IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

На плюс, на плюс...Колко да сме "на плюс"? Обзалагам се, цялостната картина ти убягва.
    Каква е цялостна картина, според теб?

Коментар

Хулиганинът - ясно, ама доколко в конкретният случай невинен беше "Невинният"? "Невинна" била Украйна. Не мисля. Всъщност, страната и повечето хора- да, невинни са но, управлението ги вкара в тази беда. Факт.
      Това е руска опорка. Факт.

Коментар

На плюс, на плюс...Колко да сме "на плюс"? Обзалагам се, цялостната картина ти убягва.
        Само ВМЗ Сопот имат 830 милиона лева приходи за 2023г.За 2024г са повече. Осигуряват работни места с добро заплащане, внасят приходи в бюджета.

Коментар

• satz, не е избит.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
            Заради войната в Украйна военните заводи работят на три смени и даже нови заводи се откриха. Така че България е на плюс от подкрепата си за Украйна. Не го правим безплатно.Има държави или хора, които купуват нашите оръжия и ги подаряват на Украйна. Ние сме на плюс от тая ситуация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

И аз не ѝ се кефя, но това не значи, че ще си дам зор за Украйна, освен жусуи и твай. И не считам, че им дължа каквото и да е, за да страдам от някакви санкции и пари пренасочени за Украйна, отколкова да дойдат тук. Предпочиатм БХ и хунтата да откраднат 90% от тях или да постряот един калпав път, който ще затворят за ремонт след месец, вместо да отиват в каца без дъно с 0 полза за нас в Украйна
              Някакси много хора се хващат за това, че Украйна била корумпирана, хохли, ядели сланина, нацисти и какво ли не и това е важно за тях а не, че ги нападнаха. Твое право е да не си даваш зор за Украина но проблема е и в прецедента. Днес Русия си завзема Украйна, никой не и повдига въпрос защото са като теб, не си дават зор а утре Турция решава да нападне България и никой не си дава зор, какво толкова... надявам се малко поне да се замислиш, най-вероятно няма но все пак не си единствен на планетета, който не вижда проблем във войните.

Коментар

И аз не ѝ се кефя, но това не значи, че ще си дам зор за Украйна, освен жусуи и твай. И не считам, че им дължа каквото и да е, за да страдам от някакви санкции и пари пренасочени за Украйна, отколкова да дойдат тук. Предпочиатм БХ и хунтата да откраднат 90% от тях или да постряот един калпав път, който ще затворят за ремонт след месец, вместо да отиват в каца без дъно с 0 полза за нас в Украйна
                Заради войната в Украйна военните заводи работят на три смени и даже нови заводи се откриха. Така че България е на плюс от подкрепата си за Украйна. Не го правим безплатно.Има държави или хора, които купуват нашите оръжия и ги подаряват на Украйна. Ние сме на плюс от тая ситуация.Подарихме им някакви стари бетеери, които даже не са военни, а на МВР и не са ползвани над 30 години. И надали ще се ползват някога.
                Last edited by mirodes; 03.02.2025, 10:57.

Коментар

Не бъркайте двата щата - Русия/СССР в по-голяма част от случаите са били наш враг и това е безспорен факт, но не виждам какво ни бърка какво прави въпросната Русия в някаква държава, която не е в ЕС и НАТО? Точно толкова ми дреме и какво се случи между Азербайджан и Армения, както и между САЩ и остатъчна Югославия преди 25 години. И наистина не разбирам с какво толкова е специална въпросната Украйна?
                  Като се замислиш те бърка и то много- да не коментираме че се нарушава установения след ВСВ световен ред и се отключва кутията на Пандора и ако руснаците могат да си " вземат" територия от по- малките и слаби съседи безнаказано какво ще спре Китай, Турция и т.н. да го направят? Хайде да го погледнем само през призмата на българския интерес- ако се позволи на Русия да завземе Украйна то руснаците ти идват почти на границата. Какво ще ги спре след като са завзели цяла голяма Украйна с 40 милиона население да решат да си направят " Варненска народна република " примерно казвайки, че нарушаваме правата на руснаците в БГ които са над 100 хиляди? Или Ердоган да реши да си направи " Кърджалийска народна република" понеже сме потискали мюсюлманите в БГ? Кой ще ги спре? Или пък другия вариант- Путин напада някоя от балтийските републики и ние като членове на НАТО трябва да изпратим български войници да гинат във войната и да натоварим и без това малкия бюджет с огромни военни разходи? Кажи какъв е българския интерес от това Путин да завземе Украйна?
                  Last edited by mitko2848; 03.02.2025, 10:53.

