mitko2848, същите тези в Киев които вземат големите заплати за да служат в репресивните органи и комисиите които събират насилствено войници си намерете какво говорят за Запада, какво си мислят за него че и за нас бившите соц.държави които сме към запада. 1 стотинка няма да искате да им дадете, ние за тях сме ИДИОТИ и РОБИ които Запада е..бе. А за Запада да ги чуете какво казват и обещават да му направят...Потърсете си, имат места в нета където пишат каквото мислят. Един пост няма да напишеш в тяхна защита после.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНаблюдаваме отрицателно руZко настъпление. Ребятки, украинците с пет пъти по-малко население смешни ви направиха. Само бройката пушечно месо ви спасява в момента, но и това ще е до време
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеТоест за 9 дни (15.02 - 24.02) "зеления наркоман" придоби ядрено оръжие, нападна ДНР и ЛНР, Русия събра 200к души и оръжие и нападна Украйна?
Не знам как е при тебе, но аз силно се съмнявам, че война се планира за седмица. Особено когато 8 години си снабдявал сепаратистите с оръжие и хора.
Някой ден ще се разбере колко време преди 15.02 Шекерова е знаела, че Украйна ще бъде нападната, а обясняваше фафли.
Затова и никой да не се сърди, като на Русия не се вярва. Лъжите й, че не било нападение, най ми било учения промени дипломацията из основи.
Дали Украйна е целила да придобие ядрено оръжие, на нас тук, в този форум, няма да ни доставят данни. ГЩ на руската армия се занимава с това. Обаче, че поне приложиха всички сили да го предотвратят, не можеш да отречеш.
Аз също смятам че, нахлуването не беше добър ход но...не виждам добър изобщо са е имало. Та, Русия, поради доверчивост и добронамереност, явно, е допуснала грешката да позволи да бъде обкръжена и поставена в ъгъла. (Ами...събуди се и действа. ) Та, кой Е ПЛАНИРАЛ ВОЙНАТА, може да съдиш по това, кой е обкръжен, кой е поставен в ъгъла и на кого не оставиха вратичка за изход. И сега, идва моментът за заявлението на Захарова: На ТОЗИ фон, да я обвинява, че била еди-каква-си, кой има право? Има си държавни и тераси и те са приоритет. А войната, освен въоръжените сблъсъци, е още и едно голямо надлъгване.
Коментар
-
mitko2848, заплатите им са 3 пъти по високи от българските, има такива които си работят и няма голямо задълбаване във войнат и те показват колщо изкарват, минималната им заплата е ниска, при нас е висока за да се събират пари от данъци и осигуровки, но те са с доста по големи заплати. В Киев също вземат големи заплати тези в репресивните им органи, плащат заплати на лична охрана си наемат.D.Y.F-091066
Коментар
-
Наблюдаваме отрицателно руZко настъпление. Ребятки, украинците с пет пъти по-малко население смешни ви направиха. Само бройката пушечно месо ви спасява в момента, но и това ще е до време11:0 - оглушительный успех наших воинов под Новомихайловкой на Марьинском направлении! Лишь с помощью дронов аэробомберы роты «Булава» 72-й механизированной бригады отбили вражеский штурм и при поддержке побратимов из других подразделений уничтожили колонну на миллионы долларов из 11 единиц техники противника: 3 танка, 7 МТ-ЛБ, 1 БМП. Пожалуй, это одна из лучших наглядных демонстраций важности дронов, которые при определенных оперативных обстоятельствах на поле боя берут на себя роль артиллерии. Размотали так размотали!Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Дипломация с русия се води само защото има ядрено оръжие и е способна да унищожи планетата, само и само путю да не загуби власта над орките!
Та благодарение на руснаците сега никога повече нито една държава няма да се обезоръжи доброволно, виждайки измамата с Украйна.
Та така - в името на амбициите на Вови да е император, световния преход към мир и контрол върху ЯО отиде на кино. С пуканки.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Тоест за 9 дни (15.02 - 24.02) "зеления наркоман" придоби ядрено оръжие, нападна ДНР и ЛНР, Русия събра 200к души и оръжие и нападна Украйна?
Не знам как е при тебе, но аз силно се съмнявам, че война се планира за седмица. Особено когато 8 години си снабдявал сепаратистите с оръжие и хора.
Някой ден ще се разбере колко време преди 15.02 Шекерова е знаела, че Украйна ще бъде нападната, а обясняваше фафли.
Затова и никой да не се сърди, като на Русия не се вярва. Лъжите й, че не било нападение, най ми било учения промени дипломацията из основи.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Направо хвърчи в космоса икономиката- мужика с 3 пъти по- ниска минимална заплата от българската ходи да мре в Украйна или да стане инвалид, докато китайчето заселва Владивосток, изсича руската тайга и се жени за руските жени
. А за " победите на фронта" направо нямам думи- едно село не могат да превземат руснаците, за Киев и Одеса вече не се говори въпреки минималната военна помощ от Европа и спрялата в момента военна помощ от САЩ. С две думи- жалка работа
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Интересно ????
Как колективното западче със всичките си парички , наемници и украинци НЕ МОЖЕ да победи , тези ''дядо , баща и син ''........
Наистина смешно !!?!!
Велика нация! Слава на Украйна!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКъм момента, нямаше намерение и желание. Един друсан наркоман обаче, изказа едни мисли за ядрено оръжие, не се спря при поисканата от Русия защита и даже, след признаване на независимостта на ДНР И ЛНР , продължи да ги обстрелва... ЗАБРАВЯШ ТВЪРДЕ УСЛУЖЛИВО, НЕЩО.
Е, при ТОВА положение, какво очакваш?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеКакво стана с онова момченце геррррррасимм , бре ??
Уж Ррразззпад на РРРРАСИЯ ........ а то какво стана ?
РУСИЯ е цяла , икономиката и хвърчи , на фронта - Побеждава ...
Не така обаче е за други ..
- мужика с 3 пъти по- ниска минимална заплата от българската ходи да мре в Украйна или да стане инвалид, докато китайчето заселва Владивосток, изсича руската тайга и се жени за руските жени
. А за " победите на фронта" направо нямам думи- едно село не могат да превземат руснаците, за Киев и Одеса вече не се говори въпреки минималната военна помощ от Европа и спрялата в момента военна помощ от САЩ. С две думи- жалка работа
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар