IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Хайде Слава Украине !
    Героям слава!
    Не е препоръка за каквото и да било.

    Коментар


    • Айде споко де. Ще рече човек, наистина си се сгрижил.

      Коментар


      • Коментар


        • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

          Това директно от Москва ли ти го изнесоха като информация, или прекият ти ръководител във фабриката за тролове ти е казал това да го напишеш? Защо все още не си заминал да живееш в този човешки рай-Мо$ква
          Че твоя работа ли е?

          Коментар


          • Gerasim_Burgaski, там е работата че и руснаците мълчат. А тази централа е въпрос на време да гръмне. Беше и писано още преди войната, Украйна заплаши че ще я взриви..само малко се отлага. Не ми пука нито за болните амбиции на Украйна, нито за тези на други. Важното е че тази радиация от 6 реактора които не могат да се спрат ще дойде до България и цяла Европа ще поръсят. А тя Европа си чистеше реакторите, спираше ги точно от страх от аварии. Украйна в никакъв ЕС няма да влезе и ще бъде затворена като презряно псе сама. Никой не ги иска, всички ги мразят и правилно ги ненавиждат.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Украйна за това което прави заслужава една много висока бетенна стена и никаква Европа за тях. Те измислили това нещо с това фалшиво гориво и то сега не може да се извади от реакторите, горивото на Уестингхаус - американците. Тази фирма трябва да бъде затворена, тези реактори не са шега. Като гръмнат реакторите и ще замърсят за стотици години, дори хиляди. 3000 години трябва да минат за да се разпаднат някои елементи, тези идиоти имат ли представа какво правят, до тогава никаква Украйна няма да има, те и без това са изчезващ вид. Да не мислите че украинците които бягат от там ще се върнат ! Само ако ги слагат в чували и в самолети насила да ги екстрадират. А там където са избягали децата им ще крият че са украинци, момчетата няма да се ожени никога за украинка, момичетата за украинец. Те ще крият своя произход, какви са били родителите им. Хайде Слава Украине !
              Това директно от Москва ли ти го изнесоха като информация, или прекият ти ръководител във фабриката за тролове ти е казал това да го напишеш? Защо все още не си заминал да живееш в този човешки рай-Мо$ква

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Всички имат такива разработки за климата, и Русия има и Китай и САЩ може би са най напреднали. Трябва да се разберат и да се направи каквото е необходимо, а там може да се направи успередно и малък язовир да се увеличи обема на водата. Може да се мисли как да се спрат напълно реакторите после и то много внимателно, може би роботи трябва да се построят за тази цел.
                https://sgp.fas.org/crs/nuke/R45861.pdf

                Congretional Research Servise

                Russia’s Nuclear Weapons:
                Doctrine, Forces, and Modernization
                Updated April 21, 2022

                47 страници, не е за неграмотни плоскоземци.

                https://rusi.org/explore-our-researc...neration-icbms

                Защо просия избра пак течно гориво за следващите си Междуконтинентални балистични ракети?

                Ами, щото не могат да направят твърдо!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                  Добре, че сте Великите китаеведи като теб. Крепите света на раменете си, нале.
                  https://oilprice.com/Energy/Energy-G...h-In-2022.html

                  Рекордно производство на газ..
                  Natural gas production in the Permian Basin climbed to 21 billion cubic feet per day in 2022, a 14% increase on the year before.

                  Това се намира в Тексас, между другото...

