Ако аз бях модератор в този форум, щях незабавно да BAN-на по IP за вечни времена всички рос-отрепки. Това е единственият начин ГДБОП да приеме, че има смегчаващи вината обстоятелства. Иначе е почти сигурно, че ГДБОП разследва шпионската дейност в България в полза на Русия, и е въпрос на време да ги окошари всичките. При това няма да има предупреждения. Просто в една прекрасна сутрин всичките едновременно ще бъдат посетени и ще им щракнат белезниците. Не се съмнявайте в това. В цяла Европа има такава кампания за борба с путинистите, има я и у нас.
Не знам защо модераторите все още се чудят. Нито един от путинистите няма принос с коментари в някоя друга тема. Всичките до един са тука само и единствено синхронизирано със спецслужбите на Русия да разпространяват дезинформация в темата за войната в Русия. Всичките са кандидати за БАН и ако модераторите не ги знаят кои са, ще им дам подробен списък с имената.
Не знам защо модераторите все още се чудят. Нито един от путинистите няма принос с коментари в някоя друга тема. Всичките до един са тука само и единствено синхронизирано със спецслужбите на Русия да разпространяват дезинформация в темата за войната в Русия. Всичките са кандидати за БАН и ако модераторите не ги знаят кои са, ще им дам подробен списък с имената.
Коментар