IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Коментар


    • Сащ много наивно разчитат че ако загубят военните си способности, защото на там и върви..Русия ще е в много лоши отношения с ЕС и ако тръгне на война тя ще се разправи с него, а не със САЩ. Този номер е минал два пъти, трети път..САЩ са треторазрядна държава на която 50% от населението и е неграмотно, не може да пише и чете на никакъв език. Те не са държава по голяма от Япония или Германия, а с Китай въобще не могат да се сравняват. Те си представят че ще станат пак първи, а би трябвало да са доволни да отстанат в 7 мицата, да не тръгнат за опашката на цивилизацията. С това некачественно население, което го бива само да върши престъпления и събрано от кол и въже - Къде ?
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • бай Митьо, това нещо с Кърджали и Хасково не може да се случи единственно ако Турция се притеснява че ако го направи ще си развали отношенията с Европейските държави. Няма ли такава спирачка и случат ли се на власт там хора които ги владеят чрез повдигане на самочуствието им че са военна сила е много вероятно да го направят. Ето това ги спира. За Русия САЩ се постараха да махнат всички нейни спирачки, тя няма да зависи от износа си и търговията с ЕС. Съответно войната е допустима.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

          ...ама КАКВИ БАЛЪЦИ!
          Такива които си мислят че НАТО ги защитава и пази да не им се случи война. Ето украинците пощръкляха с мерака за НАТО и какво им се случи - мрат на фронта бащите, синовете, децата им.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Защо някой очаква руснаците да не окажат никаква съпротива ли ? Много скоро ще ни оставят без комуникации, без интернет, без всичко което минава по спътници, месеци ни делят от това събитие. Те въобще не са глупави и бездарни. Сега ще има връщане назад във времето, ще се върнат техники които отдавна не ползваме. Азиатците също ще ни отрежат от всичко което вземаме от тях - масова електроника..просто забравете за такава.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • На фронта са говорили войниците че Сталин и Хитлер са като един и същ човек, те не са били прости и са мислили много коя е причината да се озоват пушечно месо и да стрелят едните по другите и да се убиват. Това нещо ще се разнищи също до най малкия детайл, няма да остане скрито нищо.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                Историята се повтаря. Навремето Хитлер анексира Австрия, Европа мълча. Хитлер анексира Судетите, Европа мълча. Хитлер анексира цяла Чехословакия, Европа мълча. Хитлер нападна Полша, Европа се събуди, но беше късно. Войната започна.

                Случва се и днес. Путлер окупира Южна Осетия и Абхазия, Европа мълча. Путлер окупира Крим, Европа мълча. Путлер нахлу в Донбас, Европа мълча. Путлер нападна цяла Украйна, Европа реагира, но беше късно. Войната започна. Рашизмът е съвременния нацизъм!
                Бият се винаги еднаквите, различните не се бият. То не може някой да скочи да гони другия от къщата му и другия да го приеме. Този език на омраза - ватенки, орки...той не обижда Путин, той е срещу народ и етност който има големи бомби. Разбира се че ще отвърнат. Руската олигархия я създаде Запада. Системата е сбъркана и боклук. Ценности - свободно движение на стоки, пари и хора. Това нещо е противоречиво и позволява концентрация на ресурсите в много малко на брой ръце. Какво казват хората - олигарсите да идат в окопите, и едните и другите това казват и украинците и руснаците.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Журавлев: только ЛГБТ мужики дарят друг другу цветы Но солнцеликие думают иначе
                  Не е препоръка за каквото и да било.

                  Коментар


                  • Историята се повтаря. Навремето Хитлер анексира Австрия, Европа мълча. Хитлер анексира Судетите, Европа мълча. Хитлер анексира цяла Чехословакия, Европа мълча. Хитлер нападна Полша, Европа се събуди, но беше късно. Войната започна.

                    Случва се и днес. Путлер окупира Южна Осетия и Абхазия, Европа мълча. Путлер окупира Крим, Европа мълча. Путлер нахлу в Донбас, Европа мълча. Путлер нападна цяла Украйна, Европа реагира, но беше късно. Войната започна.

                    Рашизмът е съвременния нацизъм!
                    Last edited by GiRo; 28.05.2023, 23:59.
                    Не е препоръка за каквото и да било.

                    Коментар


                    • https://www.youtube.com/shorts/0X6YB77ciYQ
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • https://www.youtube.com/shorts/WMYadhQd-qM
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Русоробите сте странни екземпляри. Роби на друга държава. До степен, че дори не можете да си представите, че може да си просто свободен човек, гражданин на ЕС, без да си фил на чужда страна. Според вас ако не си русофил си американо такъв. Тъжна картинка сте!
                          Last edited by GiRo; 28.05.2023, 21:50.
                          Не е препоръка за каквото и да било.

                          Коментар


                          • https://www.youtube.com/shorts/d241TQMh_Xs
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                              Ти как мислиш, кога ли започна? Ако Турция вкара армия в Кърджали и го анексира с измислен референдум, а след това нахлуе с още войски в Бургаска област, като през цялото време говори за някакво несъществуващо Бургаско опълчение и накрая след 8 години нахлуе за трети път за да превземе цяла България, която пък изведнъж станала нацистка ... Кога ще броим началото на войната, м? Давам ти простичък пример, като за теб с нашата страна, та дано схванеш колко абсурдно звучите отстрани.
                              Е там ти е грешката....даваш му пример с нашата страна, а не с тяхната. За България на тях не им дреме....

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                А и те се бият със САЩ , не с Украйна. Сега НАТО е ясно че е 99% САЩ и 1 % балъци.
                                ...ама КАКВИ БАЛЪЦИ!

                                Коментар

                                Working...
                                X