IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Можеха да кажат - няма да продават втечнен газ на Европа над 1000 евро за 1000 кубика, 1 евро за кубик газ с енергийна стойност 8 киловатчаса си е доста висока цена. Но те използваха да продават на 3000 евро, просто гледат да спечелят много и за никой в Европа не им пука. Още тогава си пролича колко им пука за Европа и съюзниците и в Нато. И тези хора ще ни пазят ? ЗАБРАВЕТЕ ГО, ИЗБИЙТЕ СИ ГО ОТ ГЛАВИТЕ ! Те няма да ви пазят никога. Хванали са ПРОСТИТЕ УКРАИНЦИ , и ги карат да се бият с Русия. САМО РУСИЯ СЕ БИЕ СЕГА ЗА ЕВРОПА, тези в Европа се предадоха. Не си мислете че тази война свършва с примирие, свършва когато си приберат армията, Русия няма да се предаде. Те им казаха - махнете си базите, ние сами можем да се пазим, не се нуждаем от вас.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Сега и китайците включи.Китай е съвсем друга история и те не са толкова прости да завземат територия на чужди държави. А и ако рухне Китай това ще се отрази на цял свят. Докато ако рухне Горна волта с ракети най-много цената на нефта и газа леко да се повиши.
      За горна волта не знам, само че кабелите са повредени от китайски кораб. Газопровода е повреден от китайски кораб. ЕС иска да върне кораба повредил газопровода в европа, ама нанай . Кораба повредил кабелите също е бегал

Коментар

• Путин нарече тяхната нова ракета със среден обсег Орешник.
        Каква е тази ракета Орешник ?

https://ok.ru/video/8184776231552
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Не съм чувал да са свиквали референдум в Калининград, но си спомням да имаше в Испания ама не помня какво стана там би ли ни разказал
          Типична русофилска реакция- като нямаме какво да кажем сменяме темата. Кажи конкретно за Чечня- като 2 пъти гласуваха да са независими оставиха ли ги да са независими или имаше 2 войни?

Коментар

• Vergil1975, Русия ще ни пази да не ни отцепят територия, Нато няма. Те гледат в Европа да се случат войни, да продават оръжията си на тези в Европа. Ако няма опасност от войни кой ще им купи ?
            D.Y.F-091066

Коментар

Кога пък са гонени хората от Донбас?Поредните руски опорки.
              И какво общо има еврото и долара с войната в Украйна?Само някакви безумни опорки ви пускат.
              Че известния призив чемадан, вокзал - Москва, кво беше? Проспал ли си го колега и в този форум беше доста популярен

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

А в Чечня 2 пъти като гласуваха да са независими какво стана?- 2 войни. Ако в Калининград гласуват да са независими ще се съгласи ли Русия? Едни и същи простотии пишете......
                Не съм чувал да са свиквали референдум в Калининград, но си спомням да имаше в Испания ама не помня какво стана там би ли ни разказал

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
                  В ООН никой не е признал тези територии за руски, бе. Сигурно си чел принципите в някои руски медии, Поглед.инфо или Гласове.
                  Не е вярно. Призна ги Русия, за начало.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Виж сега, новите руски територии станаха такива след референдуми. Т.е., ТЕ САМИ, ПЪРВО, СЕ САМООПРЕДВЛИХА И ПОСЛЕ, СЕ ПРИСЪЕДИНИХА към РФ. Ако не ти изнася, виж принципите на ООН.
                    В ООН никой не е признал тези територии за руски, бе. Сигурно си чел принципите в някои руски медии, Поглед.инфо или Гласове.

Коментар

Преговорите са желателният път но, колкото - толкова. А, за "абсолютни господари", ако ми покажеш, къде съм говорил, черпя.
                      Чети внимателно и тогава коментирай."Както го представят "как го тълкуваш?

Коментар

100 пъти съм по-наясно от теб с руската политика. В Русия има влиятелни кланове във властта и Путин далеч не е абсолютен господар както го представят. В момента демонстрира сила с тая балистична ракета, но реално иска преговори за мир. Въпросът е какво ще получи.
                        Преговорите са желателният път но, колкото - толкова. А, за "абсолютни господари", ако ми покажеш, къде съм говорил, черпя.

Коментар

• Vergil1975, за да не присъединят ще отидеш ли да си изживееш живота в Кърджали ?
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Vergil1975, защо е този конфликт в Украйна в който Русия е страна ? Защото нацистите на Зеленски тръгнали да гонят хората от Донбас защото били руснаци, казвали им да се махат защото иначе ще ги избият. Те докараха Русия там. Тръгнали са да ги гонят понеже казват че са руснаци.
                            - Американците са в Украйна за да окупират ЕС, нанасят си военните бази и от тях може да стрелят и по Русия и по Китай..и по който решат и отговора ще е срещу ЕС. Цялата работа е за да има само една валута за световна търговия - техния долар. Дойдоха за да премахнат еврото и докато не го направят нямат намерение да си ходят, а и тогава ще останат за да хранят европейците техните военни - окупатори.
                            Кога пък са гонени хората от Донбас?Поредните руски опорки.
                            И какво общо има еврото и долара с войната в Украйна?Само някакви безумни опорки ви пускат.

Коментар

Виж сега, новите руски територии станаха такива след референдуми. Т.е., ТЕ САМИ, ПЪРВО, СЕ САМООПРЕДВЛИХА И ПОСЛЕ, СЕ ПРИСЪЕДИНИХА към РФ. Ако не ти изнася, виж принципите на ООН.
                              То много лесно ставало-правиш манипулиран референдум и част от държавата се откъсва и присъединява към друга държава. То утре и област Кърджали може да поиска да се присъедини към Турция.

Коментар

Мислиш ли? Пак прави впечатление, че ховориш за неща, за които, нямаш никаква компетентност. ДЕТСКИ ПРИКАЗКИ са това, Мирослав Десов. "
                                100 пъти съм по-наясно от теб с руската политика. В Русия има влиятелни кланове във властта и Путин далеч не е абсолютен господар както го представят. В момента демонстрира сила с тая балистична ракета, но реално иска преговори за мир. Въпросът е какво ще получи.

Коментар

Working...
                                X