IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Щели да вкарат натовци в Украйна, и Зеленски се надява да му отвоюват отцепилите се територии, Натовците ще трябва да воюват срещу милиони мъже които на всичко отгоре са решителни и честни, воюват за бащината си земя - техните предци на нея са живяли от векове и те много добре го знаят и там никой не краде. Милионна армия могат ли да съберат - 2 до 3 милиона мъже готови да дадат живота си за териториалната цялост на Украйна , за заграбените след войната която свършва за Европа 45 година, а за Украйна 55 - година, те продължават в Украйна да се бият и заграбват абсолютно чужди земи, на които няма никакви украинци. Натовците знаят ли как може да се обърнат срещу режима в Киев, и без това се говори че са им помагали да загиват в Украйна за да не разкажат каква война се води там и особенно как се краде, граби..
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мирко, не си следил събитията около ердоганя последно време
      за справки;
      възпитаниците на ердоганя в сирия
      срещата м/у екипите на путин и тръмплина беше в рияд
      преди това, посредничеството в зърнената сделка и др
      Зеленски преди няколко дни се срещна с Ердоган, така че със сигурност са обсъдили тоя вариант.Иначе никога нямаше да спомене за турски войски.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

пак си се вързал на полюциите на матейко.
        украйна я милитаризират 20г, последните 3г и подариха 500млрд оръжия и резилтата е 1/3 украйна ЛИПСВА и хора и територия.
        Русия само си тества леките оръжия
        е, кой достоен за уважение наглосакс не би искал от европейския си съюзник
        да освободи територията си от човешко присъствие
        и да предаде контрола върху ресурсите
        препоръка е

Коментар

за справки;
          Типично. Фиксира се върху парче, екстраполура върху цялото, и прави "генерални изводи" от кратки колебания.

Коментар

мисля, че това е най-добрия вариант
            само не знам кого ще милитаризират след последния украинец
            както гласи един стар рефрен
            пак си се вързал на полюциите на матейко.
            украйна я милитаризират 20г, последните 3г и подариха 500млрд оръжия и резилтата е 1/3 украйна ЛИПСВА и хора и територия.
            Русия само си тества леките оръжия
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
              https://vm.tiktok.com/ZNdJ6DJS9/
              И Ердоган влиза в играта. Най-вероятно турски войски ще бъдат разположени в Украйна при мирен договор. Предвид добрите отношения на Ердоган с Путин наистина е възможно скоро да има мирен договор.
              за справки;
              препоръка е

Коментар

Ба, кого. Тук си имаме достатъчно русофоби: Хващат пушките и заминават.

Коментар

• Mateev, как ще ги въоръжат, от оръжие което вече е в зоната на конфликта а тя не е голяма - 30км. ивица да кажем, се взема, краде и се продава. Полицаи спират крадци и те ги застрелват, това е Украйна ! Тя и за Африка не става с тоя криминален контингент който храни и възпитава.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Тогава Украйна цялата ще отиде пак в руска орбита. Руснаците ще дадат на тези части които тя е присъединила след войната да се върнат към съответните държави, останалата част от Украйна ще отиде към Русия. Сащ и Русия като се обединят стават над 600 милиона съюз, ЕС тихичко ще се присъедини към него, къде ще идат.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Зеленски даде алтернатива, ако откажат да ги приемат в НАТО. Тогава, каза той, профинансирайте създаването и поддръжката на 800 000 армия с цялото необходимо въоръжение. Така сами ще можем да се защитим, а ще защитим и западната част на Европа.

Мисля че е прав. Или Украйна влиза в НАТО, или ще се милитаризира и ще е въоръжена до зъби поне в следващите 100 години. Честито на Путин, че успя да го постигне това.

Мисля, че оня клоун Тръмп, ще клекне. Може да се прави на дръж ми шапката, но в същото време съвсем не е глупав.
                      препоръка е

Коментар

• Русия ще се обедини със Сащ в междудържавен съюз, Русия е създала САЩ . Украйна да не се заблуждава. САЩ нямат по добър съюзник от Русия, ЕС малко се бяха вклинили, но ще разберат че са се объркали.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Макрон на встрече с Трампом в США планирует представить планы развертывания военного контингента Европы в Украине. Ведущую роль в миссии должны будут отыгрывать Франция и Великобритания. Так Париж планирует опровергнуть нарратив о слабости Европы и показать ее субъектность.
                          готов съм пари да дам
                          само и само да го видя
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Зеленски даде алтернатива, ако откажат да ги приемат в НАТО. Тогава, каза той, профинансирайте създаването и поддръжката на 800 000 армия с цялото необходимо въоръжение. Така сами ще можем да се защитим, а ще защитим и западната част на Европа.

Мисля че е прав. Или Украйна влиза в НАТО, или ще се милитаризира и ще е въоръжена до зъби поне в следващите 100 години. Честито на Путин, че успя да го постигне това.

Мисля, че оня клоун Тръмп, ще клекне. Може да се прави на дръж ми шапката, но в същото време съвсем не е глупав.
                            Разбрахме се, имаш право на грешки -ползваш си го.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Тебе пък някой те пита
                              И тебе не те, ама зееш, нали.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Гледайте на живо шествието в подкрепа на Украйна
                                по повод третата годишнина от руската военна агресия

Сюрприз! Имало и нормални Човеци в България !
                                Не само изрожденци !
                                Нормалните човеци в България са много повече от ,,изрожденците". Просто онези крякат прекалено и медиите им обръщат повече внимание отколкото полицията!

Коментар

Working...
                                X