Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
(1) Не съм изненадан, че ползваш изображение от ЕКИПНесериозно е дадеш дълга в абсолютна стойност в лева, а не като съотношение към БВП. Какъв разговор да водим така, като не боравим с факти? Ето, Василев има ограничена коалиционна роля в два бюджета - 2022 и 2024 г.. През 2022 г. брутният държавен дълг спада на 22.5% от БВП спрямо 23.8% през 2021 г. и 24.4% през 2020 г. За 2024 г. НСИ не е готов с окончателните данни. С това митът за "Асен комуниста" отива право в кофата, където впрочем е мястото и на повечето писаници на екипчето на Вулджев, Кузи и най-увелселителната фигура там Стоян Панчев.
(2) Както ти е все тая, така всяко твое мнение минава през тази призма. Защо? Как така? Да не би тази тема да ти е бизнес?
Едит: Наистина спирам с отговорите, защото си давам сметка, че с всеки следващ подобен спор само те радикализирам и дразня, а не ми е това целта. Надявам се, че има шанс да се отскубнеш от пропагандното блато, в което си наджапал, и не искам да задушавам този шанс чрез ненуждни емоции и допълнителна поляризация.
Та имаме пак 1млн работещи които трябва да изкарат 2 пъти повече пари за да хранят тез незаслужили.
Кихнат ли производството - ака има рецесия, фалити и ще се окъкаме за 2-3години при това макс.
Дали 3 ПЪТИ се е вдигнала производителността на труда им - 100% за собствените заплати, 100% за пенсиите и 100% за чиновниците ...Last edited by bota156; 08.04.2025, 17:22.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение.. - макар че ако е вярно, че нашите са предложили да го изгонят от СУИФТ (така се твърди от самите тях) и сме давали всичко като оръжия и гориво от дей уан за Украйна, ми как да ти кажа, до някаква степен поведението му е разбираемо
онуй страшнуту НАТУ де го посира от страх
и всеки мъж би пратил оръжия срещу мутра, която довчера те е заплашвала и изнудвала, пък после започва да гази съседа ти.
Та да! не ние сме се набутали.
А ние имаме избора или да свалим гащи и разтворим бузки, или да помагаме на който се бие с изнудвача ни. Просто кат фасул.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И какво ме интересува Бонго от Мали, Мустафа от Газа или Ахмед от Сирия. Украинците са бели европейци, християни,така че е естествено тях да подпомогнем.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Украйна не е в ЕС, не е и в НАТО (и слава Богу, че не е) - не разбирам защо се ангажираме с тях, след като нямаме никакви договорни задължения? И ако ще си говорим за човеколюбиви подбуди, що не се намесим в Газа, в Мали, в Судан, в Нагорни карабах, в Сирия и т.н. - там не живеят ли хора. Или са унтерменши, да не кажа подчовеци (алекс, можеш пак да ме изтриеш)?
За на Путлер нещата са ясни и не спорим за тях - макар че ако е вярно, че нашите са предложили да го изгонят от СУИФТ (така се твърди от самите тях) и сме давали всичко като оръжия и гориво от дей уан за Украйна, ми как да ти кажа, до някаква степен поведението му е разбираемо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Украйна не е в ЕС, не е и в НАТО (и слава Богу, че не е) - не разбирам защо се ангажираме с тях, след като нямаме никакви договорни задължения? И ако ще си говорим за човеколюбиви подбуди, що не се намесим в Газа, в Мали, в Судан, в Нагорни карабах, в Сирия и т.н. - там не живеят ли хора. Или са унтерменши, да не кажа подчовеци (алекс, можеш пак да ме изтриеш)?
За на Путлер нещата са ясни и не спорим за тях - макар че ако е вярно, че нашите са предложили да го изгонят от СУИФТ (така се твърди от самите тях) и сме давали всичко като оръжия и гориво от дей уан за Украйна, ми как да ти кажа, до някаква степен поведението му е разбираемо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Kakто и да го въртиш, не ние сме се набили... путираските танкове и ракети не изпълняват нашите заповеди
и путлерчу ,ко си забравил имаше ултиматум и към България, преди да си почне Осирацията! (сваляш ли гащи и за него)
)?
За на Путлер нещата са ясни и не спорим за тях - макар че ако е вярно, че нашите са предложили да го изгонят от СУИФТ (така се твърди от самите тях) и сме давали всичко като оръжия и гориво от дей уан за Украйна, ми как да ти кажа, до някаква степен поведението му е разбираемоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев
Съвършено вярно, виж как отпадък тип Урсула го тълкува в стил Peace through strength - не виждам особена разлика с Хитлеровия пийс фру лабенсраум или путлеровите червени линии. Но пък, както се казва, победителите не ги съдят, нали?
както и да го въртим, не разбирам защо се набихме сами да се занимаваме с Украйна? ЩО не се занимаваме с гражданската война в Мали, като в Париж има повече малийци, отколкото украинци, а от Париж до Киев е горе-долу колкото от Париж до Мали? Или в Либия? Или в Сирия? Или там живеят подчовеци?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Грую Груев, руснаците не искат да се занимават с тях, обаче ние се спускаме. Виж Русия какво направи - огромно количество авиобомби да очертаят с сълбоки ями граница с тях, да се отделят от тях. Не ги искат, те са ги отделили, дали са им да си направят самостоятелна държава, защото като ги пуснеш в държавата си ти я разбиват.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев..
както и да го въртим, не разбирам защо се набихме сами да се занимаваме с Украйна?..
и путлерчу ,ко си забравил имаше ултиматум и към България, преди да си почне Осирацията! (сваляш ли гащи и за него)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение50 държави вече водят преговори. Включително Япония и Индия .Накрая всички ще клекнат с изключение на Китай. Но китайците по начало са бъзливи, така че ме съмнява и те да устискат.да, от много места ми звънят
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Тука работата е кой първи ще мигне,предаде се и се съгласи на условията на Трън а не се опъва, като Канада или Китай.
- 1 like
Коментар
Коментар