IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от pinoccio

    Ти дислексия ли имаш, та не разбираш написаното? Щом като си го обърнал тук на хормонална терапия - действай си.
    Товарищ, написаното от вас могат да го разтълкуват само специалистите
    Не е препоръка за каквото и да било.

    Коментар


    • Има един пуска видеа от фронта и не лъже, той ги казва тези неща и съвсем точно казва къде се бият, къде са изпратени хора, откъде са се изтеглили..До сега не е излъгал, в Мариупол бяха като изплашени животни всички и той го беше заснел и го показва. Той казва за контранастъплението - в ход е. Нямат сили и двете страни, подкрепленията просто загиват, не могат да се бият с тези които са там и са станали войници. Не стана да съберат някакви жертви от Европа и да ги изпратят, те няма да оцелеят. Там загиват 90% според този войник.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Frosty, атаката е тръгнала от две седмици, руснаците знаят за нея и са наясно че изпращат нови попънения на фронта и всичката техника с която разполагат уж украинците и не е изчезнала, там на много от техниката и никнат крака. А попълнения от чужбина пушечно месо едва ли някой ще им прати, поляците не искат да ходят. Те имат опита с такива които уж записаха на служба във ВСУ, знаят какво се случва - поляците отпред, украинците отзад.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение

          Аз и мои съседи получихме същите миналата година и се оказа само проверка на адреси и тн.
          Разведчик Матвийчук заявил об острой нехватке солдат в украинской армии

          Разведчик Матвийчук: Киев надеется на десятки тысяч мобилизованных в Европе бойцов
          МОСКВА, 9 апреля 2023, 10:16 — REGNUM На сегодняшний день Киеву не хватает не военной техники, а личного состава Вооружённых сил Украины (ВСУ). Пополнить ряды армии для наступления Украина надеется за счёт мобилизации в странах Запада. Об этом сообщил экс-офицер спецназа, разведчик, участник конфликта в Афганистане полковник в отставке Анатолий Матвийчук.

          ВСУ
          Иван Шилов (с) ИА REGNUM


          «Парадокс заключается в том, что на Украине сейчас в дефиците не танки, не пушки, а сами украинцы. Их нет уже практически. Они разбежались», ― пояснил в беседе с URA. RU отставной офицер.


          По его словам, киевские власти готовят указ о мобилизации всех мужчин: «больных, хромых, всех, кто имеет отсрочки или какие отводы от службы в армии».
          «Я думаю, что они сейчас рассчитывают на то, что им выдадут беглецов, которые осели в Польше, Европе, Англии, Франции. Я думаю, что они надеются на призыв резервистов из союзных стран, наемников», ― указал Матвийчук.
          Разведчик добавил, что, по его информации, 20-тысячный корпус на помощь Украине готова послать Польша.
          Матвийчук считает, что Украина действительно может пойти в наступление, однако у России достаточно сил и возможности, чтобы его остановить.
          «Я всегда говорил и буду говорить, что они способны перейти в наступление. Дело в том, что шизофрения не лечится. Атака может произойти, а дальше ничего не будет, только катастрофа», — резюмировал полковник в отставке.






          Подробности: https://regnum.ru/news/russia/3796664.html
          Любое использование материалов допускается только при наличии гиперссылки на ИА REGNUM.
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

          Коментар


          • Айде вати, качвайте се и вие на мАторЯ:



            Коментар


            • https://youtube.com/shorts/xS6QNBO-a3U?feature=share

              Коментар


              • Всички украинци не подкрепят НАТО, ако са сред тези които са потенциални войници на фронта. Подкрепят го квачките на пазара в Киев, които смятат че войната не може да се спре, защото вече били загинали много хора. Явно трябва да станат още по много, но не искат да отидат те на фронта, въртят си търговийката и чакат. А и добре им се отразяват покачващите се цени, килограм краставици - 12 евро.
                Last edited by supertrader; 09.04.2023, 18:19.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                  Стика плещи глупости на търкалета. В момента 99% от Украинците искат да влязат в НАТО. Нещо повече - 99% от Украинците искат да видят Путин и бандата главорези около него на бесилото.
                  Матэйкин, Гейро, не можете да схванете, че колкото вие русофобите в България мразите рашките,
                  толкова и жителите на Донецк и Луганск ненавиждат весеушниците и Зеленски, задето обстрелват с ракети семейстава и домовете им, и убиват децата им.
                  Малцинствата от Източна Украйна от години са подложени на жесток терор, геноцид и изтребление от киевския режим, и изобщо не им е до нато...

                  Last edited by Frosty; 09.04.2023, 17:44.
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                  Коментар


                  • pinoccio, а кой ги направи китайците такава сила ? Руснаците са дали нещо което е чувствителна техника на американците с цел приятелство и това нещо се озовава при китайците да произвеждат милиони бройки, защото те там под 1 милион не правят, чак чиповете изчезнаха..дефицит. Сега това е проблем и то голям.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                      Много интересно как руснаците реагираха за Грузия, но това е друга тема А след 2008 следва 2010 ...

                      На 3 юни 2010 г., украинският парламент изключва, с 226 гласа, целта за „интеграция в Евроатлантическата сигурност и членство в НАТО“ от стратегията за национална сигурност на страната. „Европейската интеграция“ обаче, все още е част от националната страгия за сигурност ...

                      Според проучвания на общественото мнение, проведени между 2005 и 2013 г., украинската обществена подкрепа за членство в НАТО остава ниска. Според анкета на Gallup през 2009 г. 40% от украинците виждат НАТО като заплаха, а 17% като защита. От началото на 2014 г., след руската военна намеса в Украйна, обществената подкрепа за членството на Украйна в НАТО нарасна значително. През юни 2014 г. почти 50% от анкетираните подкрепиха присъединяването към НАТО, а през октомври 2014 г. подкрепата се увеличи до над 50%. Според анкета, проведена през декември 2015 г. от фондация „Демократична инициатива“ в Киев, 75% от украинците биха подкрепили членството в НАТО.
                      Разбирам, че се правиш на три и половина, но нашествието в Крим бе предшествано от свалянето на законния Янукович, независмо че беше крадец на квадрат като всеки негов предшественик, от неясни елементи, стрелящи и по охранителни органи, и по хората по площадите, което доведе до много убити. Това е класически пуч с генезис на външна намеса, който ако за теб е тъмна Индия, то за тайни служби като тези на Русия, пък и за най-профанските такива, е ясен сигнал за голямата картина. Западът беше готов да преглътне Крим, защото се надяваше с това да успи руското внимание и да започне подготовката на Украйна за таран по руснаците, като изгради тихомълком натовска инфраструктура, бази в Азовско море, подготовка на различни малки и боеспособни паравоенни организации като батальона Азов и т.н. Всичко това беше гарнирано с приспивните мински споразумения и аплаузите за олимпийските игри в Сочи. Руснаците едва ли са се оставили да ги клатят, но е било доста трудно да се решат на това, което последва с нахлуването в Украйна. Защото са предвкусвали докъде могат да стигнат нещата и че това ще вдигне залога до невероятни висини. Сега нещата са - който падне, изчезва от картата. Американците се прибират в Америка или руснаците отиват да живеят по поречието на Амур. Не знам кому беше нужно това, след като Китай остава най-голямата заплаха и в културен, и в икономически план. Препоръчвам да послушате гениалния наш учител по физика от Казанлък - Теодосий Теодосиев, да ви разкаже по ютуб как на всяка световна олимпиада по фундаментални науки в първата десетка присъстват по осем китайски деца. Те не бягат в чужбина като нашите, а се връщат от университетите от бръшляновата лига и рапортуват пред мавзолея на Мао, че ще му служат, докато не възкръсне и не ги погали бащински. Можем само да погледнем с уплах на цялата тази работа.

                      Коментар


                      • Mateev, този който е украинец и се предполага че познава живота там не ги иска, а ти ги искаш..ами те да си направят референдум за тази цел. Ти знаеш ли че така както нато сега ги въоръжава може да се окаже че въоръжава едно антинато. Той и Бандера си представял че немците са дошли да го освобождават, но те го тикнали в концентрационния лагер. Така и ти си мислиш че си в групата на някакви хора, но да не се окаже че точно те ще ти вземат точно това което най много пазиш. Това което е направил Сахаров, ако стане достъпно за САЩ те не могат да опазят такова нещо, веднага ще се пръсне по света и накрая всяко лумпенче с мазе ще може да прави мощна бомба с която да издумка цял град. Сега е добре че го пазят и не го дават на никой лошите руснаци, на това се крепи бъдещето в момента. После ако хората се променят, изчезне тази злоба, престъпленията и престъпниците се лекуват няма да има такъв риск, но не и сега.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение

                          Аз и мои съседи получихме същите миналата година и се оказа само проверка на адреси и тн.
                          Кого ще лъжеш ве? Знаят и какво мляко пиеш.
                          Лелката от телка ми вика що не съм си сменил софийската личната карта?!?!?!
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                          Коментар


                          • Друг е въпроса че Крим има въвсем други възможности, тези военни които са там да добри техници и те могат да правят развойна дейност в областта и на цивилната техника, но Запада не търси близост с тях, натиска ги да бъдат уволнени. Вместо да ги използвам с това което умеят..те не са заплаха за мира. Кой ще спира азиатците ако почнат да си мислят глупости, не е ли по добре да разполагаме с техните умения отколкото да ги унищожим.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              GiRo, в Киев 70% да кажем, но ако се направи проучване или референдум в цяла Украйна дали ще има над 50% подкрепа ? Едва ли над 50% от украинците ще са за влизане на Украйна в НАТО в момента. ......
                              Стика плещи глупости на търкалета. В момента 99% от Украинците искат да влязат в НАТО. Нещо повече - 99% от Украинците искат да видят Путин и бандата главорези около него на бесилото.

                              Коментар


                              • GiRo, в Киев 70% да кажем, но ако се направи проучване или референдум в цяла Украйна дали ще има над 50% подкрепа ? Едва ли над 50% от украинците ще са за влизане на Украйна в НАТО в момента. Война за да си връщат 10% от територията, и дори няма и толкова без Крим, който колкото и да подсмърчат никога не е бил украински а автономен. За какво ти е да водиш война да присъединиш една автономна територия ? А и този младеж казва какво предтавлява Крим в цивилен аспект, вижте го клипа и ще ви стане ясно. Те проблемите на Украйна нямат нищо общо с територията, той казва че проблемите са с мафията. НАТО как ще ги реши, ще пребори мафията, бюрокрацията, корупцията и лошата правна система ли ? По скоро въоръжаваме мафията за да започне тя войни после с други страни. Като е толкова хубаво да храниш мафията, САЩ защо дори не си и помислят да присъединят Куба..защото веднага ще стане дом на такава мафия която после ще завладее щатите без война.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X