IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Ами то и на мен https://ruspanorama.ru/така ми каза, но аз продължих.
    Но, който го е страх от мечка, не ходи в гората
    Не ми се търси сега, но погледни в русвесна има справки
    Аз да не съм луд и глупав, та да отивам на https://ruspanorama.ru/ и русвесна да им чета лъжите

Стига ми да гледам и слушам путлеристките клоуни на Россия-1 и Россия-24
    Царе на комедията са Ти също
    Last edited by mibova; 24.07.2024, 08:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
      С начала июня оптовые цены на бензин Аи-95 в России взлетели на 44%, превысив 70 тысяч рублей за тонну.

Ответом властей стало засекречивание статистики
      I kolko струва този бензин който е с 44% увеличен, покажи една снимка на бензиностанция от която област искаш към днешна дата. И колко литра бензин има в един тон

това е към 19 януари самара

Нека да ти помогна още малко- https://bg.fuelo.net/world/country/44 бензин 1,15 лв за литър

ади фостата
      Last edited by v_tin; 23.07.2024, 17:00.

Коментар

• С начала июня оптовые цены на бензин Аи-95 в России взлетели на 44%, превысив 70 тысяч рублей за тонну. А на рынке возник его «хронический дефицит», рассказывали Reuters источники среди трейдеров. Стоимость Аи-92 на Санкт-Петербургской бирже с начала года выросла на 23% и приблизилась к рекордам осени 2023 года, когда страну охватил топливный кризис в разгар уборки урожая.

После серии украинских ударов по крупнейшим российским НПЗ объемы переработки нефти в июне упали до двухлетних минимумов. Выпуск бензина, согласно Росстату, с конца декабря по конец мая обвалился на 20%, а дизельного топлива — на 11%.

Ответом властей стало засекречивание статистики

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

По 1300-1400 човека на ден.Нищо не е .Бабьй опять нарожают.
          Не ми се търси сега, но погледни в русвесна има справки колко човека, на кое направление, каква техника е ударена. Преди 2 дни се говореше за общо избити 3020 човека за ден- разбираш ли- 3020 човека за ден- ти ми говориш за 1000

Коментар

Ааааааааа виргилчо, ииииииии колко са големи жертвите- сигурно колкото са паднали приходите от нефт и газ. Нали така
            По 1300-1400 човека на ден.Нищо не е .Бабьй опять нарожают.

Коментар

• Бавно загрява, че то така е по ПЛАНЪТ бре

Last edited by satz; 23.07.2024, 16:18.

Коментар

• Ааааааааааа братчеди иранската фрегата дето потъна в бандер абас я извадили и я пратили да се възстановява, сматайте какво е станало с руските корабчета. Най вероятно вече са ги извадили всичките и вече дебнат зад ъгъла
                Reuters: власти Ирака хотят, чтобы США начали вывод войск уже в сентябре

Там е най -голямата им база в света
                Last edited by mibova; 24.07.2024, 08:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Браво. Огромно постижение е превземането на Новоселовка.Подробности са,че е постигнато с големи жертви от руска страна.
                  Ааааааааа виргилчо, ииииииии колко са големи жертвите- сигурно колкото са паднали приходите от нефт и газ. Нали така

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                    Итак:
                    нъл маскавчани нямаше да одят на фронта
                    Пишеш колкото да не заспиш- от москва са най много войниците, просто защото е най голям град

А бе какви опорки ви дават- направо не е истина какви глупости пишете

Коментар

• Браво. Огромно постижение е превземането на Новоселовка.Подробности са,че е постигнато с големи жертви от руска страна.

Коментар

• Итак: 5 миллионов 200 тысяч — сумма всех выплат, и московских, и федеральных, за первый год службы. Из них от Москвы 1 миллион 900 тысяч рублей единовременно после заключения контракта

ребетки що така бря - дефицити нещо на дабраволци нъл маскавчани нямаше да одят на фронта

Коментар

• ХАйде затка, да се накефиш- 7 minutes ago! Russia's best SU-25 pilot did not move when attacked by US anti-air (youtube.com)

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Абе ти не разбра ли, че никой нормален човек на земята не вярва на
                            лъжите и пропагандата на путлеристките средства за дезинформация
                            l]
                            Недей вярва барби, да знаеш аз много лъжа

Колапс на украинците в Харков и Торецк: Руската армия превзе Степова Новоселовка, Пишани и Пивдино! - Военни новини 24/7 (warnews247.gr)

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Да бе, да https://ruspanorama.ru/... byvsh-sssr/ukraina/...

Затова броузера ми вика:
                              ----------------------------------------
                              Връзката ви не е частна
                              Възможно е злонамерени лица да се опитват да откраднат личната Ви информация от сайта ruspanorama.ru (например пароли, съобщения или номера на кредитни карти). За да разберете повече
                              ---------------------------------------- т.е.
                              [/URL]
                              ------------------------------------------
                              Ами то и на мен така ми каза, но аз продължих. Но, който го е страх от мечка, не ходи в гората

Коментар

Както писах преди час
                                Российский комплекс «Искандер» в Харьковской области выпустил ракеты по базе с натовскими инструкторами, ВИДЕО!!
                                Удар по зданию. Сильный взрыв. По данным военного ведомства, уничтожены не менее 50 специалистов, в том числе из США.
                                23 июля 2024, 12:04
                                Абе ти не разбра ли, че никой нормален човек на земята не вярва на
                                лъжите и пропагандата на путлеристките средства за дезинформация

Не мога да потвърдя твърденията в запитването Ви за предполагаем руски ракетен удар по инструктори на НАТО в Харковска област. Предоставените резултати от търсенето не съдържат никаква информация за такъв инцидент.

Важно е да се отбележи, че към непроверени твърдения за военни удари или жертви трябва да се подхожда с повишено внимание, особено когато са представени без достоверни източници. Дезинформацията може да се разпространи бързо по време на конфликти.

Резултатите от търсенето все пак съдържат известна релевантна информация за текущата ситуация в Украйна:

1. Има съобщения за продължаващи руски ракетни удари по украински градове, включително по цивилни райони. Например при неотдавнашно нападение в Кривой Рих според съобщенията са загинали 9 цивилни и са ранени 29 други, включително деца[5].

2. Страните от НАТО предоставят обучение и подкрепа на украинските сили, но това обикновено се прави извън Украйна, за да се избегне пряка конфронтация с руските сили[1][4].

3. Руски официални лица направиха изявления, в които критикуваха западното участие в конфликта, но тези твърдения трябва да се разглеждат критично и в контекст[5].

4. Конфликтът продължава да оказва значително въздействие върху цивилното население и инфраструктурата в Украйна[3][4][5].

Без проверена информация от надеждни източници би било безотговорно да се потвърдят или отхвърлят конкретните твърдения, изложени в запитването Ви. Ако подобен инцидент се беше случил и беше потвърден, той вероятно щеше да бъде съобщен от множество достоверни източници на новини и международни организации.

Цитати:
                                [1] https://www.rferl.org/a/ukraine-fran.../32983756.html
                                [2] https://tass.com/world/1790905
                                [3] https://understandingwar.org/backgro...t-july-10-2024
                                [4] https://www.understandingwar.org/bac...nt-june-2-2024
                                [5] https://press.un.org/en/2024/sc15732.doc.htm

Коментар

Working...
                                X