Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Има един пирамидален измамник от Горна Оряховица, който още не ми е върнал парите, с които ме измами преди 30 години. Цял живот не му стигна да го направи това. Сега обаче съм готов да му дам още пари, само и само да си натъпче парцалите в един куфар и да върви на майната си (пардон в Русия).
Бил го измамил, а пари през балкона хвърлял ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнениеНови складове са гърмели и тази нощ в кочината
https://www.actualno.com/europe/atak...s_2304516.html
Обичайте руските свине, иначе те са казали, че ще хвърлят атомна бомба над България.
В момента се пише новата военна история, при която бъдещата победа във всяка една бъдеща война ще зависи само и единствено от дронове с изкуствен интелект. Няма кораби, няма подводници, няма танкове или БТР-ри. Всичко това са само някаква движеща се железария, която е лесна плячка на един или друг дрон с изкуствен интелект, с каквито ще е пълно небето, земята и водата.
Войната ще се печели с технологии, а която държава е в средновековието (като Путинията), вместо победа ще се върне в първобитно-общинния строй.Last edited by Mateev; 21.09.2024, 11:57.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Започваме да броим избягалите от загниващия Запад, включая и България фенове на рос тръпкатаРебята почитатели на руZzкия късотруп касапин, драснете по един ред, когато тръгнете. Да ви отбележим ...
Русия публикува списък с 47 държави, в които според Кремъл се „налагат неолиберални нагласи, които противоречат на традиционните руски ценности“. В списъка са включени България, почти всички страни от ЕС, САЩ, Великобритания, Украйна, Швейцария, Нова Зеландия, Канада, Северна Македония,...Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Има един пирамидален измамник от Горна Оряховица, който още не ми е върнал парите, с които ме измами преди 30 години. Цял живот не му стигна да го направи това. Сега обаче съм готов да му дам още пари, само и само да си натъпче парцалите в един куфар и да върви на майната си (пардон в Русия).
- 5 Харесвания
Коментар
-
Нови складове са гърмели и тази нощ в кочината
https://www.actualno.com/europe/atak...s_2304516.html
Обичайте руските свине, иначе те са казали, че ще хвърлят атомна бомба над България.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИма един пирамидален измамник от Горна Оряховица, който още не ми е върнал парите, с които ме измами преди 30 години. Цял живот не му стигна да го направи това. Сега обаче съм готов да му дам още пари, само и само да си натъпче парцалите в един куфар и да върви на майната си (пардон в Русия).Last edited by Pyramid; 21.09.2024, 14:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение"Русия разреши на българи, предпочитащи нейните ценности, да дойдат като политически имигранти"
https://www.dnevnik.bg/sviat/2024/09...ashti_neinite/
Ребятки имате официална покана да осъществите мечтата на живота си!
Не бъдете лицемери и не се крийте зад всякакви извинения. От България никой няма да ви спре. Дори бих платил пътя на някой от вас, понеже знам, че голяма част сте бедни несретници. Всички нормални хора в България ще се радваме да намерите щастието си в тази огромна страна!
На добър час!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеМисля, че си от критично малкото русофили, които звучат интелигентно.
Възгледите са възгледи, не може да са еднакви, ама злоба да те командва...Не знам, отблъсква, някак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение"Русия разреши на българи, предпочитащи нейните ценности, да дойдат като политически имигранти"
Не бъдете лицемери и не се крийте зад всякакви извинения. От България никой няма да ви спре. Дори бих платил пътя на някой от вас, понеже знам, че голяма част сте бедни несретници. Всички нормални хора в България ще се радваме да намерите щастието си в тази огромна страна!
На добър час!
Русофилите също имат Google Maps и отдавна са видели на какво прилича най-богатата на ресурси държава в света.
- 6 Харесвания
Коментар
-
"Русия разреши на българи, предпочитащи нейните ценности, да дойдат като политически имигранти"
На добър час!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Щом разбирате от интелитентност нали не си мислите че в момента в Русия стоят и ракетостроенето не бумти на високи обороти ? Тези в Киев са фашаги, но който се бие с тях ще стане точно копие на тези с които се бие. Вие подържате това нещо - фашизирането на Русия. Сигурно си мислите че възможностите им са скромни, но когато ударят Нато ще се скриете по дупките. А в Нато за съжаление сме и ние.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМислиш ли, че звучиш интелигентно? Падаш ми в очите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеАбе другар, кви са тея смешни лузъри-русофоби от Американския университет в Благоевград, дето се хвалиш с тях?! - те твоите неудачници с триста зора едвам изкарали 300 млн.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар