Не четете или не помните, бяха публикували статистика че последните тримесечия Русия продава нефта няколко долара над световните цени - през юни на 92$ беше а вие сякаш си живеете във времето на Залужни още. Затова и Индия намали вноса. Много е търсен явно уралският нефт - смесват го от Венецуела до Саудитска арабия със собствения добив. Бях го изложил някъде - проверете в световната икономика
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Въпросът е зададен по начин, който, да разкрие по-задълбочено същината. А тя е - аз вече споменавах - че Русия, покрай другото, прави старателно стъпка по стъпка с цел да избяга от зависимостта от износа на суровини. Помисли: Ако жените силово и политически са занижени отвън, по-висок износ, само ще кумулира пропуснати ползи (в сравнение със случая на износ на нефтопродукти, като например масла, дизелово гориво, керосин, гудрон и други, след преработка на същия петрол). Та, Вергилчо дали не разбра или се престори но, аз целях да го доведа дл разбирането на ТОЗИ факт. Понеже не ключа непрекъснато тук, съм пропуснал да видя, какво е изтрил модераторът. Ако ТОВА е бил отговорът на В., не знам какво точно е казал.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Vergil1975 , може да им е по изгодна по ниската цена, парите ако влизат в Русия после е едно, ако останат по банки в чужбина е съвсем друго за държавата и хората които живеят в нея. Това не го калкулираш нали, после ама то в Русия нямат това, онова. Виж те хората да си върнат после всичко се оправя.D.Y.F-091066
Коментар
-
Вчера писаха за група от 30 човека, която се е опитала да влезе в русия, днес има видео за унищожението им- ФСБ России показало уничтоженных иностранных диверсантов в Брянской области
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Изобщо, цялата тази агитация за това, колко тези и онези били "лоши", "калпави" и др.при положение, че не познаваш изходните условия, са си чиста проба глупави.Last edited by Pyramid; 29.10.2024, 17:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Наистина се учудвам, че си е направил труда да отговаря на тъпия ти въпрос!Last edited by Pyramid; 29.10.2024, 17:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеСамо Индия е спестила над 10.5 милиарда долара от занижените цени,на които купува руски нефт от началото на войната до май 2024г.Сега със сигурност са повече. Ама тук някои разправят как санкциите не били се отразили на Русия.Last edited by Pyramid; 29.10.2024, 15:27.
Коментар
-
Казвах ли ти, че не си прецизен? Потвърждавам. А сега, прочети отново въпроса.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, сега ще накажат тези нихилисти които не ценят рублата, ще им ги изкупят евтино и после ще им ги продадат скъпо. Имат много евро и малко по малко долари и паунди, сега кухарите ще внесат в бюджета без да искат. Така се прави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Хахаха-викаш нямат нужда от повече приходи в руският бюджет. Пенсиите и заплатите им са най-високите в света,инфраструктурата перфектна,военната индустрия е номер 1,та затова внасят оръжия от Северна Корея.
Коментар
-
Ако ми обясниш, от какъв зор и е на Русия да произвежда повече, шапка ще ти сваля. Колко да произвеждат, си решават там, защо да слушат недоброжелатели? Обясни ни, моля.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Русия ИЗГУБИ пазарите си на Запад.И преди войната нефта им беше същият. Сега продава на Индия, Китай и Турция на занижени цени.
А колко повече петрол е произвела?Щото гледам, че украинците удрят по рафинериите,та дори и да има увеличение на производството на петрол,тия удари ги връщат в изходна позиция.
Коментар
Коментар