Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
За разлика от теб, СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ, не на московията.
Дебата и темата е ''РУСИЯ ---- Западния Свят'' , а понастоящем ''РУСИЯ - Европа'' ........... И очакваната война .....
Тук за България не става въпрос и не се прави на родолюбец , когато си притиснат до стената соросоид ....
Да .... СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ !!! Во веки веков !!!
Но по темата , тройкарче ........... СЛАВА НА РУСИЯ !!! И на ПУТИН СЛАВА !!!
Разгони фамилията на цялото соросоидно - джендерско войнство ......................
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Какъв ти мир? Знаеш ли какво се е обсъждало днес при Макрон?
И без щатите Европа е в състояние да подкрепя Украйна и да спомогне за нейната победа с пари и оръжие. Очаквай увеличаване на военните бюджени на цяла Европа няколко пъти, очаквай създаване на Европейска Армия, очаквай бясно производство на всякакви оръжия. Въобще очаквай милитаризиране на Европа и подготовка за война с Русия, което ще доведе до стягане на коланите, но аз я подкрепям тази мярка.
- 1 like
Коментар
-
troika, не е вярно, в Русия в миналото силно е битувало схващането че здраво поколение може да се получи само ако не се смесват прекалено близки гени. Дори селяните са се женили за жени от съседното село. Аристокрацията се е бракувала с германки, французойки и най талатливите от Западна Европа са ходели в Русия да работят - проектират и строят сгради. Но палачинката се и обръща, както сега най талатливите не работят за САЩ и Европа, а се прехвърлиха към Китай защото там плащат минимум 5 пъти повече. Ако Русия сега прехвърли технологии към Китай, той след 10 години ще доминира в Космоса над всички. Или Русия става неразделна част от Запада или Китай ще доминира, а Слугите ще станат истински слуги. Да нямало е бракове с швейцарки, защото те нисши и са гастърбайтърствали като слуги в Русия.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеВсички глупаци , непознаващи историята , политиката , социологията , икономиката и социономиката - говорят така ....
Кой филми си гледал ... и с какъв хепи енд завършват в troika - ta , слабо ме интересува ..........
А къде да бягам , като съм в България .... България , приятеля на РУСИЯ , не знам ............
Май ...май ....трябва вие тримата да се замислите ....на къде да стягате чемоданите ...............
Амброзия ми облива сърцето ............
САЛВА НА РУСИЯ , тройкариии ............ !!!!За разлика от теб, СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ, не на московията.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Всичко разбирам, ама вие, вместо да се радвате, че уж мир се е задал... Не знам дали ми вярваш но, ТръмпОний, стига да можеше, цялата Украйна щеше да си занесе в УСА. Убеден съм.
И без щатите Европа е в състояние да подкрепя Украйна и да спомогне за нейната победа с пари и оръжие. Очаквай увеличаване на военните бюджени на цяла Европа няколко пъти, очаквай създаване на Европейска Армия, очаквай бясно производство на всякакви оръжия. Въобще очаквай милитаризиране на Европа и подготовка за война с Русия, което ще доведе до стягане на коланите, но аз я подкрепям тази мярка.
Докато не се отреже главата на световния тероризъм (Русия), няма да има траен мир за целия свят. Следователно Русия е обречена да бъде унищожена, дори и пътя към това да преминава през Ядрена война. Просто не ни остана никаква друга алтернатива. Затова и казах, че никога преди това не сме били толкова близо до Третата Световна Война.Last edited by Mateev; 17.02.2025, 21:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеМоже да е руска тройка, може да е шведска а може да е нещо друго ника ми.
Ако си гледал филма Сибирския бръснар, знаеш, че ватната територия е ДНК донор за Европа и Америка от столетия. Най-качествените човеци бягат от тази територия и процеса може да се засили. Ти ще бягаш ли или не си толкова качествен и цената ти е ниска?
Кой филми си гледал ... и с какъв хепи енд завършват в troika - ta , слабо ме интересува ..........
А къде да бягам , като съм в България .... България , приятеля на РУСИЯ , не знам ............
Май ...май ....трябва вие тримата да се замислите ....на къде да стягате чемоданите ...............
Амброзия ми облива сърцето ............
САЛВА НА РУСИЯ , тройкариии ............ !!!!
Коментар
-
Извадка от Историята, редакция 2050 г."
"И така с Мюнхенската среща започна третата световна война ......."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Така е !!!
Трудно е !
В такива моменти нищо друго не остава , освен идиотско - инфантилни колажи .........
Сигурен съм че ти ги подсказват Първия и Втория ....в troika - та ....
Ако си гледал филма Сибирския бръснар, знаеш, че ватната територия е ДНК донор за Европа и Америка от столетия. Най-качествените човеци бягат от тази територия и процеса може да се засили. Ти ще бягаш ли или не си толкова качествен и цената ти е ниска?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4249235[/ATTACH]
Трудно е !
В такива моменти нищо друго не остава , освен идиотско - инфантилни колажи .........
Сигурен съм че ти ги подсказват Първия и Втория ....в troika - та ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
[СЛАВА НА ПУТИН - НАЙ ВЕЛИКИЯ ДЪРЖАВНИК !!!!![/B]
- 5 Харесвания
Коментар
-
Извадка от Историята, редакция 2050 г."
"И така с Мюнхенската среща започна третата световна война ......."
Какво стана със '' руснаците са неспособни алкохолици '' .... Та с кого ще се води Третата Световна ...... ????
И от кого , медарю ????
Наистина се забавлявам със ступора на бг соросоидите .......... Амброзия ми капе от сърцето .............
СЛАВА НА ПУТИН - НАЙ ВЕЛИКИЯ ДЪРЖАВНИК !!!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
troi, иначе чакаме Китай да дойде, ако продължим да се разделяме те ще станат абсолютен хегемон на планетата. Това ще стане на принципа на естественния подбор - успяват да създадат ред при който с всеки изминал ден са една крачка напред. Нормално е да доминират.
https://www.youtube.com/watch?v=ul2LfeN4x-0, с нашите камъни, по нашите глави..ето такива неща предстои да се появят.Last edited by supertrader; 17.02.2025, 20:27.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар