IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

И аз те мислех за обективен, докато не почна да пробутваш дългите писаници с балансирани тези и накрая, подобно на малките букви в договорите едно "Между другото Русия е бъдещият световен господар, ЕС умира, САЩ загива, Украйна е просто Русия, и нашата съдба е ясна, чааооооо от мен".

Чисто като наративен изглежда все едно го е писал някой биполярен, ама след 5-тия ти пост в тоя стил ми станаха ясни нещата - пък и си грамотен и с хубав речник.
    Както ми стана ясно и как от една година насам в тази тема има 6-7 нови русофилски ника, които не пишат в нито 1 друга тема и вероятно не са инвестирали и 10 рубли през живота си.
    Същото нещо се случи и в калдата - уж хардуерен форум, пък вътре яко СССР, частушки и мечти за колективизация.

Както и да е, аз моята съм си я опекал. Всеки да опича своето си положение.
    Покажи ми един мой пост, в който съм казал, че Русия е бъдещият световен господар? Поне един? Орките не ги понасям - нито 1, нито 2, затова не разбирам за чий си го навираме толкова във война, след която едната оркска държава ще се разпадне, и е ясно коя ще е от самото начало. За многоникието си прав - за съжаление там явно няма работещо решение
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Виц на деня:

447 милионен ЕС моли 331 милионнен САЩ да я защити от 146 милионна Русия, която не може да победи 32 милионна Украйна .....
      Не е виц ами ужасяваща реалност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

И за това е бил виновен Виденов ? тЕпихчо..........ще ти сменям буквата............
        Как бе, Сорос е виновен. И Марая Кери.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Според мен британецът и французинът са придумали Зеленски да пусне това изявление от последните часове. Тръмп така е тръгнал с рогата напред, че е силно вероятно да се изцепи нещо още по-яко... ще видим. Другият вариант е да поглези егото му и да му пляскат след малко в конгреса и така да умилостиви оранжевия към Европа и белким поиска нещо от путин та онзи да го отреже..
          Изчакай да видим какви ще ги плеска днеска в конгреса. Напоследък новините са чист екшън.

Сега говори за завод за полупроводници в Аризона.
          Last edited by Selena2024; 04.03.2025, 21:33.

Коментар

Абсолютно си прав. 22 фалирали банки със спестяванията на хората, в магазините няма нищо, 3000 лв за долар ... кой би възроптал срещу такъв живот?!?
            И за това е бил виновен Виденов ? тЕпихчо..........ще ти сменям буквата............

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ако си истински мъж утре като се разбере за какво става въпрос ще се извиниш. Но ме съмнява да то направиш.
              Просто бъди обективен. Разказвай какво си видял, какво си чул, и недей да разкрасяваш със собствени измислици. Толкова ли е сложно това? Не си росотрепка, за които лъжата е вродена, за което те поздравявам, но недей да се принизяваш до тяхното ниво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

разбира се ........само идиот, изобщо би мислил друго.....
                Абсолютно си прав. 22 фалирали банки със спестяванията на хората, в магазините няма нищо, 3000 лв за долар ... кой би възроптал срещу такъв живот?!?

Коментар

Ти гледал ли си какво представлява руската провинция? 130 милионен Лом.
                  Защо си мислиш, че ние милеем за Лом? Ние казваме какво се случва. Кога ще вденеш и ти, и тези подобни ти, че говорим за случващото се. Ние не знаем какво има в Лим, най-вероятно има само един смесен магазин, в който продават хляб и пирони.

Коментар

И протестите срещу Виденов бяха Майдан, нали?
                    разбира се ........само идиот, изобщо би мислил друго.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

А, бе, човек, каква храброст, бе. какви ценности , бе? Загинаха хора за някакви чужди интереси. Ти даваш ли си сметка за това или си приказваш празни приказки от топлия апартамент?
                      Духът бе изпуснат от бутилката.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Pyramid, в Сибир да пробват са направили дупка. Местните баби са пуснали клип, не надо ходить там, полудееш, всем говорим. А военни хеликоптери дежурят, пазят. Уж сама е станала, така са им казали предполагам. Показват двама мужици не са добре, ходили и твърдят че преди са пиели, сега не и не са добре с акъла.
                        Такива дупки, НЕ СА чак такава рядкост. Има ги и във Флорида, и в Гватемала, а не само в Березняки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Какво си мислиш ти няма никакво значение. Важното е да не ги пробутваш измислиците си като чиста монета, защото ще стане като лъжливото овчарче. Ако беше вмъкнал "Аз си мисля, че ....."., тогава никой нямаше да те критикува, а сега излиза, че си по-дърт лъжец от Тръмп.
                          Ако си истински мъж утре като се разбере за какво става въпрос ще се извиниш. Но ме съмнява да то направиш.

Коментар

• https://www.facebook.com/61555683262...75887294289065

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Че там живеят 130 милиона руски граждани, за който не знае. И какво? Нормално живее.
                              Ти гледал ли си какво представлява руската провинция? 130 милионен Лом.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Майдана дойде като операция под чужд флаг. Сигурно хората са искали там нещо. Но не може незнайни неидентифицирани снайперисти да стрелят по мирни граждани и Беркут и да направляват социалното настроение. Недопустимо е.
                                И протестите срещу Виденов бяха Майдан, нали?

Коментар

Working...
                                X