                  Явно пак няма да студуваме, а redник?

                  https://tradingeconomics.com/commodity/eu-natural-gas

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    satz, ще светят кулата в цветовете на всякакви държави, искат всички да са им приятели, удариха кьоравото и вече гонят 7 трилиона придошли при тях пари. САЩ в сравние с тях хващат едно с три букви, Европа също но по голямо, а най голямото огромно е за Украйна. Нещо комисионна няма ли да дадат на НАТО, това са 7000 милиарда. В Европа имаме запекла атомна централа, най голяма с 6 реактора която руснаците ще охлаждат следващите 30 години да и се разпадне, изгори горивото..паднала им се работата на селския луд.
                    Meanwhile: украинците за 5 дни да ОТвоюваха повече територия, отколкото руZките орди (вкл. Вагнер) успяха да ЗАвоюват за предходните 6 месеца - Джейк Броу:

                    https://youtu.be/y_FwWB31sFM

                    Сумарно, в момента блатната джамахирия контролира по-малко украинска земя, отколкото преди началото на “спецоперацията”. Присъединените на хартия към РФ Донецк, Луханск, Херсон и Запорижия вече не са “изконни руZZки територии”, а “сива зoна”, т.е. и Путин не знае чии са и кога ще изринат башибозука му оттам.

                    Коментар


                    • Медведев предложил провести санитарную зону по границам Львова
                      Москва, 14 июня, 2023, 09:37 — ИА Регнум.
                      Санитарная зона на Украине должна пройти по границам Львова, написал 14 июня зампред Совбеза РФ Дмитрий Медведев в своём Telegram-канале.---------------------------------------------------------------

                      Подготовленные и снабженные техникой НАТО бригады ВСУ несут огромные потери в контрнаступлении — Washington Post

                      ▪️Солдаты 37-й бригады ВСУ прошли современную подготовку по стандартам НАТО и были вооружены поставляемым с Запада оружием, но уже в течение 20 минут после их наступления понесли тяжелейшие потери.
                      ▪️В подразделении военного с позывным "Дровосек" было около 50 человек, и 30 не вернулись — они были убиты, ранены или захвачены русскими.
                      ▪️5 единиц бронетехники подразделения были уничтожены за первый час.
                      ▪️“Мы остались там в поле, без танков и тяжелой бронетехники. Нас обстреливали из минометов с трех сторон. Мы ничего не могли сделать ”
                      - сообщает боевик.
                      ▪️"Тяжелые потери батальона предвещают ужасную цену, которую готовы заплатить - и считают, что должны заплатить — украинские лидеры", пишет Washington Post.--------------------------------------

                      За последние сутки потери противника на Южно-Донецком и Запорожском направлениях составили более 800 военнослужащих, 20 танков, четыре машины пехоты, 15 бронемашин, две американские артсистемы М777, гаубицы «Мста-Б» и Д-30, а также машина РСЗО «Град», сообщил на брифинге официальный представитель Минобороны генерал-лейтенант Игорь Конашенков.
                      https://vz.ru/news/2023/6/14/1216571.html

                      Коментар


                      • Опять генерал Дождь вмешался. В дождь НАТОвская техника не воюет, особенно в поле, поскольку предназначена для бурь в пустынях и несении свободы в арабские города. А пехоты пока не добавили столько, сколько надо. Хотя у них и есть столько, мясо еще не кончилось, но - что-то мешает постоянно.

                        Или кто-то.

                        Запорожское направление, идут дожди, противник ждет хорошей погоды для очередного наступления. Ночью дистанционно нас закидали минами. Они тренируются, летают квадракоптеры, они меняют частоты - проводят радио тренировки.

                        Противник в 4:00 попытался на танке с пехотой выскочить на позиции наших подразделений, но был уничтожен с помощью огнеметчиков и БМП-3.

                        ____
                        Тяжелая ситуация вокруг Великой Новоселовки, идут жестокие бои. ВСУ копят резервы для очередного прорыва и наступления, обстановка вокруг н.п. Макаровка остается тяжелой, бойцы с мест уничтожают врага и не дают прорвать.

                        На связи Атлет.

                        "Архангел Спецназа"
                        https://t.me/swodki/271651

                        Коментар




                        • Коментар


                          • Брояча си върти

                            Коментар


                            • Bradley в степите на Украйна:"Бронята е по-лоша, отколкото на снегорин"

                              Коментар


                              • И кой щяла да победи Русия - САЩ които както се разбра вече също са много зле подобно на тях. Този Скот Ритър..военен глупак и той.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X