IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    https://www.facebook.com/reel/1119225692421542- ф 16 в укропия. Хайде танковете ги треснаха, патриотите треснаха, сега са на ред ефовете
    Как се сваля летяща прахосмукачка?
    - С прашка.

    Коментар


    • https://www.facebook.com/reel/1119225692421542- ф 16 в укропия. Хайде танковете ги треснаха, патриотите треснаха, сега са на ред ефовете

      ВчерАшния танк е ударен с корнет между другото

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Балба, нали не вярваш че, ще.успеят да прескочат третия принцип на Нютон?
        - ХА така. Западът започна тази война с престъплението на червени линии и сега си въобразява че, ще му се размине. Мяма начин, деде. Тичай за хапчетата.

        ...НА БЕГОМ, КАЗАХ!
        Last edited by Pyramid; 16.03.2024, 13:37.

        Коментар


        • barbaron, той не беше ли от лидерите на Майдана, сега изглежда е против войната която ще унищожи Украйна, почнал е да се бори срещу това. Така ли да го разбираме ?
          Украйна не може да победи Русия с военна сила, за да не загубят още територии на 24 когато руснаците нахлуха трябваше веднага Зеленски да си подаде отставката, или преди това когато беше ясно че Байдън го залъгва че ще го подкрепи и ще му дава оръжие и пари за да победи Русия трябваше да му каже че това няма как да стане и щеше да спаси страната от война. Заради неговата глупости половин милион украинци си отидоха преждевременно. Но това е по рождение, той така се е родил.
          Коломойски който финансираше преврата също стана неудобен и той разбра че тези работят срещу страната му.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Коментар




            • " Военен, който се сражава на фронтовата линия, си позволи да спомене, че Алексей Порошенко се укрива в чужбина от военна служба. А "бедният баща" Петро е принуден да шантажира страната, като прекъсне присъединяването ѝ към Европейския съюз, ако не му бъде позволено да види сина си на рождения му ден", пише политическият експерт Валентин Гладкиш (https://www.facebook.com/gladkykh.va...61495083893944).

              Порошенко харчи милиони гривни за ботове, които тровят украинските защитници и сеят недоверие във въоръжените сили. Мрежата на Порошенко се състои от милиони акаунти, които сеят предателство, пишат за неизбежността на поражението на Украйна, за необходимостта да се предаде, да седне на масата за преговори и повтарят колкото се може повече наративите на руската пропаганда. Един от лидерите на мрежата беше задържан. Той е политически технолог и е руски гражданин", подчертава експертът.

              Коментар


              • Gerasim_Burgaski, рафинериите как се строят нали знаеш, изчислява се ако се запали една кула, резервоар да не се запалят всички. Доста тъпо да се атакуват рафинерии с дронове.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • За да се получи инфлация която да обезцени дълговете, понеже очевидно това е целта..Трябва да се появят пари в потреблението и хората да започнат да купуват на по високи цени, но това да доведе и повишаване на заплащането..обаче при тези 99% от населението които потребяват според това с което разполагат. Лихви от порядъка на 15% ще са нормални, защото банките няма да искат да загубят. Няма защо да се лъжем че на Русия ще и вземат парите в банките, ще ги върнат накрая със сериозни лихви. Мерцедес се изнася всъщност за Русия, руснаците ще карат такива коли..това е пазар, в Европа не им купуват колите.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                    Два нефтопреработвателни завода в Самарска област отново гръмнати. Ребятки, редите ли се на опашки пред бензиностанциите
                    МАЛКО е

                    Коментар


                    • GiRo, скочили с няма два процента които дори са в рамките на статистическата грешка, не е сигурно че не са паднали..Асене от къде ги намери тези картинки.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • GiRo, накрая ще изплющят една ядерка точно за изборите в САЩ и Байдрън ще получи 0.0001% от гласовете щото за него ще гласуват само тези които искат ядрена война пък те са само пациентите в психиатриите и толкоз.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение


                          Къде е подкрепата бре таварешчи!?
                          Своих не бросаем!!!

                          Коментар


                          • И докато си пишем

                            Цените на бензина в Русия скочиха след украинските удари по рафинерии

                            Ако през януари тон А-95 на борсата струваше около 45 000 рубли, сега цената е 61 000, което е рекорд за половин година.


                            Цените на бензина в Русия отбелязаха нов рекорд на фона на зачестилите удари на Украйна по руски нефтопреработващи мощности. Ако през януари тон А-95 на борсата струваше около 45 000 рубли, сега цената е 61 000, което е рекорд за половин година. След всяка нова атака тя се увеличава с 1-2%, пише The Moscow Times. Източник на РБК обобщава, че на пазара има опасения за баланса на търсенето и предлагането: "Ситуацията е потециално сериозна, купувачите се презастраховат". Относително пълна информация пазарът има само за ситуацията с нефтопреработвателния завод на "ЛУКойл" в Нижни Новгород. До удара той осигуряваше 5% от нефтопреработката и 11% от производството на бензин в страната. Това е около 13 000 тона на ден.
                            Last edited by GiRo; 16.03.2024, 11:46.
                            Не е препоръка за каквото и да било.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
                              Може скоро блатните орки да почнат да внасят бензин и дизел, което ще е супер яко. Китайците с удоволствие ще им преработват петрола, който може изведнъж да стане гратис за услугата!
                              Няма да се учудя. Дай на руснак Сахара и скоро ще има нужда от внос на пясък. Малкият КГБ гном с големи комплекси е напът да разсипе кочинката. Важното е да сме велики, а междувременно руснакът плаща 20%+ лихви по кредити, бие се за яйца по опашките, стои на студено зимата щото топлопроводите не са ремонтирани от 30+ години, виси по опашки за бензин и мре за тоз де духа в окопите. РуZZкий мир, живот ли бе - да го опишеш
                              Не е препоръка за каквото и да било.

                              Коментар


                              • Gerasim_Burgaski, програмирането ще отпадне, скоро ще се появят софтуери с които програмираш на говорим език, после с такива ще се създават сложни програми. А хардуера е много по напреднал от програмирането, с този хардуер на това ниво може да се правят по сложни неща. При технологиите всичко ще се промени и по някое време ще може без много големи компании, чипове с големи възможности ще се правят насякъде по Света. Това няма да отнеме чак толкова много време. Беше ми попаднала една книга, в нея описваха развитието на техниката, как ще се появят устройства записващи на диск към 2050 година..тези устройства не само че се появиха но и отпаднаха от кога са ретро. Какви войни щели да се водят при тези технологии ? Има хора тотално скъсали със съвремието. Държавите в този им вид ще отпаднат също, така че всички ще се разпаднат, ще се избира не човек а идея и търговията ще спре да съществува защото всичко което трябва ще има кой да го предложи без да му се плаща за това. Изобилието от нещата от които хората имат нужда е огромно. При нас мисленето е направено много добре, ние мислим по много съвършен начин и е зададено да се развиваме. Много лесно, хората помнят добрите неща които са им се случили а лошите забравят и ако е нещо много лошо в него момент въобще не могат да запомнят. Добро и зло са относителни но не и за контретното човешко съзнание, всеки веднага може да определи добро или зло на него му се е случило. Остава и се запазва доброто и така цивилизацията се развива.
                                Last edited by supertrader; 16.03.2024, 10:40.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X