Първоначално изпратено от Агро
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Как мисля аз, че ще се случи на преговорите
Украйна ще бъде прецака. Няма да и върнат земите които загуби. Но и Русия няма да ги получи. Може би ще и позволят да задържи Крим. Тези земи ще бъдат ничии земи. Там ще бъдат разположени международни войски, може би ще има и руски такива. Ще бъде буферна зона. Ресурсите от тези земи ще бъдат поделени между запада, Русия и Украйна. Има сметка за плащане и трябва от някъде да се плати. Всичко там ще бъде разграбено. Може би ще има някакво самоуправление, но без да има право върху ресурсите. Мисля, че за Путин това ще бъде достатъчно да обяви победа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
D.Y.F-091066
Коментар
-
Купих си къща в константиново и от времена време викам един заманик да върши разни работи. Хората от селото ми викат- повече от 5лв на час няма да му даваш Аз му давам 10, и ме е срам че му давам малко. Като чуха че давам 10 кинта , дойдоха още 3-4 човека да питат за работа
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm
Той е изкуфялник, не могат да преживеят че тъпанара ги нарита като мръсни псета. 3 правителства падат вече , но бабоебеца е много горд със себе си
Коментар
-
- Довели до ручки и пустили с молотка.
Коментар
-
Вицепрезидентът на САЩ Джей Ди Ванс подложи на унищожителна критика Европейския съюз и някои отделни държави в речта си пред смълчаната зала на Мюнхенската конференция за сигурност. След словото на Ванс украинският депутат Олекси Хончаренко написа от Мюнхен: "Единственото нещо, което може да се каже за речта на Ванс, е че това беше тотално унижение за всички европейски лидери. Хората в залата са в шок. През по-голямата част от речта европейските лидери и бюрократи се споглеждаха един друг. Аплодисменти не се чуваха".
ako на някой му се гледа видеото , има го в тубата
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеdmm, заплатите в реалния бизнес ги свалиха два пъти, поне за места където знам. Откъде я вадят тази статистика не мога да си обясня. Гръбнака на икономиката е строителството и не виждам там да има бум - два .
Коментар
-
dmm, заплатите в реалния бизнес ги свалиха два пъти, поне за места където знам. Откъде я вадят тази статистика не мога да си обясня. Гръбнака на икономиката е строителството и не виждам там да има бум - два пъти повече работа за да се изкарат два пъти повече пари, цените са на тавана от 2008-ма година който ги помни бяха толкова тогава колкото и сега. Нищо не произвеждаме, внасяме боклуци откровенни боклуци, и тези стоки били заплаха за индустрията на Европа, ама те за нищо не стават. Руснаците си накупиха коли от тези които германците гледали по изложенията и били много лъскави и ги изпреварвали и ох..какво ке правели. Сега всички си продават новите коли и искат да си купят като старите, на три месеца седалките се скъсали, имат дупки, толкова е здрав материала..малко по здрав от салфетка. Луди отстъпки правят само някой да се върже да му я купи. Стоките са пълен шът. Ти Тесла 3 ако видиш какво представлява ходовата и част на 200 хиляди километра ще се уплашиш, един шарнир неразтропан жестоко няма, цялата е леж. И правят ги някакви хлапета и въобще не им прави впечатление, те не са виждали нормално качество части май.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКъде са непроменени цените на горивата - в Сащ може да не са, но тук се повишиха много. Бензина беше 2.20 - 2.30, сега е 2.60. Цената на газта от няма 70 стотинки, да не говорим за 30 стотинки, сега е 2.45. Понеже не си в България явно. Защо не дойдете да видите как е , и заплатите въобще не са се повишили на работещите българи, понеже пазарите умряха буквално ги понижиха на тези които са в реален производствен сектор. Ти може утре да кажеш, че заплатите са станали 5000лв., но такова нещо въобще няма. Като се появи Матеев го питай повишил ли е заплатите и колко в неговите фирми.
Коментар
Коментар