IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не съди по себе си.
    И какво съм откраднал аз?Или Родината ми България?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

В грешка си. В Русия има Буратино, не Пинокио.Руснаците много обичат да крадат от другите народи. В случаят са откраднали героят Пинокио и са го именували Буратино.
      От американците са откраднали атомната бомба и танковете, от италианците колите,от немците автомата,от българите азбуката и християнството.
      От Украйна името .Общо взето са крадци.
      Не съди по себе си.

Коментар

Ти вярваш ли, че Набибулуна е някак сама по себе си, НЕсъгласувана с Путин? А какво ще стане, когато пак "изневиделица", лихвата падне под 15%? Аз, като наивен си мисля,.че така държавата брули вълшебното дърво с паричките в страната на глупаците, дето Пинокио го е посял, ти какво мислиш?
        Прав си. Важното е да го духат руснаците!

Коментар

• Нато си е изпяло песента, то е от Студената война, не е съюз който върши работа. Трябва да се разпусне и да се направи една обща армия на Сащ, Европа и Русия. Точно формата на Нато е проблема, ако бяха го променили Русия щеше да е част от тази армия, а тя ще събере всички възможности на тези страни, т.е. тази армия щеше да има технологиите на американците, европейците и руснаците . Въобще ще се намери ли някой който да иска да воюва с нея ? Формата - военен съюз, американски военни бази навсякъде е приключил, трябва ГОЛЯМА армия. Ако не се направи този военен съюз е обречен да бъде унищожен. Не става армията ти да бъде с някакви военни бази от по няколко хиляди човека, възможностите на всяка една от държавите са много по големи ако подържат своя армия или своята част от общата армия, това означава една постоянна армия плюс добре организирано нарастване на числеността и за часове в случай на нужда. Например няма да са 10 000 човека както сега се падат, а ще са 50 хиляди които за дни ще станат 150 хиляди, плюс оръжията които ще имат които стават съвсем други възможности като технологии, участие на индустрията 0 повече индустриални мощности. Целта е да няма войни, а това става ако армията е силна и добре структурирана с нарастващи бързо военни възможности в случай на нужда.
          Все още сме само с едното Нато, не ми се пише какви са му проблемите и то само според американски източници - военни.
          D.Y.F-091066

Коментар

Ти вярваш ли, че Набибулуна е някак сама по себе си, НЕсъгласувана с Путин? А какво ще стане, когато пак "изневиделица", лихвата падне под 15%? Аз, като наивен си мисля,.че така държавата брули вълшебното дърво с паричките в страната на глупаците, дето Пинокио го е посял, ти какво мислиш?
            В грешка си. В Русия има Буратино, не Пинокио.Руснаците много обичат да крадат от другите народи. В случаят са откраднали героят Пинокио и са го именували Буратино.
            От американците са откраднали атомната бомба и танковете, от италианците колите,от немците автомата,от българите азбуката и християнството.
            От Украйна името .Общо взето са крадци.
            Last edited by Vergil1975; 07.11.2024, 16:04.

Коментар

И аз кога съм писал нещо негативно за Тръмп?
              И да си писал някога, какво от това? Чувал ли си приказката за кервана, дето си върви?

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
                Няколко основни банки в Русия вече искат лихва над 30% за жилище, а една банка иска дори 43%
                https://www.express.co.uk/news/world...es-sovcom-bank

Наибулина е казала, че на 20 декември основната лихва ще стане още по-жестока от 21%.
                https://www.themoscowtimes.com/2024/...te-hike-a86927

Путето е засекретило към 600 икономически параметъра и се е скрило като прасе зад тиква.
                https://en.thebell.io/can-we-trust-r...ic-statistics/

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Има интервю с Тръм, той взе решение да спре финансирането за армията им в Афганистан. В него казва - Аз като видях това нещо и веднага си помислих че трябва да го спра, американците не могат да плащат толкова много пари за НИЩО. Намери си го и гледай. Вместо да надуваш на хората главите тук с глупости.
                  И аз кога съм писал нещо негативно за Тръмп?

Коментар

Какъв хиперзвук-кой е луд да започне ядрена война?Ако ще и най-бързите ракети да има и най-мощните бомби Путин, това няма да го спаси от ответен удар.Което означава, че всички големи руски градове ще са в пепел.
                    Хайде по-сериозно.
                    А ИДИЛ я разби основно САЩ в Сирия и Ирак. Русия и Асад също се биеха с ИДИЛ,но основната битка я изнесоха американците.
                    Има интервю с Тръм, той взе решение да спре финансирането за армията им в Афганистан. В него казва - Аз като видях това нещо и веднага си помислих че трябва да го спра, американците не могат да плащат толкова много пари за НИЩО. Намери си го и гледай. Вместо да надуваш на хората главите тук с глупости.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• sosi, в Русия са се прибрали хора с много пари - евро и долари, там има много чужда валута, но не искат да ги сменят за рубли. Единия от начините е да отворят ножицата - разликата между лихвата на рублата и тези валути. Другия е да създадат паника и висок курс за чуждата валута, за да си посмени тя собствениците и после държавата ще пласира и своите приходи във валута, ще я продаде на висока цена за много рубли, но разбира се от това курса ще пада. Те имат този последния проблем, искат да продадат валутни приходи скъпо.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Няколко основни банки в Русия вече искат лихва над 30% за жилище, а една банка иска дори 43%
                        https://www.express.co.uk/news/world...es-sovcom-bank

Наибулина е казала, че на 20 декември основната лихва ще стане още по-жестока от 21%.
                        https://www.themoscowtimes.com/2024/...te-hike-a86927

Путето е засекретило към 600 икономически параметъра и се е скрило като прасе зад тиква.
                        https://en.thebell.io/can-we-trust-r...ic-statistics/

Коментар

Какъв хиперзвук-кой е луд да започне ядрена война?Ако ще и най-бързите ракети да има и най-мощните бомби Путин, това няма да го спаси от ответен удар.Което означава, че всички големи руски градове ще са в пепел.
                          Хайде по-сериозно.
                          А ИДИЛ я разби основно САЩ в Сирия и Ирак. Русия и Асад също се биеха с ИДИЛ,но основната битка я изнесоха американците.
                          Всички така разправят.

Коментар

Тръмп намали данъците, т.к.сам, същобтрябва да плаща ибъо, яки суми. Да, така затрудни пълненето на бюджета но, едно са собствените пари, а друго - държавните. После, ТОГАВА, Путин не беше още готов с хиперзвука, а днес вече е, Ким беше с няколко изпитания на МБР назад, а вече не е, и още БРОКС беше по-малък, а вече не е. Имоще, НЕ ТРЪМП разби ИДИЛ, ами едни други юнаци. Виж, за митата, е прав. Ама ТОВА,в самомчастичка от Големия Пъзел.
                            Хайде по-сериозно.
                            Last edited by Vergil1975; 07.11.2024, 12:02.

Коментар

Доколкото съм разбрал си човек с десни разбирания.Тръмп намали данъците както за бизнеса, така и подоходните данъци.Ама викаш нищо не е.Освен това по време на неговото управление и Путин и дебелия Ким кротуваха,даже и аятоласите. По света имаше мир до голяма степен (естествено винаги ще има някъде локални конфликти).Тръмп разгроми и Ислямска държава.
                              А за митата е прав-не може за американските коли да има над 20 процента мита в ЕС,а за европейските да няма в САЩ.Все пак е президент на САЩ и си защитава интересите на държавата.
                              Тръмп намали данъците, т.к.сам, същобтрябва да плаща ибъо, яки суми. Да, така затрудни пълненето на бюджета но, едно са собствените пари, а друго - държавните. После, ТОГАВА, Путин не беше още готов с хиперзвука, а днес вече е, Ким беше с няколко изпитания на МБР назад, а вече не е, и още БРОКС беше по-малък, а вече не е. Имоще, НЕ ТРЪМП разби ИДИЛ, ами едни други юнаци. Виж, за митата, е прав. Ама ТОВА,в самомчастичка от Големия Пъзел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
                                Очаквам с нетърпение днес сключването на мир между воюващите страни!
                                Те мира ще го сключат, но дали ще се помирят ? Там мародерите ще продължат да беснеят. Другото е че Окрадена веднага трябва да дефолтне, но това е ясно - че все някога трябва. Също военна капитулация - без въоръжаване на Окрадена е неизбежно, ами без пари е ясно че няма да има за оръжие и армия. Встъпването и в Нато е невъзможно, няма да я искат американците, Нато е само борсата им за оръжие, а такива без пари още на входа ги отпращат. Не вярвам САЩ да могат да си позволят Нато да стане селския магазин, който раздава на вересия, а кредитори да и заемат пари няма.
                                Последния заблуден кредитор беше краля на Великтобритания - 2 милиарда даде.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X