Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Не настоявам за правота, но да не го бъркаш с Neon?
Извинявам се на cyclop, объркал съм го с neon7.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Забрана изрична никъде не видях.
Член 24.
Да не можеш да пееш песен пред публика на руски, но да може на шведски? ТОва не е забрана? Да не можеш да пишеш научна статия на руски, но да може на татарски? И това не е забрана?
Или както казва Митето (с извинение) - няма забрана, щото вкъщи можеш да си пееш на руски.
===
За такива като тебе ги пиша. Новини и видео материали с украински извращения бол. Ама някой ще рече - постановка. Затова с конкретни препратки към действащото законодателство в Украйна ти ги давам. Украинският е лесен за средноинтелигентен българин, ама имаш един кош преводачи. При такава ясна, точна и коректно цитирана законодателна уредба, глупостта вече не те оправдава. Вече можем да говорим с други категории - ирационална омраза, злоба, завист... или като при Митака и Бертола.Last edited by terziеv; 02.03.2025, 12:28.
- 1 like
Коментар
-
Ми щото никаква истина не каза, а много грозно, манипулирайки исторически факти, обиди компактна група от хора и в частност се държа изключително долнопробно и неприлично с участници във форума, което си му стана навик. Това, което се опита да направи има малко общо с истината. Ако бе продължил по същата линия накрая щеше да вбеси достатъчно някого и да му се заведат маса искове за обиди и клевети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеОтстъпките са направени още 2022 - Киев, Харкив и Одеса ги предадоха на Украйна, жеста на украинците е да отстъпят Запорожие.
Някой в Одеса си тананикал съветска песничка - веднага глоба: за първо нарушение 80 лв, за следващо по 200 лв за руски думи или неправилно произношение на украински.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДа разбаннат Матеев си мисля аз..то е ясно че не вдявате. Появи се един с едно око и веднага бан..Last edited by Selena2024; 02.03.2025, 11:47.
Коментар
-
Отстъпките са направени още 2022 - Киев, Харкив и Одеса ги предадоха на Украйна, жеста на украинците е да отстъпят Запорожие.
Никой няма да те бие по улиците за езикаLast edited by Кисимов; 02.03.2025, 13:09.
Коментар
-
pinoccio, има и демокрация в сегашното устройство, но модела е хибриден и се прилагат всички известни модели. Има и фиктивна автокрация - Русия, там демокрацията е дори повече. Доста напред мислят понякога, а на китайците сега им е сработил късмета след много дълга игра удрят джакпота. Обаче и тях не ги устройва цацата - запада, да се натъркаля.D.Y.F-091066
Коментар
-
Имаме системна криза, свободно движение на пари, стоки и хора се оказват невъзможни, защото стават еднопосочни. Това е система при която там откъдето се взема нещо, то ще става все по дефицитно до изчерпването му. Там където се натрупва, ще се трупа все повече и така докато свърши там откъдето се вземат нещата - стоки, пари и хора. Това се трите ключови думи в момента и четвъртата е накъде се движат.D.Y.F-091066
Коментар
-
Пиле, сипи си едно чайче, цъкни си телевизора и не меси в разговорите на възрастните. Кака изчезва по дела.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
От какво се издържам бре Терзиев? Познаваш ли ме отнякъде та да знаеш от какво се издържам? Бертрам познаваш ли го та да казваш и за него от какво се издържа? Естествено че няма как руския език да е официален в Украйна и филми, книги, официална комуникация и т.н. да е на него. В къщи, на улицата, блогове, предавания и т.н. може всеки да си говори на руски или какъвто иска език. В Русия колко официални езика има? При милиони украинци живеещи там има ли едно училище където се преподава на украински, филми по кината озвучени на украински и т.н. В България колко официални езика има? Къде са ти филмите и книгите или пък официалната комуникация на Турски? Държиш ли турския да се въведе като втори официален език в БГ? Ето и на плъха отговор да не му пиша отделен пост че не мога да ви насмогна на глупостите-не съм ваксиниран( не знам какво е значението, но щом питаш...) казваш че Зеленски си " жертвал народа" във войната с Русия от която зависи дали ще съществува Украйна или не. Та мислиш ли по същия начин че Александър Батенберг си е " жертвал народа" в сръбско- българската война за защита на съединението на България? Или пък че Никола Обретенов, Панайот Волов, Иларион Драгустинов и другите водачи на Априлското въстание са си " жертвали народа" предизвиквайки с въстанието кланета, палежи и т.н. Или пък Ботев си е жертвал четниците, а всъщност не е трябвало да го правят?
но защо аз си губя времето
нека просто изчакаме да видим афтерматапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Какво ще направят, ще си пуснат дълга коса, и няма да се къпят...Имат си готвачи на манджата наречена политика, но май децата им обърнаха тенджерата и манджата се изля. Зе не може да зацепи, той си кара по сценария за 300-те еврейци. След толкова много овации и аплодисменти, така се получава..
- 1 like
Коментар
Коментар