IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Тя Русия се изтегли от Европа като за пазар за нейните суровини. Газ за Европа ще е от САЩ втечнен ще ни го карат. Азия пък не купува американски и той се освобождава да дойде насам. Не знам какви са количествата, но мисля че САЩ могат да снабдяват Европа и като се похарчи тапата която запуши пазара от газ на свръх цена ще почне да върви американския втечнен газ. Ако до тогава Европа не открие някав друг източник на енергия. Така че енергийната карта е променена, размениха се САЩ и Русия. Сега европейците май не искат да потребяват газ, защото има въглероден отпечатък ще кажат. И да нали щяхме да минаваме на безвъглеродна енергетика.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • sosi, то и нямаше и да има, ако САЩ бяха казали че не им дреме тези области населени с хора които мислят на руски език бяха минали съм Русия, я те да кажат че не им дреме и им е през онова с трите букви оттатък. Украйна в НАТО ли беше ? - Не ! Те тръгнаха да я присъединяват, защото си въобразяват глупости.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Gerasim_Burgaski, и не си мисли че са толкова тъпи с първата глава да елиминиран всичката техника на потърпевщата страна, не казвам врага защото не е уместно. Защото оръжие за масово унищожение срещу потърпевш ще е, той вече дори не ти е враг. Обсега на ПВО е смешен.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Tatiana Christy

          Само 44 % от анкетирани българи приемат Русия като отговорна за войната в Украйна, сочи международното изследване на GLOBSEC. Дори, Унгария, която се смята за най-черната овца в ЕС, заради най-откровеното и нахално путиноидче -- орбан -- процентът е 54%. За сравнение в Полша този процент е 85%, в Прибалтика е подобен. Това показва колко пробита е държавата ни от путинско влияние и пропаганда, което е право-пропорционално на нейната бедност, задръстеност и безперспективност! Надявам се новото правителство да измете путиноидите, които десетилетия тровят България. Очаквам още първия месец от новото правителство
          МОЧА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ПЪПА НА СОФИЯ! ТУК НЕ Е МОСКВА!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Софиянци са най-осъзнатите свободни граждани в България и парашутисти без политически и граждански багаж няма да търпят!
            Евала за добрия виц!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

              Направо предлагай промени в НК - тъй като все някога в човешката история е имало убийства и изнасилвания, да се декриминализират убийствата и изнасилванията в наши дни! Или никой не е убиец, или всички да са убийци!

              Имам бързо питане към съфорумците - сега като дойде изравнителената сметка за парното, мога ли да откажа да я платя с аргумента, че САЩ са свалили законно избрания президент на Либия?
              Какво общо има парното с либия и говедарите

              Коментар


              • Gerasim_Burgaski, виж повече се притеснявам от голяма война в момента, Русия по този начин не може да се преземе. Ти да не мислиш че като се изтреля балистична стратегическа ракета някой може да я спре ? Или някой се притеснява че ако я изтреля ще го намерят и ще го постигне възмездие ?
                - Резултата от голямата война ще е ядрено замърсяване нямащо нищо общо с това във Фукушима или от двете малки бомби. И как ще се живее после - зле. Ще се оправи ли ? С голяма вероятност не. И между другото електромагнитния импулс от водородна бомба не се екранира по никакъв начин. Какво означава никакъв - електрониката на подводниците ще бъде унищожена, а там поначало всичко е с дебел екран и затворено в метал, на всичко отгоре е под водата.
                - Тези клипчета в интернет не са реални. Ако бяха когато военните вече имаха в СССР такова оръжие и знаеха неговия ефект в България се правеха радиостанции за военни цели, нещо което да замести или измести тези телефони полевите и старите радиостанции. Бяха страшно добри, покрива цяла България с такава връзка, голям обхват а е малка и с 10 канала пре достатъчни. СССР със сигурност нямаха такова нещо. Щеше да има огромни поръчки, а те казали че е безпредметно да е масово. Защото при истинска война няма да останат да работят, няма друга причина. Те не са били екранирани ! Не жестоко екранирани, частите под няколко екрана.
                Дизелови подводници, инсталация с много дебели кабели, нищо което да е нормален проводник в тях. Транспортни машини с дизелови двигатели които палят със стъстен въздух, без електрическа инсталация. Никой не е луд да прави такива неща, ако не е сигурен че има основателна причина. Знаеш ли колко е глупаво да се правят такива машини за война при положение че имаш супер електроника. Защото 90-та година напълно реално електрониката вече имаше възможности, станция с 1 метър антена - 500 км. обсег.
                Какво ще стане с атомните централи ? Те са пълни с електроника която контролира реакторите, дори дизеловите генератори които да подържат охлаждането са стартерни двигатели. Хайде не ми я хвали тази глупава победа над Русия.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

                  ИЛи винаги е престъпление, агресивна война, безжалостна агресия - ИЛИ НИКОГА НЕ Е!
                  Направо предлагай промени в НК - тъй като все някога в човешката история е имало убийства и изнасилвания, да се декриминализират убийствата и изнасилванията в наши дни! Или никой не е убиец, или всички да са убийци!

