютява младежи от разкъсвания от войната регион Донбас. Въпреки че това е точно този вид център, който Yale HRL – и оттам МНС – представят като „лагер за превъзпитание“ за украински деца заложници, той е открил хотел, пълен с щастливи къмпингуващи, получаващи безплатни уроци по класическа музика – „плюшено мече“, както го нарече Реймънд, коментира Gray Zone.

                В музикалния лагер “Донбас Експрес“, разположен край Москва, младежи казват на Лофредо, че са благодарни, че са намерили убежище от дългогодишната кампания на украинската армия, която е обстрелвала и обсаждала родината им. Като избягаха от войната в Донбас, тези деца избягахa от кошмарен военен конфликт, за който Yale HRL и ICC демонстрираха малка или никаква загриженост, пише Gray Zone.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev

                  Аха - клипове не може, ама копиране на цели лъжливи статии на роспропагандата може.
                  Колегата ти днес доста статии копира . НЕ забелязваш ли?!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Mateev

                    [SIZE=36px][COLOR=#FF0000][B]Фашистите и нацистите !!!!!!!!!!!!!!!!!
                    ЕТО ГИ !!!

                    Вам говорят, что мы нацисты
                    https://www.bitchute.com/embed/AO6DJjoJXEcg/




                    https://www.bitchute.com/video/f4CVtQDX6FW3/
                    Last edited by neon7; 04.04.2023, 14:44.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Матейко , вместо да ме обвиняваш че съм фашист , гледай какво става тук
                      Diese fünf Länder bäumen sich gegen den Westen auf



                      Може би трябва да се запитаме колко човека представляват тези петимата - мисля около 3 милиарда, или съм далеч от тази цифра
                      Май са повечко. ТУК, не са от останалия половин свят, който тези лидери представляват и защитават от безобразията и своеволията на Вашингтон.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

                        еми той търсил нещо за в дупи
                        ама това излязло
                        Човекът е сбъркал мястото. И не е наясно, че тук, не сме му с нищо длъжни и че плащаме на мига. Пък, като не може повече да ни измами, се нерви.
                        Вместо да е благодарен.

                        Коментар


                        • Матейко , вместо да ме обвиняваш че съм фашист , гледай какво става тук
                          Diese fünf Länder bäumen sich gegen den Westen auf



                          Може би трябва да се запитаме колко човека представляват тези петимата - мисля около 3 милиарда, или съм далеч от тази цифра

                          Коментар


                          • "Вашингтон Поуст": Доларът е нашата суперсила, а Русия и Китай я заплашват

                            Китайският президент Си Дзинпин и руският президент Владимир Путин на срещата им на върха в Москва във вторник

                            Автор: Фарид Закария, washingtonpost.com Следвайте "Гласове" в Телеграм



                            Най-интересният резултат от тридневната среща на върха между Владимир Путин и Си Дзинпин получи ограничено медийно внимание. Описвайки разговорите им, Путин каза: „Ние подкрепяме използването на китайския юан за разплащания между Русия и страните от Азия, Африка и Латинска Америка.“ По този начин втората най-голяма икономика в света и нейният най-голям енергиен износител активно се опитват да намалят господстващото положение на долара като основа на международната финансова система. Ще успеят ли?

                            Доларът е суперсилата на Америка. Той дава на Вашингтон неоспорим икономически и политически мускул. Съединените щати могат да забиват санкции на държавите едностранно, изолирайки ги от големи части на световната икономика. И когато Вашингтон харчи на воля, той може да бъде сиурен, че дългът му, обикновено измерващ се трилиони, ще бъде изкупен от останалия свят.


                            Интересна статия, пускам я тук, защото темата политика остана сигурно на 3-4 страница

                            Коментар


                            • РАЗВРАТ и НАРКОТИКИ — ФАКТЫ о КРЕМЛЕ, которых СТЫДИТСЯ вся РФ

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                                Глупости, единственият терор е бил комунистическия. В момента руснаците правят същото. Убиват в Украйна, а обвиняват за това всички останали, но не и себе си. На комуниста все друг му е виновен, но виж в терора и насилието е цар. Не случайно комунистическия режим е обявен от престъпен.
                                А аз знам друго: СЪЩЕСТВУВА НЕРАЗКЪСВАЕМА ПРИЧИННО-СЛЕДСТВЕНА ВРЪЗКА между събитията, дори и ние да (се правим, че)не ги виждаме. И терорът у нас, и многото смърт в Украйна, и нахлуването в американския Капитолий... И само манипулатори и измамници, като тебе, Матейко и цялата ви смрадлива кочина, разправяте врели-некипели за "с нищо непредизвиканите" (война, терор, щурм и т.н.) събития. Ако си извадиш главата от там, където е, може и да видиш.
                                ...Макар че, човек с ума си вижда, а някак не ви е рам силата, нале. Ей на, Матейко МОЖЕШЕ да е с едни 100 млн.напред (поне) но, понеже нагъл и обратното на умен, реши да се нахвърли върху грешния субект и му остана само да мърмори, като обран поп.
                                ...ДА БЕШЕ ВЗЕЛ ОНИЯ ПАРИ, ГАБРОВСКИ ТАРИКАТ!

                                Коментар

                                Working...
                                X