IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
    Не знам какво по-голямо доказателство ти трябва от това,което се случва в момента.
    Най-важно е да се концентрираме върху доказателствата,а засега такива няма ! Нито ЕДНО даже !
    След AI ,видеата не са никакви доказателсва вече.Еле пък такива в тикток.Доказателство не и ютуб канала на някъв психично болен Сулъо който си твърди разни неща,пак без грам доказателства.Даже и най-големия ратард като радка с най-обикновен безплатен AI видео генератор може да си направи каквито иска извънземни.Чудно и как тези дронове не се показават през деня,а само през ноща и светят като коледни елхи,даже се надпреварват да сменят къси/дълги за да ги забележат.

Eто един такъв "извънземен" дрон ,оказал се обаче дирижабъл

https://www.topgear.com/car-reviews/blimp/first-drive

Друг "извънземен"дрон пък се оказал хеликоптер.Останалото е евтини AI видеа и тук там дронове на шегаджии,което бързо се превърна в истерия

Last edited by danetha; 15.12.2024, 17:49.

Коментар

И какво общо има това с изображенията,които ти показах?
      Явно отказваш да приемеш реалността.
      Реалността е, че всичките видеа, са нарочно размазани, а част от тях са и евтини. Всичките нямат нормален звук.
      И те така те с реалностите.

сЯ ако обичаш, престани с тоя неистов СПАМ, или включи и нещо за плоската Земя... и че въртенето е холограма.

Коментар

• mirodes, точно САЩ искат да накарат да си седнат на задните части, очевидно са виновни. Мисля че там престои война и ще се подпукат с ядрено оръжие доколкото го имат. Не си ли засичал техни военни какво казват на висшето си ръководство ? Няколко пъти съм гледал клипове в които отправят заплахи, че искат да ги забъркат във война която не е в интерес на страната и няма нищо общо с нейната сигурност, друг гледах обвиняваше че използват оръжия срещу американците структури които са държавни правят това нещо. Ти са пред меле там.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          mirodes, обаче в медиите ги трият, защото не били професионално заснети. Дроновете с батерии едва го докарват до 20 минути полетно време, тези само да светят ще си изтощят батериите за 5 минути. И нито един дрон не е паднал с изтощена батерия, което е характерно за дроновете.
          Недей постоянно да го ръчкаш, де. Виждаш, колко са му слаби ангелите.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            mirodes, обаче в медиите ги трият, защото не били професионално заснети. Дроновете с батерии едва го докарват до 20 минути полетно време, тези само да светят ще си изтощят батериите за 5 минути. И нито един дрон не е паднал с изтощена батерия, което е характерно за дроновете.
            Имат някакъв неизвестен източник на енергия. А и леталните им способности са непостижими за човешките апарати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Тъй, тъй. ТЕ са ни виновнинза нашите действия. И разнасяш подобни глупости.
              За кои действия да са ни виновни?Човешките взаимоотношения нямат нищо общо с извънземните. Тях не ги вълнува войната в Украйна или в Палестина. Проблемът е,че не знаем какви са им намеренията спрямо хората.

Коментар

• mirodes, обаче в медиите ги трият, защото не били професионално заснети. Дроновете с батерии едва го докарват до 20 минути полетно време, тези само да светят ще си изтощят батериите за 5 минути. И нито един дрон не е паднал с изтощена батерия, което е характерно за дроновете.
                D.Y.F-091066

Коментар

Не са само щатите застрашени,а цялото човечество.Естествено не се знаят намеренията на извънземните, но по-добре да се подготвим за най-лошото,т.е война с тях и нищо да не стане отколкото обратното. Но наивно е да се смята, че ще са добронамерени към хората. В противен случай щяха да осъществят контакт и да ни разкрият технологиите си.
                  Тъй, тъй. ТЕ са ни виновнинза нашите действия. И разнасяш подобни глупости.

Коментар

Паниката не е от НЛО, ами от очертаващите се в щатите кофти отговори на простичкия въпрос "- АМИ СЕГА?!?" И, на нсивниците, се разказват басни за лошите пришълци. Да се знае че,
                    Не са само щатите застрашени,а цялото човечество.Естествено не се знаят намеренията на извънземните, но по-добре да се подготвим за най-лошото,т.е война с тях и нищо да не стане отколкото обратното. Но наивно е да се смята, че ще са добронамерени към хората. В противен случай щяха да осъществят контакт и да ни разкрият технологиите си.

Коментар

Защо го нападаш? Че пита? Аз -лично аз - колко дивотии прочетох тук от теб написани, и? Чудо голямо. И все други ви виновни на една категория двуноги.
                      Тоя постоянно се заяжда като намесва и семейството ми без по никакъв начин да съм го провокирал.Явно си избива комплексите и модераторите не реагират изобщо.

Коментар

Майка ти знае.Престани да се занимаваш със семейството ми,боклук.
                        Толкова ли си долна отрепка,та намесваш и семейството ми,без по никакъв начин да съм те провокирал.
                        Защо го нападаш? Че пита? Аз -лично аз - колко дивотии прочетох тук от теб написани, и? Чудо голямо. И все други ви виновни на една категория двуноги.

Коментар

Не знам какво по-голямо доказателство ти трябва от това,което се случва в момента. Има забелязани стотици НЛО по цял свят,заснети са ,властите в САЩ са в паника и не смеят да ги свалят,въпреки че летят над военни бази и дори над Конгреса ,ама пак Ганьо вика "Е такова животно няма ".
                          Паниката не е от НЛО, ами от очертаващите се в щатите кофти отговори на простичкия въпрос "- АМИ СЕГА?!?" И, на нсивниците, се разказват басни за лошите пришълци. Да се знае че,
                          -Ние направихме всичко според силите си ама нА.

Коментар

Да си видял думата "доказателство" в моя пост? Преди време, едно тъпо ченге, опита да ми припише ...недобро деяние, на база това, че някакви баби, видели в гръб някакъв висок мъж с дъждобран пред някакви зоомагазинчета. Същите глупости. Аз съм 1,75.
                            Не знам какво по-голямо доказателство ти трябва от това,което се случва в момента. Има забелязани стотици НЛО по цял свят,заснети са ,властите в САЩ са в паника и не смеят да ги свалят,въпреки че летят над военни бази и дори над Конгреса ,ама пак Ганьо вика "Е такова животно няма ".

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Уффф, за такъв фокус ще те уволнят като оператор от всяка медия (те защо ги няма там)

ето нещо ясно, май много съвпада с най-ясното твое, а е и четири годишно

забележи и какъв е звуковия фон за далеч по-обяснимо събитие

те и съществената част https://youtu.be/yEXpB7jzpc8?t=936
                              И какво общо има това с изображенията,които ти показах?
                              Явно отказваш да приемеш реалността.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
                                Стоилка, знае ли с какво се занимаваш...?!?

Майка ти знае.Престани да се занимаваш със семейството ми,боклук.
                                Толкова ли си долна отрепка,та намесваш и семейството ми,без по никакъв начин да съм те провокирал.

Коментар

Working...
                                X