IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Да не говорим колко положително ще се отрази на иранците. И особено на жените и тези с нестандартна сексуалност.

По някаква интересна причина обаче западните либерали никога не забелязват дребни проблеми с човешките права в автократични страни, стига да са ислямски.
    Точно-един светски Иран може да е за пример и на останалите държави в региона. Нека са си мюсюлмани, но такива като мюсюлманите в България, които са светски настроени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не само, че нищо подобно не стана,но и Тръмп наложи най-много санкции на Русия в сравнение с предишните президенти изкара САЩ от договорите "Открито небе"и "Старт 2"в ущърб на Русия,включително санкции върху строежа на"Северен поток 2".
      Така че прибързана е радостта на копейките и хейта към Тръмп от поддръжниците на Украйна. Нека видим какво ще предложи,доколко ще се осъществи и тогава да коментираме.
      Четох поздравленията на Зеленски и шефа на НАТО към Тръмп. И двамата говорят,че той им е споделил,че иска да постигне в Украйна "мир чрез сила".Което означава, че ще извади голямата тояга, с която да принуди Русия да сключи мир.

да не е имал предвид, че ще принуди зеленото наркоманче да избяга
      и някой легитимен да подпише условията по капитулацията
      препоръка е

Коментар

Един светски Иран ще се отрази положително на целия Близък Изток.
        Да не говорим колко положително ще се отрази на иранците. И особено на жените и тези с нестандартна сексуалност.

По някаква интересна причина обаче западните либерали никога не забелязват дребни проблеми с човешките права в автократични страни, стига да са ислямски.

Коментар

• сега, като тръмп спечели
          как ще си изкарвате центите
          препоръка е

Коментар

Шампанско и аз съм отворил, но чак такъв оптимизъм не ме гони. Докато аятоласите и техните съмишленици в ООН поддържат огъня, войната срещу Израел няма да спре.
            кое му е лошото на това
            тази пасмина трябва да иде за нови 40 години обиколки в пустинята
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...Особено, докато Израел ги дърпа за опашката.
              Значи след Ирак ще се наложи да се демократизира и Иран.Още повече персите не са такива религиозни фанатици като арабите. Един светски Иран ще се отрази положително на целия Близък Изток.

Коментар

Шампанско и аз съм отворил, но чак такъв оптимизъм не ме гони. Докато аятоласите и техните съмишленици в ООН поддържат огъня, войната срещу Израел няма да спре.
                ...Особено, докато Израел ги дърпа за опашката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Ако това, което Додо говори последните месеци е вярно, войната в Украйна ще се замрази по сегашните граници, Израел ще унищожи Палестина, а митата към Китай и ЕС ще станат двойни.

Леща отвсякъде.
                  Остава да се надяваме на патологичното му лъжене

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Палестина ВЕЧЕ е унижощена,.

Коментар

Че тя цялата кампания на Додо се основаваше на "Европа да се оправя с Русия сама".
                      Да видим, колкото и да съм шокиран в момента (имам дежа-вю от сутринта, когато включих телевизора и видях Брекзита) имам едно наум.
                      Тръмп вече беше в Белият дом и нито НАТО се разпадна, нито Русия окупира Източна Европа, нито Китай нападна Тайван. Даже точно по негово време вървеше конфликта в Донбас и украинската армия се готвеше за нападението от руснаците.
                      Не само, че нищо подобно не стана,но и Тръмп наложи най-много санкции на Русия в сравнение с предишните президенти изкара САЩ от договорите "Открито небе"и "Старт 2"в ущърб на Русия,включително санкции върху строежа на"Северен поток 2".
                      Така че прибързана е радостта на копейките и хейта към Тръмп от поддръжниците на Украйна. Нека видим какво ще предложи,доколко ще се осъществи и тогава да коментираме.
                      Четох поздравленията на Зеленски и шефа на НАТО към Тръмп. И двамата говорят,че той им е споделил,че иска да постигне в Украйна "мир чрез сила".Което означава, че ще извади голямата тояга, с която да принуди Русия да сключи мир.
                      Last edited by Vergil1975; 06.11.2024, 11:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Сега рижия клоун има шанс да покаже как ще спре войната за 2 дни както разправяше предизборно. Защото не е достатъчно само да спре помощта за Украйна, но и да убеди Путин, че не трябва да завладява останалата част от Украйна и да не и пречи да влезе в НАТО
                        Че тя цялата кампания на Додо се основаваше на "Европа да се оправя с Русия сама".
                        Да видим, колкото и да съм шокиран в момента (имам дежа-вю от сутринта, когато включих телевизора и видях Брекзита) имам едно наум.
                        Тръмп вече беше в Белият дом и нито НАТО се разпадна, нито Русия окупира Източна Европа, нито Китай нападна Тайван. Даже точно по негово време вървеше конфликта в Донбас и украинската армия се готвеше за нападението от руснаците.

Коментар

Ако това, което Додо говори последните месеци е вярно, войната в Украйна ще се замрази по сегашните граници, Израел ще унищожи Палестина, а митата към Китай и ЕС ще станат двойни.

Леща отвсякъде.
                          Сега рижия клоун има шанс да покаже как ще спре войната за 2 дни както разправяше предизборно. Защото не е достатъчно само да спре помощта за Украйна, но и да убеди Путин, че не трябва да завладява останалата част от Украйна и да не и пречи да влезе в НАТО

Коментар

войната в Украйна ще се замрази по сегашните граници, Израел ще унищожи Палестина, а митата към Китай и ЕС ще станат двойни.

Леща отвсякъде.
                            Палестина ВЕЧЕ е унижощена,а войната в Украйна няма да се замрази,а ще се разрастне ! Дано не съм прав,но едва ли.Севернокорейските воиници точно преди изборите са голям знак и ескалация,която Запада проспа.Е ,сега ще платим десеторно по-висока цена.
                            А в Пекин и Кремъл са отворили шампанското и ще празнуват цяла седмица .
                            Last edited by danetha; 06.11.2024, 11:24.

Коментар

Леща отвсякъде.
                              Ами тя войната в Украйна може да доведе единствено до увеличаване на окупираната територия. Аз съм човек, който поддържам Украйна в борбата й с агресора, но нека сме реалисти.Ресурсите-човешки,икономически, военни,суровинни са несравними.
                              За Палестина-щом си избират терористи да ги управляват ами да си носят последиците.Не съм фен на тия с големите носове,ама още по-малко харесвам ислямистите.
                              Не съм чул Тръмп да говори за увеличаване митата за стоки от ЕС. И не вярвам да стане.С Китай да си се оправят.Последните ,които ме интересуват са китайските комунисти.

Коментар

То и през 2016г в Думата отваряха шампанско, пък после Тръмп им наложи такива санкции, че Путин публично се оплака Така че не се радвайте прибързано.

Леща отвсякъде.

Коментар

Working...
                                X