Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Last edited by Pyramid; 01.11.2024, 18:04.
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ами просто на България не й трябва такова голямо количество газ.Използваме около 3 милиарда кубически метра на година,а Южен поток щеше да пренася по 30.
А войната НИКОГА няма да засегне България, но ако я засегне аз пръв ще съм на фронта да си браня Родината. Аз ако бях страхлив никога нямаше да съм работил това,което работих 20 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Газът от северен поток също не беше изцяло за Германия но голяма част оставаше там на ниска цена
Ако газът от южен поток не остава в България на ниска цена за това кой е виновен. Руснаците или нашите политици?
Водещите наши парти на кого са васали на Русия или на ЕС???
А за това колко е изгодна войната за БГ ще разбереш ако горещата и точка стигне България, тогава всичките ястреби ще се покриете в миши дупки
А войната НИКОГА няма да засегне България, но ако я засегне аз пръв ще съм на фронта да си браня Родината. Аз ако бях страхлив никога нямаше да съм работил това,което работих 20 години.
- 6 Харесвания
Коментар
-
И какво ни грее дали ще има"Южен поток"при положение, че газът нямаше да е за България. И сега има руски газопровод през България "Турски поток'.Същата история, само дето този пренася по-малко газ.А Русия от дълги години наложи високи мита на нашите стоки. Износа ни за там така или иначе не беше висок.Но пък сега имаме рекордно производство на оръжия.Военните заводи работят на три смени и още се откриха.Така че за България е изгодно тая война да продължи.
Ако газът от южен поток не остава в България на ниска цена за това кой е виновен. Руснаците или нашите политици?
Водещите наши парти на кого са васали на Русия или на ЕС???
А за това колко е изгодна войната за БГ ще разбереш ако горещата и точка стигне България, тогава всичките ястреби ще се покриете в миши дупки
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И къде е възхвалявал комунизма? Ще ни покажеш ли, моля?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Той знае само да хейти ,да възхвалява комунизма и да плюе по ЕС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Не само това. Не знам дали горнооряховските отрепки са наясно, но Евросъюза в момента дава луди пари за развойна дейност в областта на военното производство. Бюджета е многомилиарден и се раздават по 5 милиона EUR за проекти за разработка на дронове - пълзящи, плуващи или летящи, като има едно единствено изискване - целия дрон да се състои само от части и софтуер европейско производство. Дори и американските чипове са забранени. Всичко в дрона трябва да си е наше европейско. Та да благодарим на путин за тези многомилиардни военни бюджети.
И най-важното - парите се дават не за завършено изделие, а само за разработка на идеен технически проект и най-много за опитен образец. Та познайте как една камара интелигентни хора в България от хобито си ще направят пачки с пари, а разни отрепки-предатели в този форум ще ги критикуват със злоба и завист. Бас ловя, че горнооряховския "изобретател" все още не си е написал собствения проект и нещо повече - дори не знае за тези проекти.
.. И, да, защо не заведеш дело/иск там,по твоите си вярвания, че той ти бил нещо причинил? ГОЛЯМ СМЯХ ще падне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Не само това. Не знам дали горнооряховските отрепки са наясно, но Евросъюза в момента дава луди пари за развойна дейност в областта на военното производство. Бюджета е многомилиарден и се раздават по 5 милиона EUR за проекти за разработка на дронове - пълзящи, плуващи или летящи, като има едно единствено изискване - целия дрон да се състои само от части и софтуер европейско производство. Дори и американските чипове са забранени. Всичко в дрона трябва да си е наше европейско. Та да благодарим на путин за тези многомилиардни военни бюджети.
И най-важното - парите се дават не за завършено изделие, а само за разработка на идеен технически проект и най-много за опитен образец. Та познайте как една камара интелигентни хора в България от хобито си ще направят пачки с пари, а разни отрепки-предатели в този форум ще ги критикуват със злоба и завист. Бас ловя, че горнооряховския "изобретател" все още не си е написал собствения проект и нещо повече - дори не знае за тези проекти.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНо пък сега имаме рекордно производство на оръжия.Военните заводи работят на три смени и още се откриха.Така че за България е изгодно тая война да продължи.
И най-важното - парите се дават не за завършено изделие, а само за разработка на идеен технически проект и най-много за опитен образец. Та познайте как една камара интелигентни хора в България от хобито си ще направят пачки с пари, а разни отрепки-предатели в този форум ще ги критикуват със злоба и завист. Бас ловя, че горнооряховския "изобретател" все още не си е написал собствения проект и нещо повече - дори не знае за тези проекти.Last edited by Mateev; 01.11.2024, 14:47.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Не се очертава да разбереш. Ясно
- 4 Харесвания
Коментар
-
Където е трябвало, сторил съм го. А, кавичките не са сложени случайно. ПРИСМИВАМ ТИ СЕ. И не си ти, на чест да ме учиш.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Викаш нямат значение приходите в бюджета от данъци и осигуровки, работните места, високите заплати във военните заводи. БВП на България вече е над 186 милиарда лева. Тая година може и 200 милиарда да стане.
Коментар
-
Като не ги критикуваш да не би да има ефект.Тук просто си изразяваме мнението.
И не ти прави чест да пишеш критичен в кавички, щото много добре знаеш какво критикувам. Но ти и чест са несъвместими понятия.
Коментар
-
Как какво било щяло да те грее? Ами немската индустрия, която е потребител на български полуфабрикати, заради спирането на доставките по СП (1÷2), се изнася от Европа а това, води до свива е поръчките за български фирми. ТОВА значи свиване на БГ износ. Колко непосредствено теб ще засегне не се ангажирам да твърдя но, страната ни, опосредствено, страда. Имал бил "рекордно производство на оръжия." Аха. Забогатя ли от това?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Я ми кажи, какъв ефект би имало, ако взема да ги "критикувам"( да се чете, "нападам") в място като ТОВА ТУК, освен пропаганден шум? Защо ми е да правя безсмислени глупости?
"Критичен" си ми бил. Аха.
И не ти прави чест да пишеш критичен в кавички, щото много добре знаеш какво критикувам. Но ти и чест са несъвместими понятия.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар