IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    А вие защо киснете тук ? Кой ви плаща ?
    На мен ми плаща самият Байдън

Коментар

• А вие защо киснете тук ? Кой ви плаща ?
      D.Y.F-091066

Коментар

mitko2848, имам работа, коренно различна от постове тук.
        Сетих се, ти си Наполеон.

Коментар

• mitko2848, имам работа, коренно различна от постове тук.
          D.Y.F-091066

Коментар

mitko2848, хвърляш всичко метално, дори метални копчета на дрехите произвеждат лъчение, ако не си ходил никога на зъболекар най добре. Далеч от всичко в което има дори и малко метал и през полето бягаш, бягаш..може да успееш ако нямаш пломби.
            Ти вместо да ми обясняваш фантасмагории вземи почни някаква работа, че с тия постове за копейки и август месец трябва да пишеш вместо да отидеш на почивка някъде

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

При мен е 1,68, преди месец беше около 1, 75. Само не разбрах какво е общото между сво и бензина, но това са някакви твои мисли
              колко трябва да си окаян, че да вадиш копейки чрез деноношно пускане на хибридки и да живееш в Германия

дай да ти съберем по някой лев и да те финансираме поне за Минск ако не и за Масква
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• последно, че не разбрах: Война ли е или Спец операция?
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ребятки, Монголия що ви резна така за "силата на Сибир"?

Коментар

• Ноо Христос ли,Сатаната ли нещо е недоволен от чесността на молитвите

"После молебна взорвалась еще одна цистерна."

Коментар

• Два пожарных поезда, три самолета Ил-76 МЧС рф, 600 пожарных не могут справиться с огнем и взрывами новых цистерн.
                      Так что в ход пошли действительно сильные средства.

ахмак Сила!!! слава путину

Коментар

• https://www.facebook.com/10000911571...08622597465136

Лесно е за схващане и от най залупения соросоид в България ....

Коментар

• Малко контрановини на тези,които ви четат от украинския пресцентър вътре в БНР. Тях съм си набелязал за подигравка- сляпо четене едно към едно на всички пасквили, изречени или излъчени от името на Зеленски, сляпо повтаряне само на това,което излъчват украинските медии...и тук-там, напоследък вече,стеснително руски полуновини...

Така че реално новини няма, а има неизвестно защо, български мисирски слугинаж на украинското президентство...

И така- от дни ни повтарят мантрата на Зеленски,че 78 селища в Курска област са заети от украинските войски...

Близо до истината ,но не съвсем-в над 30 села и селища/при руснаците-посьолок и село не са едно и също!!/ в Курска област в момента са "заседнали" групи и малки подразделения...Така са разбити стратегически-да бъдат "прочиствани" на малки групи и малки бронеколони/ 3-4 или не повече от 6-7 машини/

И сега най-веселото:

-тъй като руснаците още на третия -четвъртия ден преградиха почти всички възможности за доставяне към частите на ВСУ на боеприпаси,храна и медицинска помощ, в момента в този брой курски селища украинците се окопават в напуснатите руски къщи.Пръвръщат ги във временна база за оцеляване...Отбраняват се,докато имат боеприпаси или докато се предадат.

Но най-важното-всички килери с храна и зимнина се превръщат в хранителна база на обкръжените украинци...Всеки или всяка група,докопала се до къща с такъв килер със зимнина,оказва се,не мърда и не иска да я напусне лесно...

И военкорът Сладков пише,че от руска страна има поголовни подигравки :"Ще се отбраняват,докато има бабини буркани в килера...После ще вдигнат ръце..."

Та това е историята със заседналите украински части в няколко десетки руски гранични селища,КЪДЕТО СЕ БИЛИ ОКОПАЛИ-украинците в момента са на прехрана на руските баби и дядовци,на които поглъщат зимнината без остатък...
                          От този по-добър хранителен тил,здраве му кажи!

Коментар

• Варна потъна в мрак посред бял ден, небето не се вижда заради... ВИДЕО

Бушува огромен пожар - горят вулканизатор, строителни борси и автосервизи

петров и башкиров???

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                              Екипаж на армейската авиация с хеликоптер Ми-35М унищожи струпана жива сила и бронирана техника на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в пограничния район на Курска област, съобщи руското министерство на отбраната.

„Екипажът на армейската авиация на хеликоптер Ми-35М нанесе въздушен удар по струпване на жива сила и бронирана военна техника на подразделенията на Въоръжените сили на Украйна в пограничния район на Курска област. Ударът е нанесен с авиационни ракети по разкрити позиции на противника“, съобщиха от ведомството. Според разузнаването личният състав и бронетехниката на ВСУ са били унищожени.

Kaкъв екипаж, гледай тук- https://www.youtube.com/watch?v=bo1hvim2s1k , брадлита, мтлб, абрамси за хората дори не говоря. Пишат по руските форуми че кабовете са обурудвани вече с детектори за движение, защото проследявали вече движещите се цели и имали около 80% успеваемост направо в целта да ударят, то не че е проблем една 500кг бомба да удари на няколко метра от кола или танк, все едно - броят се поразени
                              Last edited by v_tin; 21.08.2024, 13:44.

Коментар

• Екипаж на армейската авиация с хеликоптер Ми-35М унищожи струпана жива сила и бронирана техника на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в пограничния район на Курска област, съобщи руското министерство на отбраната.

„Екипажът на армейската авиация на хеликоптер Ми-35М нанесе въздушен удар по струпване на жива сила и бронирана военна техника на подразделенията на Въоръжените сили на Украйна в пограничния район на Курска област. Ударът е нанесен с авиационни ракети по разкрити позиции на противника“, съобщиха от ведомството. Според разузнаването личният състав и бронетехниката на ВСУ са били унищожени.

Коментар

Working...
                                X