Коментар

Не знам за другите, ама аз съм противник на руската империалистична политика Затова не ме кефи как Русия напада съседните държави. А и украинците са ми идейно близки-не харесват мургавите преселници от Индия.И аз не ги харесвам меко казано.
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Когато видиш някой хулиганин на улицата да набие невинен човек, не се ли сещаш, че следващия може да си ти? Хулиганина си е хулиганин и цялото общество трябва да се погрижи да го вкара в правия път. Същото важи и за крадци, убийци, психопати и т.н. - не се знае дали ти не си следващия. Така че Украйна ни интересува, при това много, защото е невинна жертва на кръвожаден психопат .....
                      Хулиганинът - ясно, ама доколко в конкретният случай невинен беше "Невинният"? "Невинна" била Украйна. Не мисля. Всъщност, страната и повечето хора- да, невинни са но, управлението ги вкара в тази беда. Факт.

Коментар

Не бъркайте двата щата - Русия/СССР в по-голяма част от случаите са били наш враг и това е безспорен факт, но не виждам какво ни бърка какво прави въпросната Русия в някаква държава, която не е в ЕС и НАТО? Точно толкова ми дреме и какво се случи между Азербайджан и Армения, както и между САЩ и остатъчна Югославия преди 25 години. И наистина не разбирам с какво толкова е специална въпросната Украйна?
                        Когато видиш някой хулиганин на улицата да набие невинен човек, не се ли сещаш, че следващия може да си ти? Хулиганина си е хулиганин и цялото общество трябва да се погрижи да го вкара в правия път. Същото важи и за крадци, убийци, психопати и т.н. - не се знае дали ти не си следващия. Така че Украйна ни интересува, при това много, защото е невинна жертва на кръвожаден психопат .....

Коментар

Не знам за другите, ама аз съм противник на руската империалистична политика Затова не ме кефи как Русия напада съседните държави. А и украинците са ми идейно близки-не харесват мургавите преселници от Индия.И аз не ги харесвам меко казано.

Коментар

• Не бъркайте двата щата - Русия/СССР в по-голяма част от случаите са били наш враг и това е безспорен факт, но не виждам какво ни бърка какво прави въпросната Русия в някаква държава, която не е в ЕС и НАТО? Точно толкова ми дреме и какво се случи между Азербайджан и Армения, както и между САЩ и остатъчна Югославия преди 25 години. И наистина не разбирам с какво толкова е специална въпросната Украйна?
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Руската империя е вършила не по-малко злини на България от СССР. Даже повече. В първите години след Освобождението на България половината бюджет на страната отива за плащане към Русия. Позицията им срещу Съединението,изтеглянето на руските офицери преди Сърбия да ни нападне, ролята й срещу България в Балканските войни, атаката срещу България по време на ПСВ са само малка част от злините, които ни е сторила царска Русия.
                              Чувал ли си приказката за лястовичката, кравешкото лайно и котарака?

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Русия която ни е освободила не съществува. Елита и е избит,
                                СССР деюре обявява, че няма общо с "освободилата" ни Русия. Днешната РФ деюре отново е наследник на СССР.

Та е яка шизофрения и тъпотия на някои, да бъркат руснаците с путлерасите.
                                Руската империя е вършила не по-малко злини на България от СССР. Даже повече. В първите години след Освобождението на България половината бюджет на страната отива за плащане към Русия. Позицията им срещу Съединението,изтеглянето на руските офицери преди Сърбия да ни нападне, ролята й срещу България в Балканските войни, атаката срещу България по време на ПСВ са само малка част от злините, които ни е сторила царска Русия.

Коментар

Working...
                                X