satz, те вече били 1500 човека само, другите духнали, пак взеха парите и избягаха.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКакво стана с обръча който бяха приготвили за руснаците, нещо за 8000 човека се говореше- хохлите реализираха ли го
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Кой взе решение Швеция и Финландия да влязат в НАТО??? Марсианците ли. И по- важното е защо по време на студената война не станаха част от НАТО, а сега?- явно са преценили че Путин не го слуша главата и е по- опасен от съветските ръководители. )
Целокупния шведски и финландски НАРОД ли , или продажните 300 човека ПРАВИТЕЛСТВО на тези смешни държавици ( съпоставени с РУСИЯ )
Междудругото , тези правителства са сложени именно от краварите и техните $$$$ , точно за това - да осъществят желание ( за наивниците) и присъединяване на страните им към нато ......
Значи досега не бяха - и нямаха проблеми 80 години ......
Но изведнъж решиха че ще имат ...ако условно решат да се присъединят (като украийна ) и ....затова се присъединиха ...............за да си нямат проблеми , ако решат да се присъединят ......
Смех ...смех ....смех ...... и приказки за наивитети от най примитивните .............
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнениеА бе кой ти е набил в главата, че руснаците са ти приятели и братя? С тях сме братя колкото са братя англичаните и индийците защото говорят общ език. Официално България е обявила Русия вече за враг и Русия е обявила България за враг и ни плаши всеки ден, че ще ни нападне дори с ядрени оръжия. Циркулират у нас руски подлоги като тоя 6000 дето всеки ден ми обясняват, че руснаците хем са ми приятели, а американците врагове, хем трябва да треперя от тях от страх като "клавиатурен герой". Чисти уроди. И ти ми обясняваш, че не ти, а аз не съм добре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение.. И още по- важното- защо и скандинавските страни и балтийските и Полша... решиха да са част от НАТО, а не от руския ОДКБ? Явно " русский мир" не им е оферта
а в Карабах влезе аскер, където 200 години не го е имало...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Засега тази информация не е потвърдена по никакъв начин, ...
яко са разпорили хастара на путинията:
а дори не са ползвани балистични ракети...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
дай пак
. И по- важното е защо по време на студената война не станаха част от НАТО, а сега?- явно са преценили че Путин не го слуша главата и е по- опасен от съветските ръководители. И още по- важното- защо и скандинавските страни и балтийските и Полша... решиха да са част от НАТО, а не от руския ОДКБ? Явно " русский мир" не им е оферта
- 4 Харесвания
Коментар
-
. Ти защо реши, че Рос Феновете в БГ са 70%?
Най -много са НПО-шниците - центаджии .....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това че не виждаш българския интерес си е твой проблем. Едно от малкото неща което е ок в БГ икономиката е производството на оръжие- заводите работят на 3 смени- данъци, заплати.....Като членове на НАТО при нападение срещу натовска страна сме длъжни да я защитим, не е ли по- добре сега да помогнем на Украйна вместо в бъдеще да трябва да гинат българи при евентуална руско- полска или руско- литовска война? И като няма какво да кажете веднага се ползва израза " ама те американците"Какво ме интересуват американците- войната е в Европа и може да запали нашата черга, не американската. Представяш ли си ако аз те застрелям да дойде полицията и да каже на жена ти- не се притеснявайте госпожо, те и в Америка се стрелят
Българския народ НЕ ГО ИСКА !!! Не иска и едно патронче да заминава за укропитеците ......
А това синичкото е най голямата глупост която съм чувал ....... Нали точно американците искат да запалят цялата черга в Европа , бе .... Нали точно те са инициаторите на всичко случващо се при укропитеците и зап. европа .....
Европарламента ще диктувал на страните в европа да се били съгласили , за удари в РУСИЯ ..... Абе , тия са по зян и от тебе бе .....
Ами нали европата точно за половин час я няма ..... Барабар със всички митета под номер ......
Вчера пак ти четох умнотитиите като реплика на 6000 ....... Значи в украйна може да се ртазполагат натовски оръжия и установки ..... и РУСИЯ е виновна че е против ..... а в Куба и Мексико не може , защото краварите си имат ''доктрина '' ..............
Ххахахахахахаха .................смешници ...... Само ще ви гледам сеира на русофобите ..... Как до 2-3 години ще пищите като вдовици .....
90% не сте стъпвали в казарма ,.....а и сте консуматори , свикнали на удобства , купешки приказки , екскурзийки , почивки , ''висок стандарт '' и всевъзможни евродебилщини .......
За война и 3 % не стават от вас ...... Но иначе - гърлата сте ги отворили широко ..... Като оная блейка - Тафров ...Last edited by Сибирския Бръснар; 20.09.2024, 11:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това с ракетите под прозорците е една от големите глупости. Защо до всички съседи на Русия да има Русия с ядрено оръжие, ракети и т.н. а до Русия да няма някой съсед с ракети? Защо сигурността на Русия да е по- важна от тази на Швеция, Финландия, Литва......Защо Русия да казва кой да влиза в НАТО и кой не? Всяка страна си е суверенна и сама да си решава.
дай пак
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Това че не виждаш българския интерес си е твой проблем. Едно от малкото неща което е ок в БГ икономиката е производството на оръжие- заводите работят на 3 смени- данъци, заплати.....Като членове на НАТО при нападение срещу натовска страна сме длъжни да я защитим, не е ли по- добре сега да помогнем на Украйна вместо в бъдеще да трябва да гинат българи при евентуална руско- полска или руско- литовска война? И като няма какво да кажете веднага се ползва израза " ама те американците"Какво ме интересуват американците- войната е в Европа и може да запали нашата черга, не американската. Представяш ли си ако аз те застрелям да дойде полицията и да каже на жена ти- не се притеснявайте госпожо, те и в Америка се стрелят
не ни интересува нито сирия, ни ирак, либия и тн
ами утре, ако на нашите верни приятели им се прииска войната да е на наша територия?
нищо, ще кажем, че путин е виновенпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеВредите в главите им са нанесени много отдавна, когато са били деца. Руската пропаганда е безмилостна. Няма оправяне при тях. Никаква логика не действа. То си е чиста вяра и отказ да приемат реалността. Никой не може да ги разубеди. Единственото което можем да правим е да ги базикаме и да им се смеем.
Last edited by Pyramid; 20.09.2024, 11:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
А бе кой ти е набил в главата, че руснаците са ти приятели и братя? С тях сме братя колкото са братя англичаните и индийците защото говорят общ език. Официално България е обявила Русия вече за враг и Русия е обявила България за враг и ни плаши всеки ден, че ще ни нападне дори с ядрени оръжия. Циркулират у нас руски подлоги като тоя 6000 дето всеки ден ми обясняват, че руснаците хем са ми приятели, а американците врагове, хем трябва да треперя от тях от страх като "клавиатурен герой". Чисти уроди. И ти ми обясняваш, че не ти, а аз не съм добре.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
И тук задръстените русофили започват да повтарят, че най-големия интерес на българите е да дадат дори живота си за някаква дива азиатска страна за да се разширява в 21 век. А няма нужда. Две най-ценни години от живота ми трябваше да даря на тия говеда за да пазя интересите на СССР. Много по-добре съм си днес като "маша, горяща за чуждите интереси" на империалистите.. Един човек който да е богат, интелигентен, спортуващ, живеещ здравословно и ментално добре не познавам който да е русофил
.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар