Не че ми се качват много, много картинки за дружбата между България и Русия ......но гледам да съм в помощ и да съкратя мъките на барабанчикь....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Не че ми се качват много, много картинки за дружбата между България и Русия ......но гледам да съм в помощ и да съкратя мъките на барабанчикь....
Last edited by Сибирския Бръснар; 10.08.2024, 16:00.
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение1941: Германски танкове напредват към Курск.
2024: Германски танкове напредват към Курск.
Ама тоя път няма Ленд лийз за братушките
И малките деца знаят как завърши 1942 ..... с пълно фиаско и осиране за германците.....
ти първо даваш не вярни исторически факти и данни а след това пищиш че някой те поправя
Тоест ....ЩЕ ИМА ПОВТОРЕНИЕ НА СЪБИТИЯТА С 80 ГОДИШНА ДАВНОСТ.....
какво тук плачеш, и кършиш китки към модито...
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение1941: Германски танкове напредват към Курск.
2024: Германски танкове напредват към Курск.
Ама тоя път няма Ленд лийз за "братушките"
И все забравям да те питам, Бабалоне, как стоят в този аспект силите от двете страни на бойната линия?
Коментар
-
Да , да ..... резултатът за германските танкове 2024 ще бъде същия като 1942 .....
И малките деца знаят как завърши 1942 ..... с пълно фиаско и осиране за германците.....
ти първо даваш не вярни исторически факти и данни а след това пищиш че някой те поправя
Тоест ....ЩЕ ИМА ПОВТОРЕНИЕ НА СЪБИТИЯТА С 80 ГОДИШНА ДАВНОСТ.....
какво тук плачеш, и кършиш китки към модито...
Коментар
-
fortiss., не съм червен, не си ли разбрал, и зелен не съм. Ей много сте гадни. Пускат истински неща какво се случва с тези които са нахлули, този командир на бригада който е отказал е истински човек.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПреди малко гледах какво са пуснали руснаците, перат ги много яко, май се изтеглят с бягство вече нападателите. Много лошо ги бият, търсят разни горички да се скрият идиотски, а онези ги перат точно в горичките - виждат ги и през деня с някакви топлинни камери. Та те дори не знаят с какви оръжия разполага Русия, значи не знаят че може да съществуват тези неща.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://t.me/uniannet/141640
Украинските въоръжени сили взривиха през нощта една от газовите кули в Черно море, в която се бяха укрили около 40 путлериста
Съобщава се, че въпросните кули са "Сиваш" и "Петро Годованец", където е било разположено разузнавателно оборудване.
-----------------------------------
ВМС ВСУ ночью взорвали одну из газовых вышек в Черном море, на которой засели около 40 оккупантов
Сообщается, что речь идет о вышках "Сиваш" и "Петро Годованец", где находилось разведоборудование.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Бучанский сценарий не повторился ни в одном из населенных пунктов рф, сообщают бойцы Легиона "Свобода России"
"Мирные жители не лежат уже остывшие у дорог, а записывают челобитные Путину с просьбой "помочь". Плохие новости: путин вам не поможет. Как не помог жителям Белгорода, Орска, Бурятии и других районов, откуда ему систематически приходят такие обращения. А вот мы сможем", - говорится в сообщении.
Бойцы призвали отправлять им информацию о местах расположения и передвижения техники рф, как это уже успел сделать российский "тасс", пусть и не умышленно, а по собственной глупости.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Преди малко гледах какво са пуснали руснаците, перат ги много яко, май се изтеглят с бягство вече нападателите. Много лошо ги бият, търсят разни горички да се скрият идиотски, а онези ги перат точно в горичките - виждат ги и през деня с някакви топлинни камери. Та те дори не знаят с какви оръжия разполага Русия, значи не знаят че може да съществуват тези неща.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар