Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Хулиганинът - ясно, ама доколко в конкретният случай невинен беше "Невинният"? "Невинна" била Украйна. Не мисля. Всъщност, страната и повечето хора- да, невинни са но, управлението ги вкара в тази беда. Факт.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
На плюс, на плюс...Колко да сме "на плюс"? Обзалагам се, цялостната картина ти убягва.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЗаради войната в Украйна военните заводи работят на три смени и даже нови заводи се откриха. Така че България е на плюс от подкрепата си за Украйна. Не го правим безплатно.Има държави или хора, които купуват нашите оръжия и ги подаряват на Украйна. Ние сме на плюс от тая ситуация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И аз не ѝ се кефя, но това не значи, че ще си дам зор за Украйна, освен жусуи и твай. И не считам, че им дължа каквото и да е, за да страдам от някакви санкции и пари пренасочени за Украйна, отколкова да дойдат тук. Предпочиатм БХ и хунтата да откраднат 90% от тях или да постряот един калпав път, който ще затворят за ремонт след месец, вместо да отиват в каца без дъно с 0 полза за нас в Украйна
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И аз не ѝ се кефя, но това не значи, че ще си дам зор за Украйна, освен жусуи и твай. И не считам, че им дължа каквото и да е, за да страдам от някакви санкции и пари пренасочени за Украйна, отколкова да дойдат тук. Предпочиатм БХ и хунтата да откраднат 90% от тях или да постряот един калпав път, който ще затворят за ремонт след месец, вместо да отиват в каца без дъно с 0 полза за нас в УкрайнаLast edited by mirodes; 03.02.2025, 10:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе бъркайте двата щата - Русия/СССР в по-голяма част от случаите са били наш враг и това е безспорен факт, но не виждам какво ни бърка какво прави въпросната Русия в някаква държава, която не е в ЕС и НАТО? Точно толкова ми дреме и какво се случи между Азербайджан и Армения, както и между САЩ и остатъчна Югославия преди 25 години. И наистина не разбирам с какво толкова е специална въпросната Украйна?Last edited by mitko2848; 03.02.2025, 10:53.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не знам за другите, ама аз съм противник на руската империалистична политика Затова не ме кефи как Русия напада съседните държави. А и украинците са ми идейно близки-не харесват мургавите преселници от Индия.И аз не ги харесвам меко казано.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Когато видиш някой хулиганин на улицата да набие невинен човек, не се ли сещаш, че следващия може да си ти? Хулиганина си е хулиганин и цялото общество трябва да се погрижи да го вкара в правия път. Същото важи и за крадци, убийци, психопати и т.н. - не се знае дали ти не си следващия. Така че Украйна ни интересува, при това много, защото е невинна жертва на кръвожаден психопат .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе бъркайте двата щата - Русия/СССР в по-голяма част от случаите са били наш враг и това е безспорен факт, но не виждам какво ни бърка какво прави въпросната Русия в някаква държава, която не е в ЕС и НАТО? Точно толкова ми дреме и какво се случи между Азербайджан и Армения, както и между САЩ и остатъчна Югославия преди 25 години. И наистина не разбирам с какво толкова е специална въпросната Украйна?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе бъркайте двата щата - Русия/СССР в по-голяма част от случаите са били наш враг и това е безспорен факт, но не виждам какво ни бърка какво прави въпросната Русия в някаква държава, която не е в ЕС и НАТО? Точно толкова ми дреме и какво се случи между Азербайджан и Армения, както и между САЩ и остатъчна Югославия преди 25 години. И наистина не разбирам с какво толкова е специална въпросната Украйна?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не бъркайте двата щата - Русия/СССР в по-голяма част от случаите са били наш враг и това е безспорен факт, но не виждам какво ни бърка какво прави въпросната Русия в някаква държава, която не е в ЕС и НАТО? Точно толкова ми дреме и какво се случи между Азербайджан и Армения, както и между САЩ и остатъчна Югославия преди 25 години. И наистина не разбирам с какво толкова е специална въпросната Украйна?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Руската империя е вършила не по-малко злини на България от СССР. Даже повече. В първите години след Освобождението на България половината бюджет на страната отива за плащане към Русия. Позицията им срещу Съединението,изтеглянето на руските офицери преди Сърбия да ни нападне, ролята й срещу България в Балканските войни, атаката срещу България по време на ПСВ са само малка част от злините, които ни е сторила царска Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Русия която ни е освободила не съществува. Елита и е избит,
СССР деюре обявява, че няма общо с "освободилата" ни Русия. Днешната РФ деюре отново е наследник на СССР.
Та е яка шизофрения и тъпотия на някои, да бъркат руснаците с путлерасите.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар