IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Абе ти не помниш как само преди няколко дни обясняваше колко добре се е живеело по времето на комунизма.
    Момент: "Комунизма" ли съм възхвалявал, или по-добрия живот в България? Колко пъти ме чу да плюя по частната собстверност, по свободната стопанска инициатива, по капитала? Ти май не правиш разлика, а?
    Last edited by Pyramid; 01.11.2024, 18:04.

Коментар

Ами просто на България не й трябва такова голямо количество газ.Използваме около 3 милиарда кубически метра на година,а Южен поток щеше да пренася по 30.
      А войната НИКОГА няма да засегне България, но ако я засегне аз пръв ще съм на фронта да си браня Родината. Аз ако бях страхлив никога нямаше да съм работил това,което работих 20 години.
      О, не. Недей, моля. Чак ме стресира, травмира, шашардиса ме. Иначе, факт: Системата на МО, търпи доста посредствени, инертни и просто глупави хора. Когато трябва да затуляш дупки, не търсиш ум в чепа за зеле.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Газът от северен поток също не беше изцяло за Германия но голяма част оставаше там на ниска цена

Ако газът от южен поток не остава в България на ниска цена за това кой е виновен. Руснаците или нашите политици?

Водещите наши парти на кого са васали на Русия или на ЕС???

А за това колко е изгодна войната за БГ ще разбереш ако горещата и точка стигне България, тогава всичките ястреби ще се покриете в миши дупки
        Ами просто на България не й трябва такова голямо количество газ.Използваме около 3 милиарда кубически метра на година,а Южен поток щеше да пренася по 30.
        А войната НИКОГА няма да засегне България, но ако я засегне аз пръв ще съм на фронта да си браня Родината. Аз ако бях страхлив никога нямаше да съм работил това,което работих 20 години.

Коментар

И какво ни грее дали ще има"Южен поток"при положение, че газът нямаше да е за България. И сега има руски газопровод през България "Турски поток'.Същата история, само дето този пренася по-малко газ.А Русия от дълги години наложи високи мита на нашите стоки. Износа ни за там така или иначе не беше висок.Но пък сега имаме рекордно производство на оръжия.Военните заводи работят на три смени и още се откриха.Така че за България е изгодно тая война да продължи.
          Газът от северен поток също не беше изцяло за Германия но голяма част оставаше там на ниска цена

Ако газът от южен поток не остава в България на ниска цена за това кой е виновен. Руснаците или нашите политици?

Водещите наши парти на кого са васали на Русия или на ЕС???

А за това колко е изгодна войната за БГ ще разбереш ако горещата и точка стигне България, тогава всичките ястреби ще се покриете в миши дупки

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

И къде е възхвалявал комунизма? Ще ни покажеш ли, моля?
            Абе ти не помниш как само преди няколко дни обясняваше колко добре се е живеело по времето на комунизма.

Коментар

Той знае само да хейти ,да възхвалява комунизма и да плюе по ЕС.
              И къде е възхвалявал комунизма? Ще ни покажеш ли, моля?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не само това. Не знам дали горнооряховските отрепки са наясно, но Евросъюза в момента дава луди пари за развойна дейност в областта на военното производство. Бюджета е многомилиарден и се раздават по 5 милиона EUR за проекти за разработка на дронове - пълзящи, плуващи или летящи, като има едно единствено изискване - целия дрон да се състои само от части и софтуер европейско производство. Дори и американските чипове са забранени. Всичко в дрона трябва да си е наше европейско. Та да благодарим на путин за тези многомилиардни военни бюджети.

