IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• satz, те вече били 1500 човека само, другите духнали, пак взеха парите и избягаха.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Какво стана с обръча който бяха приготвили за руснаците, нещо за 8000 човека се говореше- хохлите реализираха ли го
      Тукашния ник 6000, започва да придобива нов смисъл

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Кой взе решение Швеция и Финландия да влязат в НАТО??? Марсианците ли. И по- важното е защо по време на студената война не станаха част от НАТО, а сега?- явно са преценили че Путин не го слуша главата и е по- опасен от съветските ръководители. )
        Под ''швеция и финландия '' ......какво разбираш ти .....Я обясни ......
        Целокупния шведски и финландски НАРОД ли , или продажните 300 човека ПРАВИТЕЛСТВО на тези смешни държавици ( съпоставени с РУСИЯ )
        Междудругото , тези правителства са сложени именно от краварите и техните $$$$ , точно за това - да осъществят желание ( за наивниците) и присъединяване на страните им към нато ......
        Значи досега не бяха - и нямаха проблеми 80 години ......
        Но изведнъж решиха че ще имат ...ако условно решат да се присъединят (като украийна ) и ....затова се присъединиха ...............за да си нямат проблеми , ако решат да се присъединят ......

Смех ...смех ....смех ...... и приказки за наивитети от най примитивните .............

Коментар

• Още измамени камилчета, новинки от Путинистан

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
            А бе кой ти е набил в главата, че руснаците са ти приятели и братя? С тях сме братя колкото са братя англичаните и индийците защото говорят общ език. Официално България е обявила Русия вече за враг и Русия е обявила България за враг и ни плаши всеки ден, че ще ни нападне дори с ядрени оръжия. Циркулират у нас руски подлоги като тоя 6000 дето всеки ден ми обясняват, че руснаците хем са ми приятели, а американците врагове, хем трябва да треперя от тях от страх като "клавиатурен герой". Чисти уроди. И ти ми обясняваш, че не ти, а аз не съм добре.
            Подлоги циркулират навсякъде и далеч не само руски. Какво сте се втренчили? Кога за последно, сте поглеждали в огледалото?

Коментар

.. И още по- важното- защо и скандинавските страни и балтийските и Полша... решиха да са част от НАТО, а не от руския ОДКБ? Явно " русский мир" не им е оферта
              Че за какво? Ердоган заби 5-6 ножа в гърба на джуджето и оно си трае, щото само се сложи в поза партер. Съответно Армения го издуха,
              а в Карабах влезе аскер, където 200 години не го е имало...

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Засега тази информация не е потвърдена по никакъв начин, ...
                Най-същественото

яко са разпорили хастара на путинията:

а дори не са ползвани балистични ракети...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

дай пак
                  Кой взе решение Швеция и Финландия да влязат в НАТО??? Марсианците ли. И по- важното е защо по време на студената война не станаха част от НАТО, а сега?- явно са преценили че Путин не го слуша главата и е по- опасен от съветските ръководители. И още по- важното- защо и скандинавските страни и балтийските и Полша... решиха да са част от НАТО, а не от руския ОДКБ? Явно " русский мир" не им е оферта

Коментар

. Ти защо реши, че Рос Феновете в БГ са 70%?
                    И аз това се чудя ..... Много се е объркал ....Над 85% са Българите симпатизиращи на РУСИЯ и против краварите и евро пенделите ....... Останалите 15 се делят на няколко разновидности , но твоя подвид са най малко .......
                    Най -много са НПО-шниците - центаджии .....

Коментар

Това че не виждаш българския интерес си е твой проблем. Едно от малкото неща което е ок в БГ икономиката е производството на оръжие- заводите работят на 3 смени- данъци, заплати.....Като членове на НАТО при нападение срещу натовска страна сме длъжни да я защитим, не е ли по- добре сега да помогнем на Украйна вместо в бъдеще да трябва да гинат българи при евентуална руско- полска или руско- литовска война? И като няма какво да кажете веднага се ползва израза " ама те американците" Какво ме интересуват американците- войната е в Европа и може да запали нашата черга, не американската. Представяш ли си ако аз те застрелям да дойде полицията и да каже на жена ти- не се притеснявайте госпожо, те и в Америка се стрелят
                      Не, не .....абсолютно твой проблем и на още няколко хиляди миткоподобни е проблема , че искат да участват във войната срещу РУСИЯ !!!

Българския народ НЕ ГО ИСКА !!! Не иска и едно патронче да заминава за укропитеците ......

А това синичкото е най голямата глупост която съм чувал ....... Нали точно американците искат да запалят цялата черга в Европа , бе .... Нали точно те са инициаторите на всичко случващо се при укропитеците и зап. европа .....
                      Европарламента ще диктувал на страните в европа да се били съгласили , за удари в РУСИЯ ..... Абе , тия са по зян и от тебе бе .....

Ами нали европата точно за половин час я няма ..... Барабар със всички митета под номер ......

Вчера пак ти четох умнотитиите като реплика на 6000 ....... Значи в украйна може да се ртазполагат натовски оръжия и установки ..... и РУСИЯ е виновна че е против ..... а в Куба и Мексико не може , защото краварите си имат ''доктрина '' ..............

Ххахахахахахаха .................смешници ...... Само ще ви гледам сеира на русофобите ..... Как до 2-3 години ще пищите като вдовици .....
                      90% не сте стъпвали в казарма ,.....а и сте консуматори , свикнали на удобства , купешки приказки , екскурзийки , почивки , ''висок стандарт '' и всевъзможни евродебилщини .......
                      За война и 3 % не стават от вас ...... Но иначе - гърлата сте ги отворили широко ..... Като оная блейка - Тафров ...
                      Last edited by Сибирския Бръснар; 20.09.2024, 11:23.

Коментар

Това с ракетите под прозорците е една от големите глупости. Защо до всички съседи на Русия да има Русия с ядрено оръжие, ракети и т.н. а до Русия да няма някой съсед с ракети? Защо сигурността на Русия да е по- важна от тази на Швеция, Финландия, Литва......Защо Русия да казва кой да влиза в НАТО и кой не? Всяка страна си е суверенна и сама да си решава.

дай пак
                        препоръка е

Коментар

Това че не виждаш българския интерес си е твой проблем. Едно от малкото неща което е ок в БГ икономиката е производството на оръжие- заводите работят на 3 смени- данъци, заплати.....Като членове на НАТО при нападение срещу натовска страна сме длъжни да я защитим, не е ли по- добре сега да помогнем на Украйна вместо в бъдеще да трябва да гинат българи при евентуална руско- полска или руско- литовска война? И като няма какво да кажете веднага се ползва израза " ама те американците" Какво ме интересуват американците- войната е в Европа и може да запали нашата черга, не американската. Представяш ли си ако аз те застрелям да дойде полицията и да каже на жена ти- не се притеснявайте госпожо, те и в Америка се стрелят
                          добре тогава, няма да питам, кой подготви и побутна укрите в тази война
                          не ни интересува нито сирия, ни ирак, либия и тн
                          ами утре, ако на нашите верни приятели им се прииска войната да е на наша територия?
                          нищо, ще кажем, че путин е виновен
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
                            Вредите в главите им са нанесени много отдавна, когато са били деца. Руската пропаганда е безмилостна. Няма оправяне при тях. Никаква логика не действа. То си е чиста вяра и отказ да приемат реалността. Никой не може да ги разубеди. Единственото което можем да правим е да ги базикаме и да им се смеем.
                            С когото и да се отнасяш зле, ще ти го върне, така или иначе. Какво се учудваш? И после, говориш за "вредите".
                            Last edited by Pyramid; 20.09.2024, 11:04.

Коментар

А бе кой ти е набил в главата, че руснаците са ти приятели и братя? С тях сме братя колкото са братя англичаните и индийците защото говорят общ език. Официално България е обявила Русия вече за враг и Русия е обявила България за враг и ни плаши всеки ден, че ще ни нападне дори с ядрени оръжия. Циркулират у нас руски подлоги като тоя 6000 дето всеки ден ми обясняват, че руснаците хем са ми приятели, а американците врагове, хем трябва да треперя от тях от страх като "клавиатурен герой". Чисти уроди. И ти ми обясняваш, че не ти, а аз не съм добре.
                              Вредите в главите им са нанесени много отдавна, когато са били деца. Руската пропаганда е безмилостна. Няма оправяне при тях. Никаква логика не действа. То си е чиста вяра и отказ да приемат реалността. Никой не може да ги разубеди. Единственото което можем да правим е да ги базикаме и да им се смеем.

Коментар

И тук задръстените русофили започват да повтарят, че най-големия интерес на българите е да дадат дори живота си за някаква дива азиатска страна за да се разширява в 21 век. А няма нужда. Две най-ценни години от живота ми трябваше да даря на тия говеда за да пазя интересите на СССР. Много по-добре съм си днес като "маша, горяща за чуждите интереси" на империалистите.
                                Не знам дали е съвпадение, но всички пропаднали хора и алкохолици, които познавам са фенЮве на Путин. Един човек който да е богат, интелигентен, спортуващ, живеещ здравословно и ментално добре не познавам който да е русофил.

Коментар

Working...
                                X