Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Mateev, как ще ги въоръжат, от оръжие което вече е в зоната на конфликта а тя не е голяма - 30км. ивица да кажем, се взема, краде и се продава. Полицаи спират крадци и те ги застрелват, това е Украйна ! Тя и за Африка не става с тоя криминален контингент който храни и възпитава.D.Y.F-091066
Коментар
-
Тогава Украйна цялата ще отиде пак в руска орбита. Руснаците ще дадат на тези части които тя е присъединила след войната да се върнат към съответните държави, останалата част от Украйна ще отиде към Русия. Сащ и Русия като се обединят стават над 600 милиона съюз, ЕС тихичко ще се присъедини към него, къде ще идат.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Зеленски даде алтернатива, ако откажат да ги приемат в НАТО. Тогава, каза той, профинансирайте създаването и поддръжката на 800 000 армия с цялото необходимо въоръжение. Така сами ще можем да се защитим, а ще защитим и западната част на Европа.
Мисля че е прав. Или Украйна влиза в НАТО, или ще се милитаризира и ще е въоръжена до зъби поне в следващите 100 години. Честито на Путин, че успя да го постигне това.
Мисля, че оня клоун Тръмп, ще клекне. Може да се прави на дръж ми шапката, но в същото време съвсем не е глупав.
само не знам кого ще милитаризират след последния украинец
както гласи един стар рефренпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
само и само да го видяпрепоръка е
Коментар
-
Зеленски даде алтернатива, ако откажат да ги приемат в НАТО. Тогава, каза той, профинансирайте създаването и поддръжката на 800 000 армия с цялото необходимо въоръжение. Така сами ще можем да се защитим, а ще защитим и западната част на Европа.
Мисля че е прав. Или Украйна влиза в НАТО, или ще се милитаризира и ще е въоръжена до зъби поне в следващите 100 години. Честито на Путин, че успя да го постигне това.
Мисля, че оня клоун Тръмп, ще клекне. Може да се прави на дръж ми шапката, но в същото време съвсем не е глупав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Тебе пък някой те пита
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ти пак пропусна азбучния факт че, този диктатор, е нелегитимен. И не, не те питаме. Забавляваме се, кск и ти заочна с цветните буквички, досущ като Бабалата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
D.Y.F-091066
Коментар
-
Много е съмнително за му ръкопляскат, точно това е момента в който се появяват съмнения дали се ползва с доверието на народа, защото ако не му се доверяват - той нищо не може. Страната е потънала в кражби, криминализирана и такъв човек който не се ползва с доверие - не може да се справи.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
Коментар