И най-важното - парите се дават не за завършено изделие, а само за разработка на идеен технически проект и най-много за опитен образец. Та познайте как една камара интелигентни хора в България от хобито си ще направят пачки с пари, а разни отрепки-предатели в този форум ще ги критикуват със злоба и завист. Бас ловя, че горнооряховския "изобретател" все още не си е написал собствения проект и нещо повече - дори не знае за тези проекти.
                Идея нямаш, какви ги е вършил горнооряховският ти приятел. Тъй че, продължавай да си въобразяваш.
                .. И, да, защо не заведеш дело/иск там,по твоите си вярвания, че той ти бил нещо причинил? ГОЛЯМ СМЯХ ще падне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не само това. Не знам дали горнооряховските отрепки са наясно, но Евросъюза в момента дава луди пари за развойна дейност в областта на военното производство. Бюджета е многомилиарден и се раздават по 5 милиона EUR за проекти за разработка на дронове - пълзящи, плуващи или летящи, като има едно единствено изискване - целия дрон да се състои само от части и софтуер европейско производство. Дори и американските чипове са забранени. Всичко в дрона трябва да си е наше европейско. Та да благодарим на путин за тези многомилиардни военни бюджети.

И най-важното - парите се дават не за завършено изделие, а само за разработка на идеен технически проект и най-много за опитен образец. Та познайте как една камара интелигентни хора в България от хобито си ще направят пачки с пари, а разни отрепки-предатели в този форум ще ги критикуват със злоба и завист. Бас ловя, че горнооряховския "изобретател" все още не си е написал собствения проект и нещо повече - дори не знае за тези проекти.
                  Той знае само да хейти ,да възхвалява комунизма и да плюе по ЕС.

Коментар

Но пък сега имаме рекордно производство на оръжия.Военните заводи работят на три смени и още се откриха.Така че за България е изгодно тая война да продължи.

Last edited by Mateev; 01.11.2024, 14:47.

Коментар

Не се очертава да разбереш. Ясно
                      Ето пак-като нямаш аргументи, само обиди и празни приказки.

Коментар

Където е трябвало, сторил съм го. А, кавичките не са сложени случайно. ПРИСМИВАМ ТИ СЕ. И не си ти, на чест да ме учиш.
                        Нямам и намерение да те уча.Ти си ясен-и повечето хора във форума са те разбрали какъв си.

Коментар

Викаш нямат значение приходите в бюджета от данъци и осигуровки, работните места, високите заплати във военните заводи. БВП на България вече е над 186 милиарда лева. Тая година може и 200 милиарда да стане.
                          Не се очертава да разбереш. Ясно

Коментар

Като не ги критикуваш да не би да има ефект.Тук просто си изразяваме мнението.
                            И не ти прави чест да пишеш критичен в кавички, щото много добре знаеш какво критикувам. Но ти и чест са несъвместими понятия.
                            Където е трябвало, сторил съм го. А, кавичките не са сложени случайно. ПРИСМИВАМ ТИ СЕ. И не си ти, на чест да ме учиш.

Коментар

Как какво било щяло да те грее? Ами немската индустрия, която е потребител на български полуфабрикати, заради спирането на доставките по СП (1÷2), се изнася от Европа а това, води до свива е поръчките за български фирми. ТОВА значи свиване на БГ износ. Колко непосредствено теб ще засегне не се ангажирам да твърдя но, страната ни, опосредствено, страда. Имал бил "рекордно производство на оръжия." Аха. Забогатя ли от това?
                              Викаш нямат значение приходите в бюджета от данъци и осигуровки, работните места, високите заплати във военните заводи. БВП на България вече е над 186 милиарда лева. Тая година може и 200 милиарда да стане.

Коментар

Я ми кажи, какъв ефект би имало, ако взема да ги "критикувам"( да се чете, "нападам") в място като ТОВА ТУК, освен пропаганден шум? Защо ми е да правя безсмислени глупости?
                                "Критичен" си ми бил. Аха.
                                Като не ги критикуваш да не би да има ефект.Тук просто си изразяваме мнението.
                                И не ти прави чест да пишеш критичен в кавички, щото много добре знаеш какво критикувам. Но ти и чест са несъвместими понятия.

Коментар

Working...
                                X