Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Значи ти още по-малко и от тях, спотаилите се, разбираш за какво става въпрос. Нов път ще се прокарва, друже, тука - както е казал поетът.
Аз не съм с промит мозък с идеология и да деля нещата на черно и бяло. Винаги има и нюанси.Last edited by Vergil1975; 06.11.2024, 16:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Кои са тия, дето са се спотаили?Аз винаги съм бил поддръжник на Тръмп, щото либерастите са ми също толкова неприятни като копейките.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТръмп ще има за съветник Мъск, от тях зависи накъде ще подкарат колата. Те могат да решат да ликвидират Нато и да се съдаде нов военен съюз без американски бази и само с истински съюзници, техните армии ще са тези на които ще разчитат. Нато е много слаб военен съюз с глупава окупационна конструкция. Ако не беше никой няма да може да му излезе насреща и съответно и война не може да се случи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Гледам старите кучета се спотаиха
Останали са само тия дето още не могат да схванат че се е сменил карула
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепичове, тръмплинката май спечели
край с центите за малоумни постове
Останали са само тия дето още не могат да схванат че се е сменил карула
Коментар
-
Тръмп ще има за съветник Мъск, от тях зависи накъде ще подкарат колата. Те могат да решат да ликвидират Нато и да се съдаде нов военен съюз без американски бази и само с истински съюзници, техните армии ще са тези на които ще разчитат. Нато е много слаб военен съюз с глупава окупационна конструкция. Ако не беше никой няма да може да му излезе насреща и съответно и война не може да се случи.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Че ти виждаш ли някаква разлика между талибаните и руснаците?
Общо взето хората в Близкият изток и държави като Афганистан не са дорасли за демокрация от европейски тип.Те си искат диктатура. Въпросът е накъде ще ги води тая диктатура дали към ислямски фундаментализъм,или към светска държава.Така че колкото и да са ми противни комунистите смятам,че комунистически Афганистан е за предпочитане пред този сега.Last edited by Vergil1975; 06.11.2024, 13:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
а като нелегитимен ли ще подписва?Last edited by X_Y; 06.11.2024, 13:39.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение[/B]
да не е имал предвид, че ще принуди зеленото наркоманче да избяга
и някой легитимен да подпише условията по капитулациятаLast edited by X_Y; 06.11.2024, 13:39.
- 1 like
Коментар
-
Без натиск не става.Видя се докъде стигна Афганистан като се изтеглиха руснаците и после американците.Властта взеха най-големите диваци. Така че подобни държави се нуждаят от външна намеса,докато се демократизират напълно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Допускам. И това, ще е за добро. Обаче, шансовете да се случи, са без натиск особено, от Запад. Там, само се обединяват, ако започне да ги натиска външна сила. При това, се обединяват около всякакви неща, само и само, на Запада напук са са.
- 1 like
Коментар
-
Значи след Ирак ще се наложи да се демократизира и Иран.Още повече персите не са такива религиозни фанатици като арабите. Един светски Иран ще се отрази положително на целия Близък Изток.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение[/B]
да не е имал предвид, че ще принуди зеленото наркоманче да избяга
и някой легитимен да подпише условията по капитулацията
А какво ще направи Тръмп тепърва ще разберем.Той често е доста непредвидим.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар