"На аэродроме чкаловский группа следственного комитета РФ расследует диверсию, в результате которой 18 сентября 2023 года были существенно повреждены два самолета и один вертолет. самолеты (самолеты-разведчики)"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4113840[/ATTACH]
Или преправена на Paint картинка от 2020. На всичкото отгоре оригинала е антируски.
Отново ми отне около минута.
- 10 Харесвания
Коментар
-
С хеликоптери и с оръжие: неизвестни заловиха петролна компания в Русия, — росЗМИ (видео)
В Иркутска област на Руската федерация десетки въоръжени мъже с хеликоптери превзеха петролната компания Dulisma. За първи път информация за това се появи в събота, 16 септември, когато в YouTube канала беше публикувано кратко видео с въоръжени мъже .
https://www.youtube.com/watch?v=gEzsUyPMlIk
- 3 Харесвания
Коментар
-
Искате ли линкове за места в нета където си говорят украинци и са реални хора, а не ботове ? Да видите за какво става въпрос, хората са си съвсем нормални. Някои сега искат избори или реферундум дали да продължи това нещо ВСУ или да преговарят с Русия и да се спре, те смятат че народа има думата и според мен са прави. Ситуацията на Зеленски никак не е розова, масово е желанието да го свалят, а някои искат да го направят герой - на фронта като обикновен мобилизиран украински гражданин. Време му е да бяга и да не се прибира в Украйна, много са му набрали украинците.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСамо за хартиите по компенсации и трудоустрояването на участвалите в свойната + 70млн. рубли
от въпросния търг на Минтруда става ясно, че умрелите ОФИЦИАЛНО са минимум 230000
а общо участвали пострадали над 1 000 000.
Ноо някое Дувде, ще ви прочете друго
И като си говорим за надуваемо ПВО и руския идиотизъм де визира Тинтиримин ... да си припомним видео по въпроса ...
https://twitter.com/KyivPost/status/1557629328841646080Last edited by GiRo; 19.09.2023, 20:34.Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
... задаваш въпросите си не на когото трябва. Защо това- не знам, защо онова- пак не знам. Патриота от както го думнаха , не съм чул да се е обадил- преди 2 седмици удариха киев, не се е чуло той да е свалил нещо. Потрошените..............- не знам- когато тогава.Ракетите......... колкото толкова. Може пък да е било гумено с400- нали така правеха хохълите и вие се кефехте колко били иновативни- ако са направили същото руснаците и те ли са иновативни или са педали, защото са ви излъгали
Те ти един надуваем C-400 да му се радваш
Last edited by GiRo; 19.09.2023, 20:30.Не е препоръка за каквото и да било.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСамо за хартиите по компенсации и трудоустрояването на участвалите в свойната + 70млн. рубли
от въпросния търг на Минтруда става ясно, че умрелите ОФИЦИАЛНО са минимум 230000
Ноо някое Дувде, ще ви прочете другоD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от livret Разгледай мнениеISW: Елитни части на руската армия са разгромени край Бахмут
19.09.2023г.
Освобождаването на Клeщеевка и Андреевка от руска окупация би могло да предизвика сериозна деградация сред руските подразделения
Генерал Сирски: Руската отбрана при Бахмут е пробита, три от най-обучените руски бригади са разгромени
Командващият украинските сухопътни войски генерал-полковник Александър Сирски заяви, че в резултат на боевете за Андреевка и Клешчеевка южно от Бахмут руската отбранителна линия е пробита и три руски военни бригади са разгромени. Изявлението му беше разпространено от официалния телеграм-канал Military Media Center.
...Няма ли по-подробно данни за човешката цена ОТ ДВЕТЕ страни? Просто ми е любопитно, моля споделете.
Коментар
-
Само за хартиите по компенсации и трудоустрояването на участвалите в свойната + 70млн. рубли
Ноо някое Дувде, ще ви прочете друго
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар