IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от better

    Стига сте копвали тея помии бре, нямам вече какво да повръщам.... боаааааа...
    Не знам дали случайно попадам, но ми се струва че последната седмица целият интернет е залят от руски хибридки срещу войната. Не точно срещу войната, а само срешу помощта която Украйна получава.

    Зорът, който очакват да видят путлеристите в скоро време е наистина голям

    Коментар


    • Админи къв е тоя спам бре?

      Коментар


      • Господа модератори, защо допускате руските пропагандисти да пускат такива километрични чаршафи в темата?

        Достатъчно е да пуснат заглавие и линк, а който иска, да си чете линка. Според мене това трябва да се третира като спам и да се трие, защото ако разпънете чадър над него, и ние можем да започнем да пускаме километрични чаршафи. Нали не го искате това?

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Ошеломительный удар: ВСУ применили Brimstone


          Украинците вече използват свръхзвукови английски ракети Brimstone 2, Ракетата има изкуствен интелект и сама си търси мишените по предварително зададен шаблон. Нещо повече - ракетата подбира най-уязвимата точка, която ще нанесе най-големи поражения на целта. Днес например ракетата е унищожила огромен склад с боеприпаси.

          Украинците вече имат повече от 600 такива ракети. Могат да се изстрелват дори и в залп и всяка една ракета от залпа си търси собствена цел и я унищожава. Например атака от 10 танка - изстрелват се 10 ракети със заложен в паметта шаблон на танк. И имаме 100% гаранция, че и 10-те танка ще бъдат унищожени, независимо накъде са хукнали да бягат, след като са видели първия взрив на първия танк.

          Ракетата не се нуждае от GPS координати - тя търси целите си визуално, разпознава ги и ги унищожава. Украинците просто могат да стрелят в посока на фронта и да са спокойни, че ракетите със сигурност ще гръмнат някаква важна руска бронетехника.

          Тези ракети са идеални за контранастъплението - пускат ги напред и те прочистват направлението от вражеска бронетехника. Голямо шоу ни чака.

          Уххх, колко вата, петолъчки и борящник ще хФърчи, не е истина.

          Коментар


          • България не трябва да участва нито с продажби на оръжия, нито с изпращане на български мъже които няма да се върнат при семействата си в голямата си част. Основната новина от там е че хората от там не се връщат при близките си живи. Няма много за говорене.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Появи се информация, че режимът в Киев се готви да извърши нова провокация в Украйна, за да обвини Русия в кланетата и използването на химически оръжия.


              За възможната подготовка на нова провокация първи съобщи телеграм каналът на хакера "Жокер ДНР", който многократно е публикувал секретни украински планове. И почти винаги информацията от него се оказваше вярна и често принуждаваше Киев да променя тези планове в движение.

              И така, на 5 април ДНР Жокер съобщи, че украинските власти подготвят ужасна провокация.

              "От края на март активно се създават копия на бойни позиции в Сумска област в района на Ахтирка. Когато всичко е готово, труповете на украинските войници от фронта ще бъдат докарани на позициите и поставени по план ", заяви той.

              "След това посочените позиции и трупове ще бъдат обработени с бойно отровно вещество, което попада в класификацията на химически оръжия. След кратко време чужда комисия ще пристигне на мястото, ще вземе необходимите проби и ще заключи, че руската армия е използвала химическо оръжие", каза още инсайдът на "Жокера".

              Има и достатъчно ужасни подробности от документите на ЦИПСО и Спесциалните сили на въоръжените сили на Украйна, на които е поверено организирането на производството. Например, такъв: "rigor mortis се препоръчва да се реши чрез удар с тежък твърд предмет през дебел пакет от плътна тъкан върху ставите на краката и ръцете на вдървени трупове."

              Посочено е и името на конкретния куратор на операцията - това трябва да е офицер от ПсО (Психологически операции) от групата за организация на взаимодействието на Специалните сили на разузнавателния отдел на ОТГ "Суми" старши лейтенант Максим Швец.

              Между другото, името му е включено в базата данни "Немезис", проект, който събира досиета на украински военнопрестъпници. Там се казва, че "Швец Максим Сергеевич" е роден на 04.06.1991 г. и е в списъка на военнопрестъпниците на Главното разузнавателно управление на Украйна.

              Защо сега?

              Наистина, какво попречи на Киев да планира и осъществи подобна провокация преди месец, два или три месеца? В края на краищата такава мощна инжекция успя да реши много по-бързо за Киев, например, въпроса с доставката на танкове, с който, ако си спомняте, имаше големи трудности.

              Достатъчно беше да се покажат нови „руски зверства“, да се окаже натиск върху впечатлителните европейци, да им се покаже набързо съставен доклад на ООН – и всяка помощ за Киев веднага щеше да бъде легализирана, тъй като те щяха да се опитат да я оправдаят с морални аспекти. Не намирате ли, че е така?

              Провокацията обаче се чакаше и тя дойде. Нека се върнем за минута на съобщението на "Жокера", което посочва времето за началото на подготовката на операцията - от края на март. Но точно в края на март, или по-точно на 23 март, е датиран поредният доклад на ООН за изтезанията и жестокостите по време на конфликта.

              Имахме право да очакваме, че докладът ще бъде изцяло посветен на предполагаемите зверства на руската армия, мъчения, екзекуции и други подобни. И наистина има такива обвинения към Русия (как без тях).

              За първи път обаче комисията на ООН установи още по-голям брой подобни действия от страна на въоръжените сили на Украйна и националните батальони. Говорим за изтезанията и екзекуциите на военнопленници и цивилни.

              "Членовете на мисията идентифицираха 91 случая на насилствени изчезвания и произволни задържания, извършени от украинските сили за сигурност. От 73 жертви, които са успели да интервюират, повече от половината съобщават, че са били измъчвани или малтретирани", се казва в доклада на ООН.

              Там се казва още, че мисията на Службата на ООН по правата на човека е идентифицирала най-малко 24 случая на сексуално насилие, в които са замесени „представители на украинската служба за сигурност, украинската полиция и украински цивилни или членове на силите за териториална отбрана“.



              Докладът на ООН съобщава за "произволни екзекуции" на около 25 руски военнопленници и други лица, които са прекратили участие във военните действия. ООН възложи отговорността за тези екзекуции на въоръжените сили на Украйна.

              "Почти половината от 229-те руски военнопленници, с които те (персоналът на мисията. - Ред.) проведоха интервюта, говориха за изтезания или малтретиране от военнослужещи от Въоръжените сили на Украйна и СБУ, както и от по-леки степен, служители на пенитенциарни институции", заявяват от ООН.

              "Военнопленници, според нея (ръководител на мисията М. Богнер ) са бити, прострелвани в краката, ранени, измъчвани с електрически удари, заплашвани със сексуално насилие или смърт, включително чрез имитация на екзекуция", се казва в доклада.

              Не е трудно да се досетите с какво удоволствие Киев и неговите западни донори четат това за „армията на свободата“, която се бие с „руските орки“.

              Ето защо такъв доклад на ООН беше спешно необходим, за да създаде някакъв вид противотежест. И не само във вида, в който вече е в този документ, а по такъв начин, че светът да настръхне, когато произнесе на глас израза „химически оръжия“.



              "Жокер" съобщи, че Киев планира да обвини Русия в масовия обстрел на тези сценични позиции с химически снаряди на реактивната система за залпов огън БМ-21 "Град". Наистина, Град има вариант на боеприпаси, които могат да имат химически пълнеж - това е снарядът 9M23.

              Според спецификацията на Град, която е подробно описана в много военни сайтове, както и в сайта на Министерството на отбраната, снарядите от типа 9М23 са били пълни с веществото "Р-33", известно още като "съветски В-газ", аналог на прословутия VR газ, наричан още "студена смърт". Освен всичко друго, снарядът 9M23 може да бъде натъпкан със зарин.

              Украинската версия за предполагаемото използване на такива снаряди от "Градове" на бойни позиции обаче е в състояние моментално да се разпадне.

              От 2017 г. Русия напълно унищожи всичките си запаси от химически оръжия, включително веществото "Р-33" (VR), VX и зарин. И светът знае за това не от думите на Русия, на които стана модерно да не се вярва. Светът знае това от заключението на Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО), което потвърди, че Русия вече не разполага с химически оръжия.

              Въпреки това, като част от провокацията, украинците, може би, ще измислят нещо друго? И ако използването на химическо оръжие от Русия в Украйна е дори хипотетично невъзможно, то ето един малко известен крещящ факт за самите въоръжени сили на Украйна: в зоната на СВО украинската армия използва снаряди с не по-малко забранен фосфор. И по някаква причина това не притеснява нито ООН, нито когото и да било на Запад.

              "Да, в началото на есента бяхме обстрелвани с фосфор. Страшно е, когато пред очите ви стълбът на лампата се превърне в локва течност - фосфорът има твърде висока температура на горене. От нашите двама умряха, дори телата не останаха. Имахме късмет, бяхме по-далеч и се покрихме", каза за "Цариград" доброволец, сержант от една от мотострелковите бригади на руските въоръжени сили, който отиде на фронта през лятото на миналата година.

              И как да се отнасяме към това? Това не е ли военно престъпление? Това са факти, които имат свидетели, за разлика от "атаката с химическо оръжие" от Русия, която все още не се е състояла.

              Обществото мълчи, въпреки че ООН в доклада се тревожи за военнопленниците, но не вижда употребата на фосфор от Украйна. Удивително.

              Накрая да си припомним Буча. В края на краищата всъщност Киев иска да повтори същото, но вече отчитайки грешките си от миналото. Нека да обърнем внимание колко старателно Западът замълчава темата за Буча, защото на никой от руските военни не беше представено нищо задочно.

              А самият случай по някаква причина не беше включен в списъка с „греховете на Путин“ пред МНС в Хага. Тоест, Западът мълчаливо призна: инсценировка.



              "Първо, това е информационна провокация по аналогия с тази, която беше направена с участието на Белите каски, ако си спомняте", припомни той.

              "Тази провокация стана и се разпространи по целия свят. Като се има предвид, че същите куратори сега стоят зад Украйна, е много вероятно този сценарий да се повтори", казва експертът.

              Но тук има интересен парадокс. Ако Украйна иска да инсценира използването на бойни отровни вещества, това означава, че тя сама ще трябва да ги използва. Но откъде ще ги вземе?

              "Разбира се, темата за химическите опасности присъстваше. Още в началото на СВО в пакетите на американската помощ за Украйна бяха прехвърлени оборудване и оборудване за работа в условията на действие на бойни отровни вещества"

              "Това предполага възможност за използване на тези средства както в отбранителни, така и в настъпателни мисии"

              "Що се отнася до евентуална провокация, за това Украйна може да има както американски, така и стари съветски запаси от химически оръжия - за да създаде видимост за използването им"

              Що се отнася до факта, че Русия не разполага с такива оръжия, тогава, според експерта, ако Западът трябва да обвини Москва, че ги използва, тогава такива оръжия ще бъдат „намерени“ в нея, въпреки заключението на ОЗХО за липсата им .

              Западната общественост, върху която ще се изчислява информационният ефект от провокацията, е свикнала да се доверява на строго определени източници на информация. Ако тези източници казват, че са използвани химически оръжия, значи е така. И никакви доклади на ОЗХО няма да значат нищо тук.


              Съдейки по описанието на тайния план на Киев, украинците са се поучили от миналите си грешки в Буча и извън нея. Сега градът няма да се използва за продукцията, чието състояние е лесно да се провери и в което могат да останат оцелели свидетели.

              Сега се създават пълноценни декори - като при снимане на филм. С участието на "актьори", които няма да кажат нищо на никого и трябва да служат само като "реквизит" и "веществени доказателства", дори и нечестно по отношение на близките на тези загинали войници. На никой не му пука.

              И се вярва в нова провокация толкова по-охотно, колкото по-близо е широко обявената от Киев и Запада „решителна украинска офанзива“, в рамките на която, очевидно, трябва да се осъществи тази провокация.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                Вати, Фнимвайте, за няколко копейки не си струва да търкате нара.
                Чехия води 95 наказателни дела за публична подкрепа на Русия

                Десетки вече са обвинени и рискуват до 3 години затвор, включително и за изявления в социалните мрежи или на митинги

                https://www.segabg.com/hot/category-...repa-na-rusiya
                Като се почувстват изолирани, а и това ще дойде ще ги пуснат да си правят каквато искат агитация. Между агитация и агресия има разлика. В един клип от тези пропагандните се чу глас на жена която ридае в студиото, очевидно и съобщиха новина от фронта..толкова любими на някои хора.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                  Вати, Фнимвайте, за няколко копейки не си струва да търкате нара.
                  Чехия води 95 наказателни дела за публична подкрепа на Русия

                  Десетки вече са обвинени и рискуват до 3 години затвор, включително и за изявления в социалните мрежи или на митинги

                  https://www.segabg.com/hot/category-...repa-na-rusiya
                  Ами да им дам на ДАНС един адрес в Горна Оряховица, че по-бързо да си изпълнят плана.

                  Наказателен кодекс, чл.416, т.(3) - Който явно и пряко подбужда към геноцид, се наказва с лишаване от свобода от една до осем години.

                  Раздел III. Съучастие в престъпление


                  Чл. 20,
                  (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите.
                  ...

                  (4). Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин.
                  Last edited by Mateev; 09.04.2023, 23:31.

                  Коментар


                  • Призовавам българската творческа и научна интелигенция, членовете на творческите съюзи, представителите на свободните професии, българското учителство, национално отговорните общественици и политици, както и целокупния български народ - да се обединим около обща платформа мир! Предлагам този проект за нейния текст, който може да бъде променян, съкращаван и допълван , но общият му смисъл трябва да бъде запазен. Нека с Божията Помощ излезем с ОБЩО НАЦИОНАЛНО ВЪЗВАНИЕ ЗА МИР най-късно до Великден!

                    -------

                    ВЪЗВАНИЕ ЗА МИР!


                    Уважаеми сънародници,

                    Братя и сестри БЪЛГАРИ,

                    Днес държавата ни стои пред съдбоносен избор! От тая стъпка зависи дали Отечеството ще бъде спасено или ще се срине в хаоса на последната си национална катастрофа и ще престане да съществува.

                    Този избор НЕ бива да бъде направен от политическите клики, които са нелегитимни, тъй като българите ясно показаха с гражданския си бойкот на изборите, че не признават сегашната самозвана "политическа класа", подчинена на чужди интереси.Този избор трябва да бъде направен от целокупния български народ и от неговия истински водач - българската интелигенция, с която нискокултурните ни, продажни политици, които почти унищожиха държавата, нямат нищо общо.

                    Този избор НЕ бива да бъде направен и от малката групичка агенти на Сорос, храненици на "Отворено общество" и неговите метастази. Гласът на тази групичка самозвани и изтъквани от антибългарските сили отродени и изродени "творци", е гръмогласен, защото техен рупор са продажните медии. Това не е гласът на българските интелигенти, а е купеният глас на посредствеността и бездарието, което иска да си осигури доживотна издръжка от Сорос, осребрявайки своето национално предателство.

                    Миналата седмица тази групичка излезе с "апел към европейски насочените политически сили", които влизат в 49-то Народното събрание, "на всяка цена" да съставят "работещо" правителство, което да осигури помощ за Украйна и да потвърди "европейския цивилизационен избор на България". Тази групичка от "творци на Сорос" си позволи да нарече национално мислещите творци, журналисти, общественици и политици "пета колона на Русия".

                    Скъпи братя и сестри, за всички нас, които милеем за България, е ясно, че "правителство на всяка цена" не бива да бъде съставено. То няма да бъде "работещо", няма да може да реши належащите проблеми на българското общество, а единствената му цел ще бъде въвличането на нашата страна в Третата световна война и превръщането на земята ни в бойно поле. То ще бъде мъртвец, на когото е вдъхната демонска сила, само колкото да сложи фаталния си подпис под участието на България във войната на страната на НАТО. И тутакси подир това ще издъхне, защото всичко, сътворено против народната воля, е мъртвородено. Но последиците от подписа му ще бъдат съдбовни. Освен във войната на НАТО срещу Русия, то ще ни вкара и в гражданска война!

                    В помощ на "украинския народ" ли ще се притече такова правителство? Та нима укрофашисткият режим на Зеленски, който вопие за все повече оръжия и помощ в жива сила, с цел да продължи войната, представлява малоруския народ? Не, режимът на Зеленски изтребва малоруския народ и унищожава държавата Украйна. Едно "българско" правителство, което би изпратило още повече оръжия и жива сила ( под каквато и да е форма ) в помощ на Зеленски - ще "работи" за изтребването и на малоруския, и на руския, и на българския народ.

                    Не, такова правителство "на всяка цена" не бива да бъде съставяно! Българският народ не желае да плати "всяка цена"! Хиляди пъти по-добре е да отидем на нови избори, отколкото едно такова изкуствено правителство на войната да погуби държавата ни!

                    Групичката соросоиди, които пошло клеветят национално отговорните сили в България като "пета колона" от "платени" руски шпиони, всъщност влиза в ролята на крадеца, който вика "Дръжте крадеца!". Не ние, а тъкмо те приемат подкупи и редовно заплащане за разрушителната си антибългарска дейност. На нас не ни трябва "заплащане", за да заявим очевидната истина, че българският народ е свързан с Русия чрез своя ген и нерушими кръвни и исторически връзки. Чрез великия дар на своето Освобождение подир петвековното турско робство. Признателността на българите към Русия се предава от бащи на синове, от деди на внуци. Влязла е в българския кръвен код.

                    Никой не може да ни превърне в неблагодарни мутанти. Днес русофобията е високодоходен занаят, но той се упражнява само от продажните партийни клики и тяхната медийна клиентела.

                    Да, мястото на България е в Европа! Но в Европа на народите, Европа на независимите държави, Европа на свободата, разума и хуманизма! Европа на равноправието на европейските нации! А не в Европа на неолибералното безумие, не в Европа на трансхуманния концлагер! Не в Европа на първата, втората и третата "вълна"! Не в Европа на господарите и подчинените! Не в завоювана Европа, не във фалшифицирана Европа!

                    Ако познаваме добре древната история на човечеството, ще се убедим, че България стои в основата на европейската цивилизация. Страната ни не може да бъде възприемана като бедната роднина, като подритваното подхвърлениче на Европа. Европа не трябва да налага робско послушание на древния български народ, а трябва да го уважава и пази!

                    Но България е и родителка на славянската цивилизация, която е неразделна част от цивилизацията на Европа. България е яйцеклетката, лоното, утробата, обединяващото звено на всички европейски нации.

                    Да, нищата днес България, унизената и оскърбена България, е обетованата земя, Майката на европейските култури - на Изток и на Запад от Балканския кръстопът!

                    Коя майка иска децата й да воюват? Коя майка иска ВОЙНА?

                    България не може да бъде натиквана като "потенциален дезертьор" със заплахи, с фалшива пропаганда, с юмруци и ритници под някакви чужди байряци в строя на войнолюбците!

                    България може да бъде единствено ЗЕМЯ НА МИРА!

                    Това е великата мисия на МАЙКАТА!

                    Ето защо НИЕ, българската творческа интелигенция, представителите на свободните професии, обществениците и политиците заемащи национално отговорна БЪЛГАРСКА ПОЗИЦИЯ, призоваваме:

                    1. Да не се изпраща от българска страна никаква "помощ за Украйна", която по същество е помощ за антидържавния фашистки режим на Зеленски, а не за малоруския народ!

                    Да не се изпращат оръжия за Зеленски, с които войната ще продължава до пълното изтребление на малоруския народ!

                    Абсурдна, противоречаща на здравия разум, е измамата, че МИР се постига с ОРЪЖИЯ!

                    С тези български оръжия ще бъдат избивани правнуците на нашите освободители.

                    Да не се изпраща жива сила под никаква форма в подкрепа на режима на Зеленски! Това би означавало директно участие на България във войната!

                    2. Да не се допуска под никаква форма превръщането на България във фронтова държава! Това би означавало съгласие българската земя да се превърне в бойно поле и българският народ да бъде унищожен!

                    3. Да не се допуска под никаква форма партиите на войната да съставят правителство. Неговата единствена цел ще бъде да вкара България в Третата световна война и да унищожи държавата ни!

                    4. Да се премахнат санкциите срещу Русия, които сринаха напълно българската икономика и са самоубийствени за икономиките на европейските страни!

                    5. България да се насочи към излизане от ЕС и НАТО.

                    ЕС и НАТО не представляват европейските народи! Европейските ценности не са идентични с "евроатлантическите".

                    6. БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЯВЕНА ЗА ЗОНА НА МИРА, за да съхраним българския народ, българската държава и хилядолетната българска цивилизация!

                    Помнете, че нашата битка е не само за живеещите днес българи, а и за отдавна живелите велики български царе, православни светци, герои и будители! Само докато я има българската държава, паметта за тях ще бъде опазена! Ние трябва да мислим не само за себе си, а и за Авитохол, Кубрат, Аспарух, Крум, Симеон, Самуил, Калоян, Иван Асен, Иван Шишман! За Кирил и Методий! За Левски и Ботев! За Батак и Перущица, чиято кръв би била пролята напразно, ако България изчезне! За опълченците на Шипка и Строителите на Следосвобожденска България!

                    И за нашите деца! За бъдещето!

                    Никой българин не трябва да остава равнодушен, когато се решава съдбата на Отечеството!

                    Нашият народ не е "разделен". Той отлично знае кои са исконните български, човешки и божествени ценности. Той натрапчиво и коварно е обявяван за "разделен" от пропагандата на едно безродно жълтопаветно малцинство.

                    Но скоро настъпва Великден! Възкресение! Удря часът на истината!

                    Българи, призоваваме ви да сложите своето име и подпис под това неотложно ВЪЗВАНИЕ ЗА МИР:

                    ------

                    Моля читателите да разпространяват и споделят текста! Той трябва да стигне до всяко българско сърце!


                    Милена Върбанова

                    Коментар


                    • Вати, Фнимвайте, за няколко копейки не си струва да търкате нара.
                      Чехия води 95 наказателни дела за публична подкрепа на Русия

                      Десетки вече са обвинени и рискуват до 3 години затвор, включително и за изявления в социалните мрежи или на митинги

                      https://www.segabg.com/hot/category-...repa-na-rusiya

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                        10-те принципа на пропагандата според Гьобелс.
                        Спазва ли ги руската пропаганда?




                        Пропагандата няма нищо общо с истината, е казал Йозеф Гьобелс.
                        По-късно Путин го е определил като ТАЛАНТЛИВ. Ето неговите принципи на пропагандата:

                        1. Ние не искаме война. Другите искат да ни нападнат, а ние само се защитаваме.
                        2. Нашият противник носи пълната отговорност за тази война. Ние изчерпахме всички мирни методи, но противника си го изпроси.
                        3. Лидерът на нашият противник е самото зло и прилича на дявола.
                        4. Ние защитаваме благородно дело, а не своите интереси.
                        5. Врагът целенасочено извършва зверства, а ние ако направим някаква грешка, то тя не е умишлена.
                        6. Врагът използва забранени оръжия и забранени методи за водене на война.
                        7. Нашите загуби са много малки, а на противника са огромни - в пъти повече,
                        8. Нашето дело се поддържа от всички интелектуалци.
                        9. Нашето дело е свято. Войната се възприема като кръстоносен поход - воюваме със сатанисти, нацисти, фашисти, гейове и т.н.
                        10. Този, който поставя под съмнение нашата пропаганда, се явява предател, колаборационист и помага на врага, затова трябва да влезе в затвора или да се разстреля.
                        11. Защитавайки благородното дело даваме и възможност за реабилитация на престъпниците. Само след още няколко доказани убийства те могат да бъдат приети обратно в обятията на обществото.

                        Коментар


                        • Ошеломительный удар: ВСУ применили Brimstone


                          Украинците вече използват свръхзвукови английски ракети Brimstone 2, Ракетата има изкуствен интелект и сама си търси мишените по предварително зададен шаблон. Нещо повече - ракетата подбира най-уязвимата точка, която ще нанесе най-големи поражения на целта. Днес например ракетата е унищожила огромен склад с боеприпаси.

                          Украинците вече имат повече от 600 такива ракети. Могат да се изстрелват дори и в залп и всяка една ракета от залпа си търси собствена цел и я унищожава. Например атака от 10 танка - изстрелват се 10 ракети със заложен в паметта шаблон на танк. И имаме 100% гаранция, че и 10-те танка ще бъдат унищожени, независимо накъде са хукнали да бягат, след като са видели първия взрив на първия танк.

                          Ракетата не се нуждае от GPS координати - тя търси целите си визуално, разпознава ги и ги унищожава. Украинците просто могат да стрелят в посока на фронта и да са спокойни, че ракетите със сигурност ще гръмнат някаква важна руска бронетехника.

                          Тези ракети са идеални за контранастъплението - пускат ги напред и те прочистват направлението от вражеска бронетехника. Голямо шоу ни чака.

                          Last edited by Mateev; 09.04.2023, 23:20.

                          Коментар


                          • 10-те принципа на пропагандата според Гьобелс.
                            Спазва ли ги руската пропаганда?




                            Пропагандата няма нищо общо с истината, е казал Йозеф Гьобелс.
                            По-късно Путин го е определил като ТАЛАНТЛИВ. Ето неговите принципи на пропагандата:

                            1. Ние не искаме война. Другите искат да ни нападнат, а ние само се защитаваме.
                            2. Нашият противник носи пълната отговорност за тази война. Ние изчерпахме всички мирни методи, но противника си го изпроси.
                            3. Лидерът на нашият противник е самото зло и прилича на дявола.
                            4. Ние защитаваме благородно дело, а не своите интереси.
                            5. Врагът целенасочено извършва зверства, а ние ако направим някаква грешка, то тя не е умишлена.
                            6. Врагът използва забранени оръжия и забранени методи за водене на война.
                            7. Нашите загуби са много малки, а на противника са огромни - в пъти повече,
                            8. Нашето дело се поддържа от всички интелектуалци.
                            9. Нашето дело е свято. Войната се възприема като кръстоносен поход - воюваме със сатанисти, нацисти, фашисти, гейове и т.н.
                            10. Този, който поставя под съмнение нашата пропаганда, се явява предател, колаборационист и помага на врага, затова трябва да влезе в затвора или да се разстреля.
                            Last edited by Mateev; 09.04.2023, 22:53.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от satz
                              три страници пак с НУЛА ватнишки фронтови новини

                              Става ясно и че ботя никога не е виждал повиквателна - всеки може по темата да го върже на фльонга.
                              (интересно какъв ли трябва да е някой бил пълнолетен през соца и невидял повиквателна - мъж? )
                              Е как да нямат успехи бре- след мобилизацията на над 300 000 войници и разконсервирането на всичката техника дето е в движение успяха да превземат градчето Соледар с население 20 000 души, няколко селца и 70% от Бахмут с население от около 80 000 души дето преди войната дори повечето украинци не го знаеха къде се намира. Другия месец чакаме украинския отговор

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

                                Нищо не следва . Тази държава след 5 години ще е колкото България по територия .
                                Това следва . Казал съм го още с отварянето на темата . И ще бъде Разораната Целина . Пустош - никой няма да инвеститра нищо . Ще бъде БУФЕРНА зона на РУСИЯ - и това съм го казал в началото на темата
                                Записвай си и пази записките .

                                А финландците са едни глупаци , ама много големи . Приличат ми на онзи глупак , който си купил фабрика на 8 IX 44 г.
                                Поняль ???

                                Коментар

                                Working...
                                X