IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не е точно изобретение,но съм направил едно важно откритие, което има практическа полза,за разлика от твоите.
    Тъй, тъй. Една пума...[/QUOTE]

Тъй е,някои имаме акъл, други имате само празни приказки и претенции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Знам.
      Не е точно изобретение,но съм направил едно важно откритие, което има практическа полза,за разлика от твоите.[/QUOTE]

Тъй, тъй. Една пума...

Коментар

И ползват ли се тия изобретения някъде?Ти може и 100 папки да имаш без никаква стойност.
        Колкото до мен откъде си сигурен ,че нищо не съм изобретил?
        Знам.[/QUOTE]

Не е точно изобретение,но съм направил едно важно откритие, което има практическа полза,за разлика от твоите.

Коментар

Ами да видим. Изобретил ли си нещо?
          - Не си. А аз имам тук 3 пълни папки.
          И ползват ли се тия изобретения някъде?Ти може и 100 папки да имаш без никаква стойност.
          Колкото до мен откъде си сигурен ,че нищо не съм изобретил?[/QUOTE]

Знам.

Коментар

И кога съм казвал, че съм голям специалист в нещо?Никога, за разлика от теб,който се изкарваш изобретател.
            Но винаги държа на думата си,за разлика от теб.
            - Не си. А аз имам тук 3 пълни папки. [/QUOTE]

Колкото до мен откъде си сигурен ,че нищо не съм изобретил?

Коментар

Незнам кой те излъга, че разбираш от нещо. Гола вода си, малкия. Гола вода и кал по ушите.
              И кога съм казвал, че съм голям специалист в нещо?Никога, за разлика от теб,който се изкарваш изобретател.
              Но винаги държа на думата си,за разлика от теб.[/QUOTE]

- Не си. А аз имам тук 3 пълни папки.

Коментар

Значи си путка, а не мъж.Един истински мъж никога не увърта и не се отрича от думите си.
                Незнам кой те излъга, че разбираш от нещо. Гола вода си, малкия. Гола вода и кал по ушите.[/QUOTE]

Но винаги държа на думата си,за разлика от теб.

Коментар

А, какъвто въпросът, такъв и отговорът. Да те цитирам ли пак?
                  Значи си путка, а не мъж.Един истински мъж никога не увърта и не се отрича от думите си.[/QUOTE]

Незнам кой те излъга, че разбираш от нещо. Гола вода си, малкия. Гола вода и кал по ушите.

Коментар

Почна да го увърташ като някой женчо. Кажи като мъж написа ли, че България трябва да влезе в съюз с Русия.
                    А, какъвто въпросът, такъв и отговорът. Да те цитирам ли пак?[/QUOTE]

Значи си путка, а не мъж.Един истински мъж никога не увърта и не се отрича от думите си.

Коментар

Па как. ТОВА наистина аз го написах..Щото е факт.
                      Почна да го увърташ като някой женчо. Кажи като мъж написа ли, че България трябва да влезе в съюз с Русия. [/QUOTE]

А, какъвто въпросът, такъв и отговорът. Да те цитирам ли пак?

Коментар

Отричаш ли,че написа това?Ако е така,не си мъж, щото се отмяташ от това,което си написал.
                        [/QUOTE]

Почна да го увърташ като някой женчо. Кажи като мъж написа ли, че България трябва да влезе в съюз с Русия.

Коментар

=Pyramid;n4262499]
                          Това са твои си заблуди, (27:2).
                          Отричаш ли,че написа това?Ако е така,не си мъж, щото се отмяташ от това,което си написал. [/QUOTE]

Коментар

Отричаш ли,че написа това?Ако е така,не си мъж, щото се отмяташ от това,което си написал.

Коментар

• ЕС правят съвършенни глупости, Украйна по никакъв начин не е свързана с ЕС и той няма ангажименти към нея. После това присъединяване към еврото, би трябвало да ни дадат пари а не да плащаме. Защото всичко което българите имат след присъединяването ни, ще остойностява тази валута. Това е съвършенно несправедливо и неправилно. Страна която е в конфликт със свой съсед и той е в гореща фаза, по никакъв начин не бива да се приема в ЕС и той да поема финансови ангажименти към нея. Ние имаме интерес да ползваме руски суровини.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Каза ,че искаш България да напусне НАТО и ЕС и да влезе в съюз с Русия. Значи си национален предател.

Коментар

Working...
                                X