IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
    Започваме да броим избягалите от загниващия Запад, включая и България фенове на рос тръпката Ребята почитатели на руZzкия късотруп касапин, драснете по един ред, когато тръгнете. Да ви отбележим ...
    Айде първо се преброите колко от вас отидоха на фронта пък после бройте другите

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Има един пирамидален измамник от Горна Оряховица, който още не ми е върнал парите, с които ме измами преди 30 години. Цял живот не му стигна да го направи това. Сега обаче съм готов да му дам още пари, само и само да си натъпче парцалите в един куфар и да върви на майната си (пардон в Русия).
      Кажи верно даде ли пари на пирамида ?

Бил го измамил, а пари през балкона хвърлял ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
        Нови складове са гърмели и тази нощ в кочината
        https://www.actualno.com/europe/atak...s_2304516.html

Обичайте руските свине, иначе те са казали, че ще хвърлят атомна бомба над България.
        Кефи ме, че Украинците вече са в състояние да произвеждат по 1000+ дрона всеки един божи ден. Това им дава възможност всяка една атака на цел в Русия да я правят с по 100-200+ дрона едновременно. Остават им и дронове в запас, щото като му дойде времето да атакуват Москва и Кремъл, да го направят едновременно с 10 000+ дрона.

В момента се пише новата военна история, при която бъдещата победа във всяка една бъдеща война ще зависи само и единствено от дронове с изкуствен интелект. Няма кораби, няма подводници, няма танкове или БТР-ри. Всичко това са само някаква движеща се железария, която е лесна плячка на един или друг дрон с изкуствен интелект, с каквито ще е пълно небето, земята и водата.

Войната ще се печели с технологии, а която държава е в средновековието (като Путинията), вместо победа ще се върне в първобитно-общинния строй.
        Last edited by Mateev; 21.09.2024, 11:57.

Коментар

• Започваме да броим избягалите от загниващия Запад, включая и България фенове на рос тръпката Ребята почитатели на руZzкия късотруп касапин, драснете по един ред, когато тръгнете. Да ви отбележим ...
          Русия публикува списък с 47 държави, в които според Кремъл се „налагат неолиберални нагласи, които противоречат на традиционните руски ценности“. В списъка са включени България, почти всички страни от ЕС, САЩ, Великобритания, Украйна, Швейцария, Нова Зеландия, Канада, Северна Македония,...
          Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Има един пирамидален измамник от Горна Оряховица, който още не ми е върнал парите, с които ме измами преди 30 години. Цял живот не му стигна да го направи това. Сега обаче съм готов да му дам още пари, само и само да си натъпче парцалите в един куфар и да върви на майната си (пардон в Русия).
            Каква Русия? Този е просто един неблагодарник, че са го асвабодили. Истинският русофил би отишъл направо на фронта в Украйна, за да даде живота си за Путин и Русия да се разсшири на запад.

Коментар

• Нови складове са гърмели и тази нощ в кочината
              https://www.actualno.com/europe/atak...s_2304516.html

Обичайте руските свине, иначе те са казали, че ще хвърлят атомна бомба над България.

Коментар

Старост - нерадост, а, Матеев? И тежка загуба на форма. Даже вече да смяташ си забравил, както и други (не толкова дребни) обстоятелства. Пий си гинкобилобата, за начало и предупреждавай, като ще пишеш глупости че, без малко да се задавя от майтап.
                Last edited by Pyramid; 21.09.2024, 14:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
                  "Русия разреши на българи, предпочитащи нейните ценности, да дойдат като политически имигранти"

https://www.dnevnik.bg/sviat/2024/09...ashti_neinite/

Ребятки имате официална покана да осъществите мечтата на живота си!
                  Не бъдете лицемери и не се крийте зад всякакви извинения. От България никой няма да ви спре. Дори бих платил пътя на някой от вас, понеже знам, че голяма част сте бедни несретници. Всички нормални хора в България ще се радваме да намерите щастието си в тази огромна страна!
                  На добър час!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                    Мисля, че си от критично малкото русофили, които звучат интелигентно.
                    Благодаря за комплимента но, моля, давай си сметка, как звучиш. Не ми е хубаво да губят приятели заради глупости па, били те и техни.
                    Възгледите са възгледи, не може да са еднакви, ама злоба да те командва...Не знам, отблъсква, някак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
                      "Русия разреши на българи, предпочитащи нейните ценности, да дойдат като политически имигранти"

Не бъдете лицемери и не се крийте зад всякакви извинения. От България никой няма да ви спре. Дори бих платил пътя на някой от вас, понеже знам, че голяма част сте бедни несретници. Всички нормални хора в България ще се радваме да намерите щастието си в тази огромна страна!
                      На добър час!
                      Не разбра ли, че Русия, Иран, Северна Корея и Нигер се обичат от разстояние?

Русофилите също имат Google Maps и отдавна са видели на какво прилича най-богатата на ресурси държава в света.

Коментар

• Да и после кредиторите ти да тръгнат подир него щото си му платил пътя с пари които им дължиш .
                        D.Y.F-091066

Коментар

• "Русия разреши на българи, предпочитащи нейните ценности, да дойдат като политически имигранти"

На добър час!

Коментар

• Щом разбирате от интелитентност нали не си мислите че в момента в Русия стоят и ракетостроенето не бумти на високи обороти ? Тези в Киев са фашаги, но който се бие с тях ще стане точно копие на тези с които се бие. Вие подържате това нещо - фашизирането на Русия. Сигурно си мислите че възможностите им са скромни, но когато ударят Нато ще се скриете по дупките. А в Нато за съжаление сме и ние.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Мислиш ли, че звучиш интелигентно? Падаш ми в очите.
                              Мисля, че си от критично малкото русофили, които звучат интелигентно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                                Абе другар, кви са тея смешни лузъри-русофоби от Американския университет в Благоевград, дето се хвалиш с тях?! - те твоите неудачници с триста зора едвам изкарали 300 млн.
                                Ти колко копейки изкара ?

Коментар

Working...
                                X