Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не само, че нищо подобно не стана,но и Тръмп наложи най-много санкции на Русия в сравнение с предишните президенти изкара САЩ от договорите "Открито небе"и "Старт 2"в ущърб на Русия,включително санкции върху строежа на"Северен поток 2".
Така че прибързана е радостта на копейките и хейта към Тръмп от поддръжниците на Украйна. Нека видим какво ще предложи,доколко ще се осъществи и тогава да коментираме.
Четох поздравленията на Зеленски и шефа на НАТО към Тръмп. И двамата говорят,че той им е споделил,че иска да постигне в Украйна "мир чрез сила".Което означава, че ще извади голямата тояга, с която да принуди Русия да сключи мир.
да не е имал предвид, че ще принуди зеленото наркоманче да избяга
и някой легитимен да подпише условията по капитулациятапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеЕдин светски Иран ще се отрази положително на целия Близък Изток.
По някаква интересна причина обаче западните либерали никога не забелязват дребни проблеми с човешките права в автократични страни, стига да са ислямски.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Шампанско и аз съм отворил, но чак такъв оптимизъм не ме гони. Докато аятоласите и техните съмишленици в ООН поддържат огъня, войната срещу Израел няма да спре.
тази пасмина трябва да иде за нови 40 години обиколки в пустинятапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...Особено, докато Израел ги дърпа за опашката.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Шампанско и аз съм отворил, но чак такъв оптимизъм не ме гони. Докато аятоласите и техните съмишленици в ООН поддържат огъня, войната срещу Израел няма да спре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Ако това, което Додо говори последните месеци е вярно, войната в Украйна ще се замрази по сегашните граници, Израел ще унищожи Палестина, а митата към Китай и ЕС ще станат двойни.
Леща отвсякъде.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Палестина ВЕЧЕ е унижощена,.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Че тя цялата кампания на Додо се основаваше на "Европа да се оправя с Русия сама".
Да видим, колкото и да съм шокиран в момента (имам дежа-вю от сутринта, когато включих телевизора и видях Брекзита) имам едно наум.
Тръмп вече беше в Белият дом и нито НАТО се разпадна, нито Русия окупира Източна Европа, нито Китай нападна Тайван. Даже точно по негово време вървеше конфликта в Донбас и украинската армия се готвеше за нападението от руснаците.
Така че прибързана е радостта на копейките и хейта към Тръмп от поддръжниците на Украйна. Нека видим какво ще предложи,доколко ще се осъществи и тогава да коментираме.
Четох поздравленията на Зеленски и шефа на НАТО към Тръмп. И двамата говорят,че той им е споделил,че иска да постигне в Украйна "мир чрез сила".Което означава, че ще извади голямата тояга, с която да принуди Русия да сключи мир.Last edited by Vergil1975; 06.11.2024, 11:54.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Сега рижия клоун има шанс да покаже как ще спре войната за 2 дни както разправяше предизборно. Защото не е достатъчно само да спре помощта за Украйна, но и да убеди Путин, че не трябва да завладява останалата част от Украйна и да не и пречи да влезе в НАТО
Да видим, колкото и да съм шокиран в момента (имам дежа-вю от сутринта, когато включих телевизора и видях Брекзита) имам едно наум.
Тръмп вече беше в Белият дом и нито НАТО се разпадна, нито Русия окупира Източна Европа, нито Китай нападна Тайван. Даже точно по негово време вървеше конфликта в Донбас и украинската армия се готвеше за нападението от руснаците.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако това, което Додо говори последните месеци е вярно, войната в Украйна ще се замрази по сегашните граници, Израел ще унищожи Палестина, а митата към Китай и ЕС ще станат двойни.
Леща отвсякъде.. Защото не е достатъчно само да спре помощта за Украйна, но и да убеди Путин, че не трябва да завладява останалата част от Украйна и да не и пречи да влезе в НАТО
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениевойната в Украйна ще се замрази по сегашните граници, Израел ще унищожи Палестина, а митата към Китай и ЕС ще станат двойни.
Леща отвсякъде.
А в Пекин и Кремъл са отворили шампанското и ще празнуват цяла седмица .Last edited by danetha; 06.11.2024, 11:24.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Леща отвсякъде.
За Палестина-щом си избират терористи да ги управляват ами да си носят последиците.Не съм фен на тия с големите носове,ама още по-малко харесвам ислямистите.
Не съм чул Тръмп да говори за увеличаване митата за стоки от ЕС. И не вярвам да стане.С Китай да си се оправят.Последните ,които ме интересуват са китайските комунисти.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
То и през 2016г в Думата отваряха шампанско, пък после Тръмп им наложи такива санкции, че Путин публично се оплака Така че не се радвайте прибързано.
Леща отвсякъде.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар