IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

    Типичен комунист.
    Приписва своите на действия на противника си и се изкарва жертва.
    Ох, недей. Шъ съ разривЪ.

    Коментар


    • barbaron, те като умират да не би да спират да съществуват, времето е имагинерна величина. Има безброй много светове в които съществуваме и там се случва друго и ако наистина не са лоши и подходящи за един по напреднал Свят те отиват - ще ги има в такъв Свят, ако ли не просто информацията която представляват няма да съществува там, заличава се и се изтрива.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
        Честит празник! Бъдете щастливи и добри!
        Вместо да пожелае СМЪРТ НА РАШИСТИТЕ ПУТЛЕРИСТИ,
        синчето на комунистите пожелава на рашистите путлеристи:
        "Бъдете щастливи и добри!"

        Коментар


        • https://deepstatemap.live/#6/49.432/32.058

          https://t.me/DeepStateUA

          Коментар


          • Gerasim_Burgaski, ти като мълчиш за ядрената война не я спираш ? Там като се разсипе всичко и това оръжие не се знае под чий контрол ще бъде. Може да е под контрола на хора които заплашват с цел да им плащаш да те пазят нали да не ти се случи ядрено оръжие да ти хвърли някой случайно. Естественно че ще направят и някакъв пример за убеждение - ще гръмнат някъде и ще казват - ето вижте на тях какво им се случи..искаш ли те те сполети същото.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Gerasim_Burgaski, въпрос в момента много лесно се ловят истински чужди агенти ? Мислиш ли че е възможно да не могат да бъдат изловени ? Ако са били честни и по убеждение да ти кажа с такива хора няма проблеми, защото като ги убедиш че си носителна доброто те ще минат на твоя страна и няма да те ПРЕДАДАТ !!
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                v_tin, абсурд е данните да са верни, те в Киев смятат че имат 50к. армия там, реално са 10 пъти и че и повече по малко, но да кажем 5000 човека. Смятай когато са им плащали как някои хора които надуват числеността на войската ВСУ са си слагали по 80 евро в джеба на глава записан там че е на фронта. Всичко е лъжа, едно село хора са. Как се разрушава град - хората избягат и те със снаряди цял месец и 10 човека ще разрушат един град, то да не е 10 човека да го построят - няма да могат. Може да се обзаложим че има много хора които са много против войната да свърши, но има и ПРОСТИ да им осигуряват пари, а старите железа са за камуфлаж..не могат да искат само пари, а когато искат ПАРИ и ОРЪЖИЕ става съвсем друго - герои.
                Затова по някое време може да се прочете някой си там казал - тази война ще продължи 20 години, те и 50 ще искат да продължи и децата им и внуците от това да си изкарват пари.
                Хипотетично:
                След като Украйна изрита ру$нята, дали няма да им стане интересно кой и как е помагал на ватата? Няма да им много трудно да издирят един по един всеки, който е тролил и пропагандирал в полза на блатная.
                Мигар на МОСАД им беше трудно и то в онези години да издири нацистите из Южна Америка и да им се "отблагодари" за свършеното.
                Или ако Вашата любима РуZ вземе, че завладее цяла Европа (или поне Лисабон), в т.ч. и България или започне да мята ЯО, вие ще бъдете наградени и защитени?
                безплатен обяд няма.
                Надявам се да го знаете.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

                  Точно затова украинците никога няма да спечелят тази война!

                  От една страна са принудени да се бият с много по-силният руски противник...
                  ... от друга страна собствените им откачени нео-нацисти-психопати ги стрелят и ги убиват в гръб...

                  Докато руснаците се бият само на един фронт, мобилизираните украинци са принудени да се бият едновременно на два фронта - отпред ги убиват, и същевременно отзад техните ги стрелят и ги убиват също...

                  https://ok.ru/video/5336940284544


                  https://ok.ru/video/5333138147968

                  Ексклузивни кадри разкриват, че ВСУ се използват просто като пушечно месо

                  След неуспешното настъпление по Запорожкото направление, украинските нео-нацисти вместо да спасят и да помогнат на ранения си другар, те го разстрелват и го запалват...



                  ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ПОСЛЕ ТЕЗИ ИЗВРАТЕНИ ЗЛОДЕИ И ЗЛОСТОРНИЦИ КАК НАГЛО ЛЪЖАТ В ОЧИТЕ БЛИЗКИТЕ НА УБИТИЯ...ама то тъй...ама иначе... горкият загинал за родината... бил убит от "лошите руснаци"... Сигурно подобни небивалици разправят на близките на убитите украинци...

                  А БРУТАЛНАТА РЕАЛНОСТ Е, ЧЕ МНОГО МОБИЛИЗИРАНИ УКРАИНЦИ СА ЗАГИНАЛИ ОТ РЪЦЕТЕ НА ПРЕСТЪПНАТА УКРО-НАЦИСТКА ХУНТА НА зеления клоун!
                  Млъкнахте за ядрената война след напомнянето, че санкт петербург е на 32 секунди, а москва на около минута...

                  Ще млъкнете и за референдумите. После ще млъкнете и за всичко останало. Накрая само ще подсмърчате колко било нечестно.

                  Що ли НАТО не ви остави да изнасилвате 4-годишни деца, а?

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Какви активни боеве може да има там след като нямат хора, пускат някакви шпиц команди от по няколко човека, които не са имали касателство с фронта и нямат представа какво става, ВСУ са изоставени, гладуват. Щом са стигнали пенсионери с пенсии по 1000 гривни да им пращат пари, а това са 50 евро. Може да си представиш за какъм провал става въпрос. Също почнаха да пускат видеа как избягалите от Украйна ще се върнат като свършела войната, отдолу в коментарите такива избягали ги псуват и им казват че НИКОГА няма да се върнат в Украйна. Натовска техника е повредена, така идва и първо трябва да я ремонтират малко а и за това нямат хора, после кой ще се качи в нея ? Щом руската армия не може да им наделее явно толкова и искат да ги победят на фронта. На мен ми изглежда абсолютно нормално войната да е умряла. Вижда се така дълго планираната атака колко е осъществима от някакви задници които си стоят в Киев или се скъсват да обикалят Света.
                    Хубавото е че е пълно с български боеприпаси в украинската армия. Имаме голяма заслуга за стотиците хиляди изтрепани и осакатени инвалидизирани азиатски орки. И нашата помощ тепърва ще се увеличава.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

                      Трябва по-често да се припомнят тези славни за България събития, раболепно укривани от майкопродавците и преди, а и сега. Да не се забравя какво са вършили "признателните" ни "братушки", като благодарност че сме им дали език, вяра и държавност....


                      ДА !

                      честит празник преди раZZпада

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Бъpзоходко, малки групи от по 10-тина човека ги правят тези пробиви уж, просто там не е имало почти никой да им окаже съпротива, това са такива места. ВСУ са изоставени буквално, те имат други искания, последното е да минат в настъпление. Пускат разни шпиц команди. Те дори не са били на фронта до сега, и нямат и никакъв контакт с другите които отдавна са там..защото ако видят каква е ситуацията едва ли ще настъпват. Мобилизирани не могат да им изпращат, онези казват само доброволци, никакви мобилизирани. Мобилизирани са ги нападали, те като дойдат и ни обиждат само, стрелят по нас, човека казва - пане президенте не ги изпращайте.
                        Без масква, санкт петербург,мурмаснк, без черно море, откъде и как точно ще водите някаква война????
                        Владивосток е с китайско име вече.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

                          Толкова тези които са на фронта като пуснат видеа и все това казват - водят ни 300 човека, а ние сме 27 само и се снимали всичките, може да бъдат преброени. Дори 10к да много за украинците, те получиха много бронираната техника и на фронта не се вижда, то вярно че се чуваха двигателите как работят по на 3 по на 2 дори цилиндъра, но ако имат хора които да я ремонтират те щяха да я използват, но няма и кой да ги кара тези машини, поне до фронта да ги закарат. Русия е в същата ситуация, армията им не я включват защото казват че е СВО, сега са обявили уж обща мобилизация при положение че онези пък реват - ние защо стоим. Стоят защото другите големи балалайки, ще дойде НАТО казват и те пък си пазят силите и ги чакат. Пригожин не лъже, не му дават боеприпаси, пазят ги за по сериозната ситуация. Те имат много от новите ракети - Кинжал, но не използват нито една, пазят ги, става въпрос за хиляди бройки. Онази установка Патриот която удариха, това е удар с ракета примамка, не е никакъв Кинжал, един Кинжал само по тякакъв щаб който ударили в който е бил Залужни или не е бил, не е ясно..толкова една ракета са прежалили. Едни големи, големи приказки..е всичко, а армията ще умре от глад, поне ВСУ са гладни. Отвоювали 1.4 км..по добре не го казвай, или онова село със сградата с по стените на която се е отлющила 20 слоя боя, толкова изоставено и запуснато нещо и те го снимат и се гледа, не мисля че хората които го виждат не разбират за какво става въпрос.


                          Украйна става все по силна и по силна,защото мотивацията на украинците да се бият за своята държава и просперитет е много голяма.Западът помага много на Украйна и това ще забие последния пирон в разпадането на кагебейската власт и разпердуширването на Русия,както стана със СССР.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                            Честит празник! Бъдете щастливи и добри!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                              Така е Марко !!! Особенно тука , много му личи на хобита .
                              Хората му показват карикатура на политическото и икономическото джудже - убиец ПУТЛЕР
                              презряно и мразено от целия цивилизован свят,
                              той ни показва уважавания от целия цивилизован свят политически и военен гигант ЗЕЛЕНСКИЙ

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Честит Ден на Русия, 12. Юни!


                                Начело на Кремъл винаги е имало невменяеми старчоци, ама тоя, последния отдавна е изплискал легена, дори Елцин беше по в час от него...

                                Коментар

                                Working...
                                X