If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Зеленски нарече прекратяването на транзита на руски газ през Украйна едно от най-големите поражения на Москва
„Превръщането на енергоносителите в оръжия и циничното енергийно изнудване на партньорите е това, което лиши Русия от най-привлекателния и географски най-достъпен пазар“, каза президентът.
------------------
Сирийски наградени бойци в Курска област
По думите му загубите на противника в това направление възлизат на повече от 38 000 души личен състав и над хиляда единици техника.
„На 30 декември още 189 украинци се завърнаха от плен. Това също е ваша заслуга, защото по време на операцията в това направление обменният ни фонд беше попълнен с повече от 700 нашественици“ - каза главнокомандващият ВСУ.
на клоуна и кликата му и думичка не трябва да вяррваш
Като видя шарените чаршафи на дедо Бабалоний, се сещам, как едно време лепяха плакати по едни вертикални будки, специално за целта. Трагикомично и глупаво изглежда цялата тази работа.
Инвестора, до кога смятате да го търпите този откачен, да не вземете да фалирате скоропостижно..не може да има такава социална медия в която хората общуват в среда в която се подвизава такова чудо.
Зеленски нарече прекратяването на транзита на руски газ през Украйна едно от най-големите поражения на Москва
„Превръщането на енергоносителите в оръжия и циничното енергийно изнудване на партньорите е това, което лиши Русия от най-привлекателния и географски най-достъпен пазар“, каза президентът.
------------------
Сирийски наградени бойци в Курска област
По думите му загубите на противника в това направление възлизат на повече от 38 000 души личен състав и над хиляда единици техника.
„На 30 декември още 189 украинци се завърнаха от плен. Това също е ваша заслуга, защото по време на операцията в това направление обменният ни фонд беше попълнен с повече от 700 нашественици“ - каза главнокомандващият ВСУ.
Не знам, но ако продължават с тези неща - войни, милитаризация, мисля че ще пострадат. Ние сме цивилизация под похлупак, изкуствено развивана от бъдещите наши поколения, пробили са времето, прехвърлят информация към нас за да се случи за хиляда години от цивилизация която съществува ровейки се в калта и търкаляйки се в праха сега да имаме всичките тези нови неща. А тези дяволи се интересуват да забогатяват само, задържат дадени ни неща да ги използват за войни, с тях бихме могли да имаме безплатна енергия за която всяка една държава просто да покрива разходите и за производство и да предоставя на хората си просто така, родил си се - полага ти се да ползваш - вода и електричество. Те искат да ги търгуват и даже се и бият. Това е голям проблем, а тези хора очакват да получат в наследство от нас в бъдещето в което живеят някакви по развити неща. Може да ни дойдат направо на гости по още по категоричен начин, а те са доста напреднали в сравнение с нас, какво ли може да се случи или да ни направят знам ли ? В общи линии нещата вървят към победа на КОМУНИЗМА. Защото при технологиите които вече имаме, нещата които ползваме са детска играчка, особенно ако не се правят с умисъл да остаряват бързо понеже са срещу пари, а целта е да се трупат пари и богатство - алчност, а човешкото око няма насищане.
абе, тия предсказания на блогера за спиране на горещата фаза май не се сбъднаха
Май засега не се сбъднаха... чакам да видя какво ще каже.
Виц по темата се сетих:
Един мъж се развежда за шести пореден път и съдията го пита:
- Господине, ама защо пак се развеждате?
- Ще Ви обясня, господин съдия. Първата ми жена беше спортистка, постоянно викаше: "Темпо, темпо, по-бързо!". За това се разведох с нея.
Втората беше лекарка, постоянно казваше: "На всеки 6 часа - по два пъти!".
Третата беше зъболекарка, все викаше: "Няма да го вадим, има още време!".
Четвъртата беше кондукторка, все казваше: "Влизай навътре, има още място!".
Петата беше учителка, все викаше: "Не съм доволна, можеш още!".
Шестата беше бензинджийка, все казваше "Вади маркуча и да си оправяме сметките!".
Сега съм си намерил една - строителен инженер - с нея ми е най-добре. Тя вика: "Няма страшно, ако днес не стане, утре ще стане. Ако ти не го свършиш, друг ще го свърши."
Та така, ако този не познае друг ще познае, ако един не свърши работата, Тръмп ще я свърши...
Leonid Ilyich Brezhnev was a Soviet politician who served as General Secretary of the Communist Party of the Soviet Union from 1964 until his death in 1982, and Chairman of the Presidium of the Supreme Soviet from 1960 to 1964 and again from 1977 to 1982. Wikipedia
Born: December 19, 1906, Kamianske, Ukraine
Died: November 10, 1982 (age 75 years), Zarechye, Russia
Awards: Lenin Peace Prize
Spouse: Viktoria Brezhneva (m. 1928–1982)
Previous office: General Secretary of the Communist Party of the Soviet Union (1964–1982)
Nationality: Russian, Soviet, Ukrainian
Height: 1.73 m
Украйна, той ако не беше украинец нямаше да стане държавен глава на СССР, да не се заблуждаваме. Украинци държаха власта там, тогава бяха - руснаци от Украйна.
Коментар