IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• sosi, може да се купи Лада с 5% лихва, цена в евро, същото нещо и жилища продават - цена в евро, работи всичко там. Има много пари в страната, но нихилягите отхвърлят националната валута.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

Пак ти казвам, тези гъби дето ги взимаш са твърде силни и проницателните ти мисли са те отвели еди къде си. Нещата са твърде прости, логични и железни. Познай колко хора ще вземат пари при лихва над 30%. Ами то ако вземеш 100,000 за година трябва да платиш само лихва 30,000 без да броим главницата и обслужването. Та какво ще се случи със:
      - строителството - инвеститорите няма да могат да продадат нищо, ще има пълен срив. Няма да се случи за 2 седмици, ама възстановяването ще трае години
      - финансовите услуги - банките разчитат много на лихви от имоти, този бранш ще пресъхне много бързо, ще има много съкратени и нищо в бюджета от данъци
      - след като заемите за имоти са толкова, а те са нормално най-ниските представи си какви са вече лихвите за коли, за бизнес, краткосрочни заеми за оцеляване и т.н. и какво ще се случи с всички, които опрат до тях - с тях, с личния им живот, с бизнеса им и с околната им среда. Не свърши ли войната по-бързо ще има голяма катастрофа за Кочината, която и в момента не е цъфнала.
      Още повече ще ги удари ако Тръмп и саудитите бутнат нефта до 50 долара за барел

Коментар

..Та какво ще се случи със:
        - строителството - инвеститорите няма да могат да продадат нищо, ще има пълен срив. Няма да се случи за 2 седмици, ама възстановяването ще трае години...
        Това е най-голямата строителна фирма в Русия:

"Главный акционер «Самолета» продает свою долю
        48 minutes ago — Совладелец ГК «Самолет» Михаил Кенин ищет покупателя на свой пакет акций. Бизнесмен владеет 31,6%"

и някъф жинирал

Click image for larger version

Name:	genral.jpg
Views:	1
Size:	64.9 КБ
ID:	4223274

Last edited by satz; 07.11.2024, 21:06.

Коментар

Пак ти казвам, тези гъби дето ги взимаш са твърде силни и проницателните ти мисли са те отвели еди къде си. Нещата са твърде прости, логични и железни. Познай колко хора ще вземат пари при лихва над 30%. Ами то ако вземеш 100,000 за година трябва да платиш само лихва 30,000 без да броим главницата и обслужването. Та какво ще се случи със:
          - строителството - инвеститорите няма да могат да продадат нищо, ще има пълен срив. Няма да се случи за 2 седмици, ама възстановяването ще трае години
          - финансовите услуги - банките разчитат много на лихви от имоти, този бранш ще пресъхне много бързо, ще има много съкратени и нищо в бюджета от данъци
          - след като заемите за имоти са толкова, а те са нормално най-ниските представи си какви са вече лихвите за коли, за бизнес, краткосрочни заеми за оцеляване и т.н. и какво ще се случи с всички, които опрат до тях - с тях, с личния им живот, с бизнеса им и с околната им среда. Не свърши ли войната по-бързо ще има голяма катастрофа за Кочината, която и в момента не е цъфнала.
          Никакви гъби не взема тоя,а е руски трол,който нарочно разпространява руските опорни точки.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            sosi, в Русия са се прибрали хора с много пари - евро и долари, там има много чужда валута, но не искат да ги сменят за рубли. Единия от начините е да отворят ножицата - разликата между лихвата на рублата и тези валути. Другия е да създадат паника и висок курс за чуждата валута, за да си посмени тя собствениците и после държавата ще пласира и своите приходи във валута, ще я продаде на висока цена за много рубли, но разбира се от това курса ще пада. Те имат този последния проблем, искат да продадат валутни приходи скъпо.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Vergil1975, откъде се изкопа и се появи тук пък ти ?
              Точно пък на теб руският трол ще давам обяснения.

Коментар

• ампел коалицията се разпада, германия ликува, за хохландия, не знам, най вероятно плаче

АзГ ликува: Иде "освобождение за Германия", след разпада на кабинета на Шолц! Вот на доверие ВЕДНАГА!

Коментар

• Vergil1975, откъде се изкопа и се появи тук пък ти ?
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Прочее, ако Вергилчо има данни и доказателства, че аз нещо съм откраднал, нека ги представи публично.
                    Или да млъкне.
                    А стига с щуротии. Или коментирай темата, или недей да спамиш.

Коментар

• Прочее, ако Вергилчо има данни и доказателства, че аз нещо съм откраднал, нека ги представи публично.
                      Или да млъкне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Никога нищо не съм крал. Аз не съм ти.
                        Две различни неща.
                        Ти какво си правил, не знам но български специалисти системно са "благородно заимствали" технологични новости в електрониката и компютърните технологии.
                        Last edited by Pyramid; 07.11.2024, 19:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не се ли сещаш?
                          Никога нищо не съм крал. Аз не съм ти.

Коментар

• Този е украинец, един друг украинец който бил водача на съюза на доброволчески отряди от Донбас се изцепил друго нещо - те били хора които не са важни, събрали старци и хора които не са важни за бъдещето на Донбас и се били с тези които Киев праща, а от Киев пращали млади мъже и момчета и те успявали да ги преборят, А ТЕХНИТЕ млади те въобще не ги пращали да умират, те стоят далеч и са много добре подготвени, но не ги жертвали. За това нещо се похарчиха маса оръжия от Нато, средства и дори загинаха хора..машаллах.
                            D.Y.F-091066

Коментар

И какво съм откраднал аз?Или Родината ми България?
                              Не се ли сещаш?

Коментар

В грешка си. В Русия има Буратино, не Пинокио.Руснаците много обичат да крадат от другите народи. В случаят са откраднали героят Пинокио и са го именували Буратино.
                                От американците са откраднали атомната бомба и танковете, от италианците колите,от немците автомата,от българите азбуката и християнството.
                                От Украйна името .Общо взето са крадци.

0:09Now playing Владлен Татарский воєнкор РФ всех убьем и всех ограбим как мы любим

118K views2 years ago

Коментар

Working...
                                X