Полша и Латвия няма да позволят мини-ссср да има граница с тях. Според мен стратегията е да оставят Путкин да нахлуе и да покаже на света истинския си характер. Руснаците са всеизвестни мародери, крадци и изнасилвачи когато са на война. Разликата този път е че всеки има "видеокамера" в джоба си и света ще види всички тези зверства. Санкциите ще влеснат в сила. На руснаците ще им трябва време да задържат ситуацията и няма да могат да стигнат до западна Украйна толкова бързо. А когато решат да стигнат до там .... е тогава мисля че ще се срещнат със съвем други Украинци. Голяма част от тях ще говорят на Полски и Литовски и оръжейни системи няма да са Стингъри и Джавелини, като за пионери старша възраст. Мисля че ще са малко по-различни и ще могат да неутрализират всичко което Путин може да хвърли срещу тях по въздух.
Жалко за жертвите които Украинците ще трябва да дадат, но така се кове нация. След като всичко свърши, руснак няма да посмее да стъпи в Украйна поне 45774 поколения от сега.
Жалко за жертвите които Украинците ще трябва да дадат, но така се кове нация. След като всичко свърши, руснак няма да посмее да стъпи в Украйна поне 45774 поколения от сега.
Коментар