Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmitko2848, имам работа, коренно различна от постове тук.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmitko2848, хвърляш всичко метално, дори метални копчета на дрехите произвеждат лъчение, ако не си ходил никога на зъболекар най добре. Далеч от всичко в което има дори и малко метал и през полето бягаш, бягаш..може да успееш ако нямаш пломби.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
При мен е 1,68, преди месец беше около 1, 75. Само не разбрах какво е общото между сво и бензина, но това са някакви твои мисли
дай да ти съберем по някой лев и да те финансираме поне за Минск ако не и за Маскватова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 7 Харесвания
Коментар
-
https://www.facebook.com/10000911571...08622597465136
Лесно е за схващане и от най залупения соросоид в България ....
Коментар
-
Малко контрановини на тези,които ви четат от украинския пресцентър вътре в БНР. Тях съм си набелязал за подигравка- сляпо четене едно към едно на всички пасквили, изречени или излъчени от името на Зеленски, сляпо повтаряне само на това,което излъчват украинските медии...и тук-там, напоследък вече,стеснително руски полуновини...
Така че реално новини няма, а има неизвестно защо, български мисирски слугинаж на украинското президентство...
И така- от дни ни повтарят мантрата на Зеленски,че 78 селища в Курска област са заети от украинските войски...
Близо до истината ,но не съвсем-в над 30 села и селища/при руснаците-посьолок и село не са едно и също!!/ в Курска област в момента са "заседнали" групи и малки подразделения...Така са разбити стратегически-да бъдат "прочиствани" на малки групи и малки бронеколони/ 3-4 или не повече от 6-7 машини/
И сега най-веселото:
-тъй като руснаците още на третия -четвъртия ден преградиха почти всички възможности за доставяне към частите на ВСУ на боеприпаси,храна и медицинска помощ, в момента в този брой курски селища украинците се окопават в напуснатите руски къщи.Пръвръщат ги във временна база за оцеляване...Отбраняват се,докато имат боеприпаси или докато се предадат.
Но най-важното-всички килери с храна и зимнина се превръщат в хранителна база на обкръжените украинци...Всеки или всяка група,докопала се до къща с такъв килер със зимнина,оказва се,не мърда и не иска да я напусне лесно...
И военкорът Сладков пише,че от руска страна има поголовни подигравки :"Ще се отбраняват,докато има бабини буркани в килера...После ще вдигнат ръце..."
Та това е историята със заседналите украински части в няколко десетки руски гранични селища,КЪДЕТО СЕ БИЛИ ОКОПАЛИ-украинците в момента са на прехрана на руските баби и дядовци,на които поглъщат зимнината без остатък...
От този по-добър хранителен тил,здраве му кажи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеЕкипаж на армейската авиация с хеликоптер Ми-35М унищожи струпана жива сила и бронирана техника на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в пограничния район на Курска област, съобщи руското министерство на отбраната.
„Екипажът на армейската авиация на хеликоптер Ми-35М нанесе въздушен удар по струпване на жива сила и бронирана военна техника на подразделенията на Въоръжените сили на Украйна в пограничния район на Курска област. Ударът е нанесен с авиационни ракети по разкрити позиции на противника“, съобщиха от ведомството. Според разузнаването личният състав и бронетехниката на ВСУ са били унищожени.
Last edited by v_tin; 21.08.2024, 13:44.
Коментар
-
Екипаж на армейската авиация с хеликоптер Ми-35М унищожи струпана жива сила и бронирана техника на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в пограничния район на Курска област, съобщи руското министерство на отбраната.
„Екипажът на армейската авиация на хеликоптер Ми-35М нанесе въздушен удар по струпване на жива сила и бронирана военна техника на подразделенията на Въоръжените сили на Украйна в пограничния район на Курска област. Ударът е нанесен с авиационни ракети по разкрити позиции на противника“, съобщиха от ведомството. Според разузнаването личният състав и бронетехниката на ВСУ са били унищожени.
Коментар
Коментар