IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Колкото и да е тоталитарно управлението им не може да се сравнява с диващината на талибаните. Афганистан през 70-е години е бил много по-добро място за живеене отсега.
    Общо взето хората в Близкият изток и държави като Афганистан не са дорасли за демокрация от европейски тип.Те си искат диктатура. Въпросът е накъде ще ги води тая диктатура дали към ислямски фундаментализъм,или към светска държава.Така че колкото и да са ми противни комунистите смятам,че комунистически Афганистан е за предпочитане пред този сега.
    Само лека корекция: Афганистан не може да се води към ислямски фундаментализъм, т.к.отдавна вече е там. Афганистан, КСА...

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Значи ти още по-малко и от тях, спотаилите се, разбираш за какво става въпрос. Нов път ще се прокарва, друже, тука - както е казал поетът.
      Какъв ще е тоя нов път и защо смяташ,че ще съм против?
      Аз не съм с промит мозък с идеология и да деля нещата на черно и бяло. Винаги има и нюанси.
      Last edited by Vergil1975; 06.11.2024, 16:26.

Коментар

Кои са тия, дето са се спотаили?Аз винаги съм бил поддръжник на Тръмп, щото либерастите са ми също толкова неприятни като копейките.
        Значи ти още по-малко и от тях, спотаилите се, разбираш за какво става въпрос. Нов път ще се прокарва, друже, тука - както е казал поетът.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Тръмп ще има за съветник Мъск, от тях зависи накъде ще подкарат колата. Те могат да решат да ликвидират Нато и да се съдаде нов военен съюз без американски бази и само с истински съюзници, техните армии ще са тези на които ще разчитат. Нато е много слаб военен съюз с глупава окупационна конструкция. Ако не беше никой няма да може да му излезе насреща и съответно и война не може да се случи.
          Така е НАТО е слаб съюз, а руската армия е без аналог в мире. В НАТО са все джендъри и като видят ватник умират от страх.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Гледам старите кучета се спотаиха

Останали са само тия дето още не могат да схванат че се е сменил карула
            Кои са тия, дето са се спотаили?Аз винаги съм бил поддръжник на Тръмп, щото либерастите са ми също толкова неприятни като копейките.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              пичове, тръмплинката май спечели
              край с центите за малоумни постове
              Гледам старите кучета се спотаиха

Останали са само тия дето още не могат да схванат че се е сменил карула

Коментар

• Тръмп ще има за съветник Мъск, от тях зависи накъде ще подкарат колата. Те могат да решат да ликвидират Нато и да се съдаде нов военен съюз без американски бази и само с истински съюзници, техните армии ще са тези на които ще разчитат. Нато е много слаб военен съюз с глупава окупационна конструкция. Ако не беше никой няма да може да му излезе насреща и съответно и война не може да се случи.
                D.Y.F-091066

Коментар

• пичове, тръмплинката май спечели
                  край с центите за малоумни постове
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Че ти виждаш ли някаква разлика между талибаните и руснаците?
                    Колкото и да е тоталитарно управлението им не може да се сравнява с диващината на талибаните. Афганистан през 70-е години е бил много по-добро място за живеене отсега.
                    Общо взето хората в Близкият изток и държави като Афганистан не са дорасли за демокрация от европейски тип.Те си искат диктатура. Въпросът е накъде ще ги води тая диктатура дали към ислямски фундаментализъм,или към светска държава.Така че колкото и да са ми противни комунистите смятам,че комунистически Афганистан е за предпочитане пред този сега.
                    Last edited by Vergil1975; 06.11.2024, 13:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

а като нелегитимен ли ще подписва?
                      като легитимен
                      Last edited by X_Y; 06.11.2024, 13:39.
                      препоръка е

Коментар

[/B]

да не е имал предвид, че ще принуди зеленото наркоманче да избяга
                        и някой легитимен да подпише условията по капитулацията
                        а като нелегитимен ли ще подписва?
                        Last edited by X_Y; 06.11.2024, 13:39.

Коментар

Без натиск не става.Видя се докъде стигна Афганистан като се изтеглиха руснаците и после американците.Властта взеха най-големите диваци. Така че подобни държави се нуждаят от външна намеса,докато се демократизират напълно.
                          Че ти виждаш ли някаква разлика между талибаните и руснаците?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Допускам. И това, ще е за добро. Обаче, шансовете да се случи, са без натиск особено, от Запад. Там, само се обединяват, ако започне да ги натиска външна сила. При това, се обединяват около всякакви неща, само и само, на Запада напук са са.
                            Без натиск не става.Видя се докъде стигна Афганистан като се изтеглиха руснаците и после американците.Властта взеха най-големите диваци. Така че подобни държави се нуждаят от външна намеса,докато се демократизират напълно.

Коментар

Значи след Ирак ще се наложи да се демократизира и Иран.Още повече персите не са такива религиозни фанатици като арабите. Един светски Иран ще се отрази положително на целия Близък Изток.
                              Допускам. И това, ще е за добро. Обаче, шансовете да се случи, са без натиск особено, от Запад. Там, само се обединяват, ако започне да ги натиска външна сила. При това, се обединяват около всякакви неща, само и само, на Запада напук са са.

Коментар

[/B]

да не е имал предвид, че ще принуди зеленото наркоманче да избяга
                                и някой легитимен да подпише условията по капитулацията
                                Даже Путин не говори за капитулация ,а единствено за запазване на завладените територии и невлизане на Украйна в НАТО.
                                А какво ще направи Тръмп тепърва ще разберем.Той често е доста непредвидим.

Коментар

Working...
                                X