                  Имам бързо питане към съфорумците - сега като дойде изравнителената сметка за парното, мога ли да откажа да я платя с аргумента, че САЩ са свалили законно избрания президент на Либия?

                  Коментар



                  • Tatiana Christy

                    Чета някакви недомлъвки в пространството, че за кмет на София ще бъде издигната някаква напълно неразпознаваема и неизвестна личност на ПП! Неизвестно коя! Ако това е истина, нямам думи от възмущение! Тези хора, ако искат да действат както десарските мутри и да натрапват анонимници на обществото, няма да им се получи! Софиянци са най-осъзнатите свободни граждани в България и парашутисти без политически и граждански багаж няма да търпят!
                    Last edited by barbaron; 03.06.2023, 22:52.

                    Коментар


                    • Руски мародери в руски дом - ето ви го "руский мир"

                      https://t.me/uniannet/100207

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        "Кремъл често твърдеше, че разполага с втората по сила армия в света,
                        и мнозина вярваха в това.
                        Татяна Кристи: ПП действат като мутри, готвят пълен анонимник за...

                        Ако това е истина, нямам думи от възмущение!

                        Ehhhhhhhhhh барби, барби тежка е твоята

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

                          Те много добре ги знаят какви са - ветерани и пенсионери и сега направи това със затвортиците, защото вече украинските затворници отдавна бяха станали войници защитници.
                          Вече в Русия се говори съвсем открито че излизането на Русия от войната ще е истинската победа. Да се спасят от разгром. И откритото хората критикуват привържениците на войната в смисъл че никой няма право да праща на смърт синовете и съпрузите им. Така че никаква мобилизация няма да има.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

                            Последен път - СЪЩОТО НЕЩО, когато го направят САЩ - не е лошо? Така ли?

                            Here is a list* of the countries bombed and/or invaded by the United States from the end of the Second World War to 2020:
                            Afghanistan 1998, 2001-
                            Bosnia 1994, 1995
                            Cambodia 1969-70
                            China 1945-46
                            Congo 1964
                            Cuba 1959-1961
                            El Salvador 1980s
                            Korea 1950-53
                            Guatemala 1954, 1960, 1967-69
                            Indonesia 1958
                            Laos 1964-73
                            Grenada 1983
                            Iraq 1991-2000s, 2015-
                            Iran 1987
                            Korea 1950-53
                            Kuwait 1991
                            Lebanon 1983, 1984
                            Libya 1986, 2011-
                            Nicaragua 1980s
                            Pakistan 2003, 2006-
                            Palestine 2010
                            Panama 1989
                            Peru 1965
                            Somalia 1993, 2007-08, 2010-
                            Sudan 1998
                            Syria 2014-
                            Vietnam 1961-73
                            Yemen 2002, 2009-
                            Yugoslavia 1999
                            Руското военно командване се хвана като удавник за сламка за театралните нападения на руската територия. Сега умуват дали да се отбраняват в Украйна или да се изтеглят и да пазят руската граница от лошото НАТО. И псуват пригожин защото този селски тарикат се изнесе като бит пеерас от Бахмут, а сега редовната руска армия трябва да влезе в разрушения град където ще бъде разстрелвана от украинците като на стрелбище. Наистина голям номер им скрои бандитът повар.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

                              Последен път - СЪЩОТО НЕЩО, когато го направят САЩ - не е лошо? Така ли?
                              Ти изобщо прочете ли мнението ми по-долу относно последните войни на САЩ? И това би трябвало да оправдава убийствата, изнасилванията, депортациите, мъченията и разрухата които сее Русия в Украйна? Не мисля. Я кажи колко земи анексираха САЩ във Виетнам, Ирак и Афганистан? Това действие на Мордор с какво ще го оправдаеш? Сякаш си нямат достатъчно рядко населена земя. САЩ може и да не са цвете, но не са тези който убиват в Украйна в момента. Русия го прави и до утре да клинчиш не можеш да промениш този факт. Критичното ти мислене куца жестоко, но така е, руската пропаганда не прощава.
                              Не е препоръка за каквото и да било.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                                Ето го и Сергей Уткин, основателя на Вагнер и дясната ръка на Пригожин. истински фашист и фен на всичко свързано с Фашизма и Хитлер. Целия е в татуировки на SS. Кръстил е ЧВКто Вагнер, защото това е любимия композитор на Хитлер. Ветеран от двете Чеченски войни и доказан главорез. И това са хората които наричат другите "фашисти' и това са хората които са тръгнали да освобождават?
                                https://vesma.today/news/post/48672-khayl-petrovich -
                                Това е вашата Русия! И затова трябва да бъде победена и докарана до състояние да не може да заплашва никой.
                                Те много добре ги знаят какви са - ветерани и пенсионери и сега направи това със затвортиците, защото вече украинските затворници отдавна бяха станали войници защитници.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X