IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts



  • То и оня от Бискайския залив е същият. Погледни го само как громи руския империализъм. Горкият захлебвал някога в разни организации от разузнавателния сектор - крадял първите електронни часовници от ръцете на хората, носел ги тук и ги отваряли да видят какво има вътре и после ги пращали на Андропов. Сега плакне фронтови рани от онова героично време.
    Last edited by X_Y; 12.04.2023, 10:10.

    Коментар


    • Ц ц ц
      Ночью екатеринбург посетил неопознанный летающий объект, оставив на земле огненные круги
      https://t.me/Pravda_Gerashchenko/68761

      Коментар


      • https://t.me/gruz_200_rus/5546

        туй самозапалване вероятно е от многото свобода - сблъскали се свободни путини електрони и... поБЕДА пАлучилась

        Коментар


        • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

          Орки, курение вредит.....
          Не го разбират.... пак закурили
          https://t.me/gruz_200_rus/5563

          Саратовска Республика нещо се е самозапалила от срам.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Американците печелят обаче наобратно, изкараха малко пари и сега губят цели планини. Европейските фирми не плащат и един юан данък на китайската държава, някой е решил че така го устройва. Правят 70% дисконт в цените, а автомобилите които произвеждат в Китай гледах са с качество като облизани, една фугичка да бяга и да се разминава няма.
            Имали са бол пари, платили са.
            прфр.на бай Ганьо.

            Коментар


            • Американците печелят обаче наобратно, изкараха малко пари и сега губят цели планини. Европейските фирми не плащат и един юан данък на китайската държава, някой е решил че така го устройва. Правят 70% дисконт в цените, а автомобилите които произвеждат в Китай гледах са с качество като облизани, една фугичка да бяга и да се разминава няма.
              Last edited by supertrader; 11.04.2023, 22:34.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                ЕС сам, и до кенефа да иде, не може. Каква война,след като ония зад океана, го плющят и му крадат икономиката, че го карат и чужди сметки да плаща при това? На ТОЗИ фон, ЕС ще е по-добре в икономически неутралитет към и от Китай,отколкото при "помощта" на Вашингтон. Ония му гръмнаха СП 1/2, а идиотите в Брюксел, само питат, накъде да завъртят опашката.
                В момента европейските компании изкарват трилиони в Китай от местното им производство, което се захранва с руски суровини на много ниски цени. А Ейпъл затваря фабриките и се изнася в Индия, където отваря магазини и като продаде произведено в Китай на занижени като за индийския пазар цени..после фалит.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                  Единия го обвиняват че краде деца, дето може и да не знае какво е ставало или най много някой да му е казал че трябва да ги спасят да не бъдат убити. Другия дал на някаква 100 хиляди, дето може и да не знае за какво е ставало въпрос и дори може някой който се е занимавал с финансите в кампанията да ги е разделил с нея - 50 за него, 50 за нея, а ако е била много закъсала може да е било 90 за него, 10 за нея.
                  Last edited by supertrader; 11.04.2023, 22:39.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Най-голямата екологична терористична атака в историята, разрушаването на газопровод за Европа по време на енергийна криза, докато войната с Русия ескалира, а ООН не иска да разследва?

                    https://twitter.com/i/status/1644780318023471106

                    Коментар


                    • Взрив в Брянск на летището, взрив и в Москва. Вярно, щетите са малко, ама пустите му руснаци, не се научиха къде да пушат.

                      Коментар


                      • Коментар


                        • Коментар


                          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            САЩ са в много лоша позиция, ЕС няма своя армия, не е самостоятелен и не може да води война, друг е въпроса колко иска - въобще не искат, Тръмп идваше да ги притиска да се въоръжават, а те отговаряха че не искат война.
                            ЕС сам, и до кенефа да иде, не може. Каква война,след като ония зад океана, го плющят и му крадат икономиката, че го карат и чужди сметки да плаща при това? На ТОЗИ фон, ЕС ще е по-добре в икономически неутралитет към и от Китай,отколкото при "помощта" на Вашингтон. Ония му гръмнаха СП 1/2, а идиотите в Брюксел, само питат, накъде да завъртят опашката.

                            Коментар


                            • Кремль отменяет "День победы". Россиян ждет большой сюрприз 9 мая


                              Има голяма вероятност Кремъл да отмени парадите на 9-ти май. Два губернатора вече са го направили. Със сигурност на Червения площад се очакват сюрпризи и има голяма вероятност никой руснак да не отиде на парада, ако въобще има такъв парад. Путин със сигурност няма да отиде, защото го е шубе и му треперят мартинките за собствения му жалък животец.

                              В същото време във ВСУ се майтапят - руснаците да започват да учат украинския химн, че ще им трябва. Сюрпризи за 9-ти май ще има със сигурност, само където все още не знаем какви ще са те.

                              Колкото до ПВО-то на РФ - самите орки си знаят, че при едно масирано нападение с дронове те нищо не могат да направят. Най-малкото и ще искат по време на парада да започнат да гърмят и да изплашат посетителите, както и целият народ пред телевизора (путиновизора). Така че очаква се голямо шоу и ВСУ няма да пропусне удоволствието да го дирижира това шоу. Колкото до Путин - позора му ще е огромен. Той няма никаква алтернатива за вземане на правилното решение - каквото и да е то, все ще е позорно за него.
                              Last edited by Mateev; 11.04.2023, 21:52.

                              Коментар


                              • САЩ са в много лоша позиция, ЕС няма своя армия, не е самостоятелен и не може да води война, друг е въпроса колко иска - въобще не искат, Тръмп идваше да ги притиска да се въоръжават, а те отговаряха че не искат война.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X