Щели да вкарат натовци в Украйна, и Зеленски се надява да му отвоюват отцепилите се територии, Натовците ще трябва да воюват срещу милиони мъже които на всичко отгоре са решителни и честни, воюват за бащината си земя - техните предци на нея са живяли от векове и те много добре го знаят и там никой не краде. Милионна армия могат ли да съберат - 2 до 3 милиона мъже готови да дадат живота си за териториалната цялост на Украйна , за заграбените след войната която свършва за Европа 45 година, а за Украйна 55 - година, те продължават в Украйна да се бият и заграбват абсолютно чужди земи, на които няма никакви украинци. Натовците знаят ли как може да се обърнат срещу режима в Киев, и без това се говори че са им помагали да загиват в Украйна за да не разкажат каква война се води там и особенно как се краде, граби..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мирко, не си следил събитията около ердоганя последно време
за справки;
възпитаниците на ердоганя в сирия
срещата м/у екипите на путин и тръмплина беше в рияд
преди това, посредничеството в зърнената сделка и др
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
пак си се вързал на полюциите на матейко.
украйна я милитаризират 20г, последните 3г и подариха 500млрд оръжия и резилтата е 1/3 украйна ЛИПСВА и хора и територия.
Русия само си тества леките оръжия
да освободи територията си от човешко присъствие
и да предаде контрола върху ресурситепрепоръка е
Коментар
-
мирко, не си следил събитията около ердоганя последно време
за справки;
преди това, посредничеството в зърнената сделка и др
Коментар
-
мисля, че това е най-добрия вариант
само не знам кого ще милитаризират след последния украинец
както гласи един стар рефрен
украйна я милитаризират 20г, последните 3г и подариха 500млрд оръжия и резилтата е 1/3 украйна ЛИПСВА и хора и територия.
Русия само си тества леките оръжияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNdJ6DJS9/
И Ердоган влиза в играта. Най-вероятно турски войски ще бъдат разположени в Украйна при мирен договор. Предвид добрите отношения на Ердоган с Путин наистина е възможно скоро да има мирен договор.
за справки;
преди това, посредничеството в зърнената сделка и дрпрепоръка е
Коментар
-
мисля, че това е най-добрия вариант
както гласи един стар рефрен
Коментар
-
Mateev, как ще ги въоръжат, от оръжие което вече е в зоната на конфликта а тя не е голяма - 30км. ивица да кажем, се взема, краде и се продава. Полицаи спират крадци и те ги застрелват, това е Украйна ! Тя и за Африка не става с тоя криминален контингент който храни и възпитава.D.Y.F-091066
Коментар
-
Тогава Украйна цялата ще отиде пак в руска орбита. Руснаците ще дадат на тези части които тя е присъединила след войната да се върнат към съответните държави, останалата част от Украйна ще отиде към Русия. Сащ и Русия като се обединят стават над 600 милиона съюз, ЕС тихичко ще се присъедини към него, къде ще идат.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Зеленски даде алтернатива, ако откажат да ги приемат в НАТО. Тогава, каза той, профинансирайте създаването и поддръжката на 800 000 армия с цялото необходимо въоръжение. Така сами ще можем да се защитим, а ще защитим и западната част на Европа.
Мисля че е прав. Или Украйна влиза в НАТО, или ще се милитаризира и ще е въоръжена до зъби поне в следващите 100 години. Честито на Путин, че успя да го постигне това.
Мисля, че оня клоун Тръмп, ще клекне. Може да се прави на дръж ми шапката, но в същото време съвсем не е глупав.
както гласи един стар рефренпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
само и само да го видяпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Зеленски даде алтернатива, ако откажат да ги приемат в НАТО. Тогава, каза той, профинансирайте създаването и поддръжката на 800 000 армия с цялото необходимо въоръжение. Така сами ще можем да се защитим, а ще защитим и западната част на Европа.
Мисля че е прав. Или Украйна влиза в НАТО, или ще се милитаризира и ще е въоръжена до зъби поне в следващите 100 години. Честито на Путин, че успя да го постигне това.
Мисля, че оня клоун Тръмп, ще клекне. Може да се прави на дръж ми шапката, но в същото време съвсем не е глупав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Тебе пък някой те пита
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар