Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧудя се защо се опитваш да водиш диалог с психопат
Всички вече игнорираме безсмислиците му, само ти - неМного по-добре ми е така. Първият освен, че е руски трол бълва безсмислици денонощно, втория ми е адски досадно-скучен с дежурните си чаршафи
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеАми като постоянно плашите с ядрено оръжие, естествено, че държавите от НАТО ще се защитават.
Всички вече игнорираме безсмислиците му, само ти - не
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, мразиш себе си ти, къде са руските империалисти къде си ти.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, ти специално лично мнение нямаш ! Това не е мнение твоето, то е някакви полюции на нереализирало се нещо си.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Vergil1975, кой плаши държавите, заплахите им бяха по адрес на американските бази, а и още не са отменени. Ти май не следиш фактите, а си измисляш. Руски военни винаги и нито един не съм засякал да се е изказал че ще се бомби друго освен базите, последно казват че ако се бомби трябва да се бомбят съвсем точно атомните бомби за да се разпаднат и да няма замърсяване.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
Vergil1975, за македонците не е ясно, те си искат със Сърбия още, не ги е повикала - не са отишли. Ние не ги искаме защото са два етноса с приблизително еднаква численост, косоварите със сигурност не искаме да ги приберем.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАтомните бомби никой не ги е отменил, тях си ги има и СК. Сащ домъкнаха в Полша доста, за какво са им ако няма да им се наложи да ги хвърлят ?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Vergil1975, ти специално лично мнение нямаш ! Това не е мнение твоето, то е някакви полюции на нереализирало се нещо си.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Ето част от България и потомци на българите създадоха измислена държава и измислен етнос, език,история и т.н.И на никой в България и през ум не му минава да ги нападнем.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Довчера с атомни бомби плашехте, сега с вируси.Това ли е новата опорка?
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, никакви опорки нямам, никакви задачи никой не ми е поставял за разлика от на вас.
- 7 Харесвания
Коментар
�
Коментар